Πέντε νέα fashion brands στην κυπριακή αγορά

Κάθοδο στην κυπριακή αγορά πραγματοποιούν γνωστά brands μόδας.

Τα εν λόγω brands βρήκαν ή θα βρουν στέγη στα malls της Κύπρου, Mall of Cyprus και Nicosia Mall, καθώς και στο εμπορικό πάρκο Neo Plaza.

Δείτε πιο κάτω ορισμένα από τα νέα fashion brands που κάνουν την εμφάνισή τους στην εγχώρια αγορά.

 

Missguided
Ο Όμιλος Voici La Mode έφερε στην Κύπρο το γνωστό βρετανικό brand, Missguided, ανοίγοντας στις αρχές Ιουλίου του 2021 το πρώτο κατάστημα.

 

Το νέο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στο Mall of Cyprus.

 

Η Missguided είναι μάρκα πολυκαναλικών λιανικών πωλήσεων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που πωλεί ρούχα με σχήμα και μέγεθος για κάθε γυναίκα.

Το brand μόδας είναι τολμηρό, ευθύ και προνοητικό, εμπνευσμένο από την πραγματική ζωή που στοχεύει στην ενδυνάμωση των γυναικών παγκοσμίως ώστε να είναι σίγουρες για τον εαυτό τους και να είναι αυτό που θέλουν να είναι.

 

Accessorize
Στην Κύπρο και στο Nicosia Mall κατέφθασε το Accessorize Cyprus.

 

Ο Όμιλος Voici La Mode Group καλωσόρισε το Accessorize London, ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα την 1η Ιουλίου του 2021.

 

Τα Accessorize (London) από το 1984 προσφέρουν προσιτά αξεσουάρ, από κοσμήματα και αξεσουάρ μαλλιών έως τσάντες και εποχιακά αγαπημένα.


Sfera
Το Sfera, το ολοκαίνουργιο brand του Ομίλου Voice La Mode αναμένεται να ανοίξει προσεχώς τις πόρτες του στο Nicosia Mall.

Το Sfera είναι μια μορφή μόδας που δεσμεύεται για την ποιότητα, τη συνεχή ανανέωση, την ποικιλία στις συλλογές της και την εξυπηρέτηση πελατών.
 

Η Sfera συνεχώς προσφέρει νέες κολεξιόν εμπνευσμένες από τις τελευταίες τάσεις της μόδας, με αποτέλεσμα άνετα μοδάτα ρούχα σε πολύ καλές τιμές, ώστε ο κάθε πελάτης να μπορεί να βρει τη δική του προτίμηση και το δικό του στυλ.

Η αλυσίδα διαθέτει καταστήματα στις πιο εμπορικές ζώνες των κεντρικών ισπανικών πόλεων, αλλά και σε χώρες όπως Πορτογαλία, Βέλγιο και Ελλάδα.

 

Kiabi
Ένα πολυεθνικό ιδιαίτερο brand πραγματοποιεί κάθοδο στην κυπριακή αγορά, ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα στο Metropolis Mall.

Με φυσική παρουσία σε 17 χώρες και διαδικτυακή παρουσία σε 25 χώρες, το Kiabi έρχεται στην Κύπρο για να λειτουργήσει κατάστημα στο νέο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας.
 

Ως πρωτοπόρος της μόδας για όλη την οικογένεια, η Kiabi πιστεύει ότι η μόδα πρέπει να καλύπτει όλους τους προϋπολογισμούς, όλα τα στυλ, όλες τις στιγμές της ζωής, καθώς και όλα τα μεγέθη.

Ο κύκλος εργασιών της αλυσίδας για το 2019 ανήλθε στα €2 δισ., καταγράφοντας αύξηση 2,4%.

 

Την ίδια χρονιά ψηφίστηκε ως το πιο αγαπημένο brand της Γαλλίας.

Συνολικά 10.226 άνθρωποι εργάζονται για την Kiabi σε όλο τον κόσμο, ενώ πάνω από το 80% των εργαζομένων αισθάνονται υπερήφανοι που ανήκουν στη συγκεκριμένη μάρκα.

Τα καταστήματα της αλυσίδας ανά το παγκόσμιο φτάνουν τα 505.

 

Cosmos Sport Outlet
Ποικιλία επιλογών για sports casual & lifestyle ένδυση και υπόδηση, στις κατηγορίες Running, Basket, Training, Outdoor ετοιμάζεται να προσφέρει από τον φετινό Σεπτέμβριο το Cosmos Sport Outlet, το οποίο θα λειτουργήσει στο εμπορικό πάρκο Neo Plaza.
 

Το κατάστημα θα καλύπτει έκταση 600 τ.μ., με πάνω από 60 αποκλειστικά επώνυμα brands όπως Nike, Adidas, Reebok, Converse, Timberland, Jordan, Τhe North Face, Puma, Asics για casual και sport εμφανίσεις και πάνω από 3.000 κωδικούς προϊόντων από δημοφιλείς συλλογές για άνδρα, γυναίκα και παιδί. Είναι επίσης σχεδιασμένο να εξυπηρετεί την ανάγκη του κοινού για εύκολη πρόσβαση και περιήγηση σε καθαρούς, διακριτούς χώρους ανά φύλο, ηλικία και αθλητική δραστηριότητα.

 

Το Cosmos Sport Outlet, ανήκει στο portfolio της εταιρείας ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΟΡ ΑΕ, μιας συνεχώς αναπτυσσόμενης ελληνικής - οικογενειακής - εταιρείας που δραστηριοποιείται στην πώληση επώνυμων αθλητικών ειδών από το 1981.

Δειτε Επισης

Αυξημένη κίνηση στις υπεραγορές το Πάσχα, αλλά όχι σε άλλα καταστήματα λιανικής
Μαρία Παναγιώτου: Υπάρχει ενδιαφέρον για το e-κοφίνι, ξεπέρασαν τους 1200 οι συμμετέχοντες
Φιλελεύθερο ανά την Ευρώπη το ωράριο των καταστημάτων-Τι κατέδειξε έρευνα της Βουλής
Κερδίζουν από τους ενοικιαστές τους Mall of Cyprus και Mall of Engomi
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Μ. Παναγιώτου: Μεγάλη η ψαλίδα μεταξύ παραγωγού και τελικών τιμών στον καταναλωτή
Η Σκλαβενίτης Κύπρου δίπλα στο προσωπικό της με ωφελήματα και παροχές
Τι... βγάζει το «e-κοφίνι»-Οι τιμές των οπωροκηπτευτικών στα σημεία λιανικής πώλησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές