PINK WOMAN: Εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στη Λεμεσό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Μαρτίου το Official Opening Party του νέου καταστήματος Pink Woman στη Λεμεσό στην οδό Κολωνακίου,  με guest star τη Δούκισσα Νομικού.
 
Πλήθος εκπροσώπων από τα κυπριακά Μ.Μ.Ε. αλλά και το χώρο της μόδας έδωσαν το παρόν, ενώ εκατοντάδες fans συγκεντρώθηκαν από νωρίς για να συναντήσουν από κοντά την αγαπημένη τους Δούκισσα Νομικού και να εγκαινιάσουν μαζί της το νέο κατάστημα

Το νέο κατάστημα της Pink Woman βρίσκεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Λεμεσού και αποτελεί το έκτο στην Κύπρο. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, "ακολουθώντας το νέο concept της εταιρείας που εφαρμόζεται με επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό, χρησιμοποιεί το λευκό στοιχείο για να δημιουργήσει στον πελάτη ένα μοναδικό περιβάλλον και μια ξεχωριστή εμπειρία shopping".

Σε λίγες μέρες, η Pink Woman θα παρουσιάσει τη νέα καμπάνια S/S 2015 με κεντρικό πρόσωπο τη Δούκισσα Νομικού. "Με βασικό γνώμονα τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, τα υλικά υψηλής ποιότητας, τις ιδιαίτερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες και τις προσιτές τιμές, η Pink Woman έχει κατακτήσει την προτίμηση των style lovers, συνδυάζοντας μοναδικά κομψότητα και άνεση", καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor
Πνευματικά δικαιώματα: Χρήση έργων από επιχειρήσεις και καταστήματα