Playstation vs Xbox: Η κονσόλα που προτιμούν οι Κύπριοι

Η αναμονή των χιλιάδων gamers της Κύπρου, για το λανσάρισμα στην αγορά των νέων next-gen κονσόλων, φτάνει στο τέλος της. 

Την αρχή θα κάνει το Χbox Series στις 10 Νοεμβρίου και λίγες μέρες αργότερα θα ακολουθήσει και το PS5, που θα διατίθεται προς πώληση από τις 19 Νοεμβρίου.

To νέο όπλο της Microsoft, που σύμφωνα με την ίδια είναι η γρηγορότερη και ισχυρότερη κονσόλα που έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα, θα κυκλοφορήσει στην έκδοση Xbox Series X και την έκδοση Xbox Series S, οι οποίες, όπως μας ενημέρωσαν από την αλυσίδα καταστημάτων Public, θα κοστίζουν €509,99 και €309,99 αντίστοιχα.
 

Από την άλλη, όσοι θα προτιμήσουν την νέα κονσόλα της Sony, που σύμφωνα με τον ιαπωνικό κολοσσό τεχνολογίας θα είναι 100 φορές γρηγορότερη από το PS4, έχουν να διαλέξουν ανάμεσα στο PS5 και την τιμή των €499,99 και το PS5 Digital Edition, το οποίο κοστίζει €399,99.
 


Οι Κύπριοι ψήφισαν…
Βάσει ενημέρωσης που έλαβε το InBusinessNews από τα Public, το ενδιαφέρον του κοινού για τις δύο νέες κονσόλες είναι πολύ μεγάλο, καθώς υπάρχει αυξημένη ζήτηση και για τις δύο.

Πάντως, σύμφωνα με τα Public, οι Κύπριοι gamers… ψηφίζουν PlayStation, καθώς οι προ-παραγγελίες για τα PS5 και PS5 Digital Edition είναι περισσότερες σε σύγκριση με τα Xbox Series X και Xbox Series S.

Ενδεικτικό στοιχείο της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει για τις νέες κονσόλες της Sony είναι και το ότι, οι προσδοκίες που υπήρχαν από πλευράς Public για τις προ-παραγγελίες των δύο εκδόσεων ξεπεράστηκαν από τις πρώτες τρεις ημέρες.
 

 
 

 

 

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών