Πως να προλαβαίνεις να τα κάνεις όλα σε μια μέρα, χωρίς άγχος!

Η καθημερινότητά σου έχει αρκετό τρέξιμο. Από νωρίς το πρωί ξεκινάς να τρέχεις για την οικογένειά σου και σταματάς -στην καλύτερη περίπτωση- νωρίς το βράδυ, για να κάτσεις για μία στιγμή να ξεκουραστείς και να αντιληφθείς ότι τελικά για ακόμη μια φορά δεν πρόλαβες να κάνεις όσα θα ήθελες!

Ξυπνάς από το πρωί, να ετοιμάσεις τα παιδιά, να τα πας στο σχολείο. Όλα αυτά -εννοείται- μέσα στο μποτιλιάρισμα της πόλης. Έπειτα, αμέσως δουλειά για να προλάβεις τα ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα και όλες τις συναντήσεις, και να αντεπεξέλθεις και στις απαιτήσεις των πελατών.

Οι υποχρεώσεις όμως τρέχουν, και εκτός από τη δουλειά έχεις κι άλλα πράγματα να κάνεις. Ένα από αυτά που δεν μπορείς να αποφύγεις είναι και η επίσκεψη στην τράπεζα. Εγώ για παράδειγμα, για να είμαι εντάξει με τις υποχρεώσεις μου, πρέπει να επισκέπτομαι την τράπεζα αρκετά συχνά. Είτε για να καταθέσω τον μισθό μου, είτε για να κάνω αναλήψεις μετρητών, είτε για να πληρώσω λογαριασμούς. Είναι κάτι που δεν μπορεί να αποφευχθεί. Απλά συνήθως η μέρα είναι τόσο γεμάτη που μένει πάντοτε τελευταία στη λίστα σου η τράπεζα καθώς ξέρεις από πριν ότι θα χρειαστείς κάποιο χρόνο εκεί. Αγχώνεσαι ότι αν πας δεν θα προλάβεις τα υπόλοιπα που έχεις στο πρόγραμμά σου και στο τέλος δεν πας.

Ευτυχώς πριν λίγο καιρό, ένας καλός μου φίλος με πληροφόρησε για μια τράπεζα η οποία έχει πιο ευέλικτο ωράριο και Δευτέρα με Πέμπτη είναι ανοιχτή από τις 8:30 έως και τις 16:00 το απόγευμα. Αμέσως άνοιξα ένα λογαριασμό στην Ancoria Bank. Έτσι μπορώ να κάνω τις δουλειές μου χωρίς άγχος και να έχω την επιλογή να πάω στην τράπεζα και μετά από τα διάφορα που μπορεί να με κρατούν έως και μέχρι αργά το μεσημέρι.

Μη σου πω ότι στα καταστήματα της Ancoria Bank το ευγενικό, χαμογελαστό και πάντα εξυπηρετικό προσωπικό είναι έτοιμο να ακούσει κάθε απορία και να ανταποκριθεί σε όλες μου τις τραπεζικές ανάγκες. Νιώθω ότι η τράπεζά μου πλέον με καταλαβαίνει. Η Αncoria Bank είναι μια τράπεζα που αντιλαμβάνεται τις ανάγκες της εποχής και μπορεί να εξυπηρετεί καλύτερα και πιο πρακτικά όλο τον κόσμο. Το διευρυμένο ωράριο εμένα με διευκολύνει. Εσένα πότε σε βολεύει να πηγαίνεις τράπεζα;

Δειτε Επισης

Νέα αύξηση τόσο στις καταθέσεις όσο και στα δάνεια τον Μάρτιο
Κεντρική Τράπεζα Κύπρου: Στο 11,42% το επιτόκιο αναφοράς
Και αυτό το Πάσχα η Alpha Bank στέκεται στο πλευρό των ευάλωτων συμπολιτών μας
Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά