METRO ΑΕΒΕ: Μόνο χονδρεμπόριο, όχι λιανική στην Κύπρο

Στη χονδρική πώληση αναμένεται να παραμείνει η METRO ΑΕΒΕ στην Κύπρο, η οποία ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα με την επωνυμία "BEST VALUE για επαγγελματίες" έως το τέλος του 2019, στη Λεμεσό. 

Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, η ελληνική εταιρεία δεν εκφράζει οποιοδήποτε ενδιαφέρον για είσοδο στο λιανικό εμπόριο της Κύπρου, ούτε προτίθεται να έρθει αντιμέτωπη με τις υφιστάμενες υπεραγορές, διαπιστώνοντας ότι ο κλάδος είναι επαρκής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 100% ελληνική εταιρεία δεν προτίθεται να φέρει στην Κύπρο τα γνωστά My market, τα οποία απαριθμούν 225 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και αποτελούν έναν από τους βασικότερους παίχτες του ελληνικού λιανεμπορίου, καθώς θεωρεί ότι ο τομέας των υπεραγορών στην Κύπρο είναι πλήρης.

Σε ποιους απευθύνεται
Αντίθετα, μέσω της θυγατρικής της MCC BEST VALUE Ltd, η METRO ΑΕΒΕ λανσάρει ένα νέο μοντέλο χονδρικής πώλησης, απευθυνόμενη αυστηρά σε επαγγελματίες, επιλέγοντας συνειδητά τη Λεμεσό για το πρώτο της κατάστημα, λόγω της ραγδαίας εξέλιξης της πόλης σε όλους τους τομείς, όπως ο εμπορικός και ο τουριστικός (λιμάνι, μαρίνα, μεγάλες επενδύσεις).

Το "BEST VALUE για επαγγελματίες" θα στεγαστεί σε ένα νέο και σύγχρονο οικοδόμημα, εκεί όπου παλιά δέσποζε το ιστορικό εργοστάσιο της Lemeco, στη συμβολή των οδών Μισιαούλη, Καβάζογλου και Κωχ. Σημειώνεται ότι το κτήριο αγοράστηκε από την ελληνική εταιρεία πριν από μία δεκαετία.
 
Το νέο κατάστημα έκτασης 2,500 τ.μ. θα εξυπηρετεί αυστηρά επαγγελματίες, τόσο από τον κλάδο της μεταπώλησης, (supermarket, minimarket, περίπτερα, κάβες, οπωρολαχανοπωλεία, φρουταρίες, κρεοπωλεία, φούρνους, χονδρέμπορους) όσο και από τον κλάδο της μαζικής εστίασης Ho.Re.Ca (εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία).

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών