Carrefour: 5% από τις πωλήσεις σχολικών σε άπορους μαθητές

Το 5% από τις παγκύπριες πωλήσεις των σχολικών ειδών προσφέρει στους άπορους μαθητές της Λεμεσού και Πάφου, η Carrefour Κύπρου. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, ενισχύοντας και στηρίζοντας τις ευπαθείς ομάδες κι εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό τον απαραίτητο σχολικό ρουχισμό στα παιδιά που τον έχουν ανάγκη.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος της Carrefour Κύπρου «Προγευματίζωμεν», μέσω του οποίου κατά τις σχολικές χρονιές 2012-13 και 2013-14 προσφέρθηκαν πέραν των 400.000 προγευμάτων σε συνολικά 2.560 μαθητές της Λεμεσού και της Πάφου.

Ωστόσο, οι ανάγκες της κοινωνίας μεγαλώνουν, και μαζί, μεγαλώνει και ο κύκλος της προσφοράς και της δέσμευσης της Carrefour Κύπρου να είναι δίπλα σε αυτούς που τη χρειάζονται. Έτσι, η αλυσίδα αγάπης και φροντίδας διευρύνεται, και από τη νέα σχολική χρονιά, η Carrefour Κύπρου θα προσφέρει πρόγευμα σε ακόμη 517 άπορους μαθητές της επαρχίας Λάρνακας, μέσω του προγράμματος «Προγευματίζωμεν». Με τους μαθητές της Λάρνακας ανεβαίνει ο στόχος της εταιρείας να σκορπίσει παιδικά χαμόγελα σε συνολικά 3.077 μαθητές που έχουν ανάγκη.

Με την επιστροφή των μαθητών στα θρανία, η εταιρεία προσφέρει μεγάλη ποικιλία ειδών σχολικού εξοπλισμού με έκπτωση 25% σε επώνυμες τσάντες, κασετίνες και σχολικό ρουχισμό. Διαθέτει όλο τον απαραίτητο σχολικό εξοπλισμό που χρειάζονται οι μαθητές και οι μαθήτριες για να επιστρέψουν στο σχολείο με άνεση, στυλ και πάνω απ’ όλα με οικονομία. Επώνυμες σχολικές τσάντες, τετράδια, κασετίνες, μολύβια, σχολικά ρούχα για αγόρια και κορίτσια και ό,τι άλλο χρειάζονται ακόμα και οι πιο «απαιτητικοί» μαθητές.

Η προωθητική ενέργεια «Back to School» θα έχει διάρκεια από τις 12 Αυγούστου μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2014 και θα ισχύει στα καταστήματα Carrefour σε όλη την Κύπρο.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor