PPD Romania: Πρωτιά στα εισαγόμενα αλκοολούχα ποτά

Δέκα χρόνια παρουσίας στη Ρουμανία συμπλήρωσε η PPD Romania, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης και βασικός συνεργάτης των μεγαλύτερων εταιρειών ποτών παγκοσμίως, όπως η Diageo, Gruppo Campari, San Pellegrino και Jose Cuervo.

Μέσα από ένα πρόγραμμα επενδύσεων €10 εκα. στα επόμενα χρόνια, η εταιρεία στοχεύει  στην περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών και των ανθρώπων της. Έχοντας δεκαπλασιάσει τον όγκο πωλήσεων της την τελευταία δεκαετία, η PPD Romania κατόρθωσε να αποτελεί το 2017 τη μεγαλύτερη εταιρεία διανομής premium ποτών στη Ρουμανία με τον κύκλο εργασιών της να κυμαίνεται γύρω στα €50 εκατ. 

Τα 10χρόνια της εταιρείας γιορτάστηκαν με μια λαμπρή τελετή στο Εθνικό Μουσείο Τέχνης του Βουκουρεστίου, ο με τον διευθύνων σύμβουλο της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς (PPD), Αλέξη Φωτιάδη, να επισημαίνει πως η δυνατή τοπική ομάδα που λειτουργεί με βάση τις διαχρονικές αρχές και αξίες του Ομίλου, προβάλλει μια πολύ θετική εικόνα για τον Όμιλο στην τοπική κοινωνία. 



Η εταιρεία διατηρεί ιδιόκτητο κτίριο όπου στεγάζονται τα κεντρικά της γραφεία στο κέντρο του Βουκουρεστίου και βρίσκεται στη διαδικασία ανέγερσης ενός υπερσύγχρονου ιδιόκτητου κέντρου διανομής έκτασης 17.000 τ.μ., το οποίο επίσης θα είναι στο Βουκουρέστι.

Η PPD Romania κατέχει ηγετική θέση στη διανομή premium ποτών στην τοπική αγορά. Σε συνεργασία με τις εταιρείες Diageo, Gruppo Campari, Jose Cuervo, San Pellegrino και άλλους στρατηγικούς συνεργάτες, η εταιρεία διαθέτει την πιο ευρεία γκάμα premium ποτών. Αυτά συμπεριλαμβάνουν μάρκες όπως Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Captain Morgan, Sheridans, Jose Cuervo, Campari, Aperol,  Acqua Panna,  San Pellegrino, καθώς και τις δικές της μάρκες όπως Tazovsky Vodka και Grande Vento Prosecco. Διανέμει τα προϊόντα της σε όλες τις αλυσίδες υπεραγορών της Ρουμανίας και σε επιπλέον 15.000 σημεία πώλησης HORECA. 

 

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών