Διαγωνισμός από την PGS Lighting Electrical

Η εταιρεία φωτιστικών ειδών και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού PGS Lighting Electrical λάνσαρε το καλοκαίρι την εκστρατεία #MeetTheExperts στο Facebook, μέσω της οποίας τρεις επαγγελματίες από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της προσφέρουν συμβουλές ορθού φωτισμού.

Οι Θανάσης Γκοτσόπουλος, Σύμβουλος Φωτισμού, Ζαμπέλα Νεοφύτου, Σύμβουλος Διακόσμησης και Χρίστος Άσπρου, Σύμβουλος Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού, μοιράζονται με το κοινό τη γνώση και την εξειδίκευσή τους, δίνοντας ιδέες και εισηγήσεις για ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εκστρατεία #MeetTheExperts κορυφώνεται τον Οκτώβριο του 2015 αφού η PGS Lighting Electrical διεξάγει μεγάλο διαγωνισμό στη σελίδα της στο Facebook, όπου οι φαν καλούνται να επιλέξουν ένα από τα τρία φωτιστικά που προτείνουν οι τρεις experts για να μπουν στην κλήρωση που θα γίνει στις 31 Οκτωβρίου και να το κερδίσουν. Μετά το τέλος του διαγωνισμού ο Θανάσης, η Ζαμπέλα και ο Χρίστος θα είναι στη διάθεση του νικητή για να του προτείνουν σωστή τοποθέτηση και εγκατάσταση του δώρου του με βάση το χώρο του. 

Οι τρεις experts τονίζουν: «Ο φωτισμός είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία ενός χώρου, τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού. Εάν γίνει σωστά μπορεί να τον αναδείξει, εάν γίνει λάθος μπορεί και να τον αδικήσει. Κάνοντας τις σωστές επιλογές με βάση το χρώμα και το στυλ των επίπλων, το μέγεθος του χώρου και το φυσικό φωτισμό που υπάρχει, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα λειτουργικό και αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα. Παράλληλα, με τα κατάλληλα εργαλεία και εφαρμογές μπορούμε εύκολα να προσαρμόζουμε το φωτισμό ανάλογα με τη διάθεσή μας, καθορίζοντας την ατμόσφαιρα και την ενέργεια που εκπέμπει ένας χώρος.» 

Τέλος, χάρη στη μεγάλη πείρα και τεχνογνωσία που διαθέτουν στο διακοσμητικό και λειτουργικό φωτισμό αλλά και στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας, οι σύμβουλοι της PGS Lighting Electrical είναι σε θέση να προτείνουν οικονομικές και οικολογικές λύσεις για κάθε οικιστικό ή εμπορικό χώρο. 

«Η εταιρεία έχει ως βασική της φιλοσοφία να βελτιώνεται καθημερινά, να εξελίσσεται με βάση τις νέες τάσεις της αγοράς και να εφαρμόζει πρωτοποριακές ιδέες,  δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια του καταναλωτή και στην προστασία του περιβάλλοντος. Δέσμευση της εταιρείας, από το 1981 όταν ξεκίνησε, είναι η προσφορά ποιοτικών προϊόντων στις καλύτερες δυνατές τιμές, η συνεχής ανάπτυξη αλλά και η δημιουργία και διατήρηση δυνατών σχέσεων με τους πελάτες και τους συνεργάτες της», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor