Toyota: Διαδικτυακό ευρετήριο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Ψάχνοντας για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο δεν χρειάζεται πια να τρέχετε στα showrooms. Η εταιρεία Δικράν Ουζουνιάν & Σία Λτδ έχει βρει τον τρόπο να λύσει τα χέρια των πελατών της, καλώντας τους απλώς να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της στο section Used Cars- Toyota Certified. Πρόκειται για ένα ευρετήριο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων όλων των τύπων και κατηγοριών, όπου ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το όχημα της αρεσκείας του με βάση τη μάρκα, το μοντέλο, τον κυβισμό, το κιβώτιο ταχυτήτων, την κατανάλωση καυσίμων, τις εκπομπών ρύπων, ακόμη και την πόλη που διαμένει.
 
Όπως μας είπε ο διευθυντής Marketing της εταιρείας Δημήτρης Μελανθίου, όλα τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα παρουσιάζονται με φωτογραφίες, αναλυτικές πληροφορίες και ειδικές προσφορές, ενώ ο πελάτης έχει  την ευχέρεια να ζητήσει εκτίμηση του υφιστάμενου οχήματος μέσω της ιστοσελίδας. «Με αυτό τον τρόπο η Δικράν Ουζουνιάν& Σία Λτδ. δείχνει τη δέσμευσή της, να αναβαθμίσει την εμπειρία της αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου για πάντα και έχει ως κύριο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της», ανέφερε. Η εταιρεία ανέκαθεν εμπορευόταν και μεταχειρισμένα οχήματα, από το 1962 που ξεκίνησε να εμπορεύεται τα αυτοκίνητα Toyota.
 
Το πρόγραμμα Toyota Certified παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα της Δικράν Ουζουνιάν & Σία Λτδ. εδώ και ένα χρόνο και σημειώνει επιτυχία, καθώς ο αριθμός επισκεπτών αυξάνεται, άρα μαζί του και οι πωλήσεις. 
 
Η ιδέα για τη δημιουργία του προγράμματος αυτού, όπως τόνισε ο κ. Μελανθίου πηγάζει από την φιλοσοφία της εταιρείας να βελτιώνει και να αναπτύσσει συνεχώς τις δραστηριότητές της είτε αφορούν θέματα σχεδιασμού και εξέλιξης οχημάτων είτε θέματα διαδικασιών που ακολουθεί. 
 
Εξηγώντας ότι η αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι αναγκαία για να μπορέσει να λειτουργήσει και η αγορά καινούριου αυτοκινήτου, επεσήμανε ότι η δημιουργία του συγκεκριμένου section στην ιστοσελίδα της εταιρείας ήταν για να βοηθήσει τον κόσμο ως προς την πληροφόρησή του για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ανέφερε μάλιστα, ότι οι ανάγκες του κοινού είναι διαφορετικές. «Υπάρχουν πελάτες, οι οποίοι επιθυμούν την αγορά καινούριου οχήματος, υπάρχουν όμως και πελάτες, οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν μεγάλα ποσά για την αγορά καινούριου αυτοκινήτου», σημείωσε.
 
Και πρόσθεσε: «Τα τελευταία χρόνια, και μετά την τεράστια επιτυχία που είχε το σχέδιο Toyota Flex, το οποίο προνοεί επιστροφή οχημάτων ηλικίας τριών χρόνων σε μας, αλλά και τις νέες τάσεις στον τρόπο συναλλαγών με πελάτες, αποφασίσαμε ότι θα έπρεπε να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο κεφάλαιο στην ιστοσελίδα μας. Οι πελάτες απαιτούν πρόσβαση στις πληροφορίες που θέλουν 24 ώρες το 24ωρο. Η ιστοσελίδα μας δεν χρησιμοποιείται ως πηγή πληροφοριών μόνο, αλλά ως ένα virtual showroom, το οποίο εμπορεύεται τόσο καινούρια τόσο και μεταχειρισμένα οχήματα. Γι’ αυτό λοιπόν, αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε το πρόγραμμα Toyota Certified, αλλάζοντας τα δεδομένα στον τρόπο ιδιοκτησίας ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου».
 
TOYOTA CERTIFIED
Το πρόγραμμα αυτό διαφέρει από οτιδήποτε άλλο γνώρισαν οι πελάτες μέχρι σήμερα στην Κύπρο. «Εκεί μπορούν να βρουν μια μεγάλη ποικιλία από μεταχειρισμένα αυτοκίνητα (διαφόρων κατασκευαστών), τα οποία προσφέρονται με πιστοποιητικό ελέγχου και γραπτή εγγύηση που για πρώτη φορά κατοχυρώνουν τόσο πολύ την αγορά ενός μεταχειρισμένου οχήματος», υπογράμμισε. «Στόχος του προγράμματος Toyota Certified είναι να προσφέρει στον αγοραστή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου πραγματική ξεγνοιασιά μέσα από οχήματα υψηλής ποιότητας και σχολαστικά ελεγμένα, κατανοητά σχέδια με πλεονεκτήματα που να επιβεβαιώνουν τον λεπτομερή έλεγχο/προετοιμασία του οχήματος και τα οποία διασφαλίζουν την ικανοποίηση και προστασία του πελάτη, καθώς επίσης, επαγγελματισμό και αξιοπιστία», πρόσθεσε.
 
Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει στον πελάτη είναι:
1. 12μηνη εγγύηση - Κάθε αυτοκίνητο Toyota Certified υποστηρίζεται από 12μηνη εγγύηση ή 20.000 χλμ (όποιο έρθει πρώτο),από τη Δικράν Ουζουνιάν & Σία Λτδ.
2. 12μηνη οδική βοήθεια – Όλα τα οχήματα που υπάγονται στο σχέδιο Toyota Certified προσφέρονται με δωρεάν οδική βοήθεια για 12 μήνες από την ημερομηνία παράδοσης.
3. Πιστοποιημένος τεχνικός έλεγχος 101 σημείων - Ο σχολαστικός έλεγχος 101 σημείων επιβεβαιώνει ότι το όχημα είναι τεχνικά και ποιοτικά κατάλληλο για να ενταχθεί στο πρόγραμμα Toyota Certified. Λεπτομερές πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας δίνεται στον πελάτη με την παράδοση του οχήματος.
4. Επιλογή ανταλλαγής οχήματος εντός 14 ημερών - Το πρόγραμμα Toyota Certified προσφέρει χαμηλό ρίσκο στην αγορά για τον πελάτη. Έτσι αν ο πελάτης δεν είναι πλήρως ικανοποιημένος με το όχημα που επέλεξε, μπορεί να το ανταλλάξει με ένα ίσης αξίας (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα έξτρα αξεσουάρ) ή μεγαλύτερης, εντός 14 ημερών από την ημέρα της αγοράς του.
5. Συνεχής υποστήριξη - Συνεχής υποστήριξη μετά την πώληση του αυτοκινήτου από το εκτεταμένο δίκτυο συνεργείων της Toyota Κύπρου ανά το παγκύπριο.
 
ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Είναι γεγονός ότι η αγορά αυτοκινήτου έχει πληγεί από την οικονομική κρίση, με μείωση που φτάνει πέραν του 70% από τα επίπεδα του 2008, αγγίζοντας τα επίπεδα της δεκαετίας του ‘70. Παρόλα αυτά, αισιόδοξα μηνύματα στέλνει ο κ. Μελανθίου: «Άποψη μας είναι ότι η αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου θα έχει μια υγιή πορεία τα επόμενα χρόνια, με σταθερή ανάπτυξη, καθώς ως συνέπεια της οικονομικής κρίσης οι πελάτες θα κάνουν μια “στροφή” προς αυτά είτε με εισαγόμενα μεταχειρισμένα είτε με μεταχειρισμένα οχήματα ήδη εγγεγραμμένα στην Κύπρο», κατέληξε.   
 
 
Name
 
 
 

Δειτε Επισης

Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων