Ένα lifestyle brand με νησιώτικη κουλτούρα

H ACEPLAYMORE ξεκίνησε το 2016 ως ένα καλοκαιρινό brand με προϊόν τις χειροποίητες ξύλινες ρακέτες. Σήμερα, έχει εξελιχθεί σε ένα lifestyle brand με πληθώρα προϊόντων και όραμα να αντιπροσωπεύει την Κύπρο, τον τρόπο ζωής και τη νησιώτικη κουλτούρα της εντός και εκτός των ορίων του νησιού.

Τα προϊόντα της ACEPLAYMORE προσφέρονται για όσους αγαπούν το νησιώτικο lifestyle. Για άτομα που τους αρέσει να περνούν την ώρα τους στην παραλία, να ασχολούνται με board sports και outdoor activities.

Διαβάστε ακόμη:

Ο φαύλος-κύκλος των τιμών των καυσίμων και η φορολογία που καίει

Ηρ. Πασσάδης: Απανωτά τα κτυπήματα στον κατασκευαστικό τομέα

Παιχνιδιάρικη διάθεση
Οι δημιουργοί του brand εξέλιξαν, στην ουσία, την αγάπη τους για το νησί μας και τη θάλασσα, αλλά και την αίσθηση ελευθερίας που σου αφήνουν αθλήματα, όπως το surfing ή μια μέρα στην παραλία, σε ένα κατάστημα που φέρνει τους ανθρώπους κοντά στη φύση, αλλά και στην παιχνιδιάρικη πλευρά τους.

«Το συγκεκριμένο project ξεκίνησε το 2016 από εμένα και τον Ανδρέα Παλταγιάν, ο οποίος σήμερα είναι υπεύθυνος για το οικονομικό κομμάτι της εταιρείας. Στις αρχές του 2017 εντάχθηκε στην ομάδα μας και ο Ντίνος Κουγιάλης, ο οποίος είναι ο creative director της ομάδας», εξηγεί ο συνιδρυτής Στέφανος Ιεροδιακόνου, και συμπληρώνει ότι η φιλοσοφία πίσω από την ACEPLAYMORE ήταν από την αρχή η δημιουργία ενός κυπριακού brand, το οποίο με τη σειρά του θα δημιουργούσε και θα έφερνε κοντά μια κοινότητα ανθρώπων που αγαπούν την παραλία, θέλουν να βρίσκονται έξω στην φύση και να είναι ενεργοί.

Προωθώντας το νησί
Η φιλοσοφία της ομάδας επεκτείνεται και σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, αυτό της ανάδειξης της χώρας μας. «Θέλαμε να είμαστε μια πηγή έμπνευσης και προώθησης του νησιού μας. Θεωρούμε ότι είναι κομμάτι των ευθυνών μας να βγάλουμε προς τα έξω το όμορφο νησί μας και τις πολλές δραστηριότητες που μπορεί να κάνει κάποιος εδώ. Είμαστε πολύ τυχεροί που η Κύπρος έχει τόσα πολλά να προσφέρει, από windserfing, kitserfing, surfing, skateboarding και mountainbiking, μέχρι απλώς ένα παιχνίδι με ρακέτες στην παραλία. Υπάρχει κάτι για όλους», υπογραμμίζει ο κ. Ιεροδιακόνου, και συμπληρώνει ότι όχι μόνο εκτός Κύπρου, αλλά και εντός, υπάρχει πολύς κόσμος ο οποίος δεν γνωρίζει για το lifestyle και όλες αυτές τις δραστηριότητες για τις οποίες προσφέρεται το νησί μας.  

Πάνε παραλία
Τα προϊόντα της ACEPLAYMORE προσφέρονται για όσους αγαπούν το νησιώτικο lifestyle. Για άτομα που τους αρέσει να περνούν την ώρα τους στην παραλία, να ασχολούνται με board sports και outdoor activities. Ανάμεσα στα είδη που διατίθενται στο φυσικό κατάστημά τους στη Λευκωσία, αλλά και στο online shop www.aceplaymore.com, μπορεί να βρει κανείς χειροποίητες ξύλινες ρακέτες της θάλασσας, πετσέτες θαλάσσης, ponchos, καλοκαιρινό και χειμερινό lifestyle ρουχισμό. Η αισθητική των προϊόντων, η πλειονότητα των οποίων κατασκευάζονται στην Ελλάδα, είναι βασισμένη και εμπνευσμένη από την Κύπρο, τη θάλασσα, τα κύματα, τις ελιές, την κουλτούρα των 70ς, αλλά και από την Καλιφόρνια και τα νησιά της Ελλάδας.

Δράσεις ευθύνης
Η ομάδα είναι ιδιαίτερα ενεργή σε θέματα κοινωνικής ευθύνης, αναλαμβάνοντας, ανάμεσα σε άλλα, δράσεις όπως μεγάλα clean ups παραλιών. Ξεκίνησε το 2018 με 100 εθελοντές από όλο τον κόσμο, το 2019 έγιναν 250 και μαζεύτηκαν οκτώ τόνοι σκουπιδιών από παραλίες του Πρωταρά. Το 2020 η δράση χρειάστηκε να ανασταλεί λόγω πανδημίας.

Φέτος, η ομάδα ανέλαβε δράση βοήθειας μετά τις πυρκαγιές. Σε μια συντονισμένη προσπάθεια, όλα τα κέρδη των πωλήσεων μιας εβδομάδας, σε συνδυασμό με τις δωρεές που έδωσαν άλλες ντόπιες εταιρείες, μαζεύτηκαν, περίπου, 4.5 χιλιάδες ευρώ για τον καθαρισμό περιουσιών από τα καμένα και την αντικατάσταση αριθμού δέντρων που κάηκαν με μια μεγάλη δεντροφύτευση.

Διεθνής επέκταση
Η γκάμα των προϊόντων της ΑCEPLAYMORE εξελίσσεται συνεχώς, καθώς η ομάδα της αφουγκράζεται τα κενά στην αγορά που εξειδικεύεται. Στους στόχους της είναι να επεκταθεί το brand σε διεθνές επίπεδο, εμπνέοντας όλο και περισσότερους ανθρώπους να υιοθετήσουν την νησιώτικη φιλοσοφία την οποία εκπροσωπεί.

Δειτε Επισης

Βραβεία Καινοτομίας & Έρευνας από ΟΕΒ και ΙδΕΚ: Οι γεμάτες έμπνευση δηλώσεις των βραβευθέντων (vid)
Οδηγός προστασίας δεδομένων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022