Αναβίωση του Φεστιβάλ της Carlsberg

INBusinessNews  04/12/2013 09:07
Αναβίωση του Φεστιβάλ της Carlsberg

Αναβίωση του Φεστιβάλ της Carlsberg

INBusinessNews  04/12/2013 09:07

Οι παλαιότεροι που έζησαν το Φεστιβάλ Carlsberg, της Μεγαλύτερης Γιορτής της Κύπρου για δεκαετίες, έσπευσαν στο Φεστιβάλ Αγάπης Carlsberg, με τα παιδιά και τα εγγόνια τους, όπως ανέφεραν, βέβαιοι ότι η γνωστή τελειομανία των οργανωτών θα τους πρόσφερε υψηλού επιπέδου ψυχαγωγία.

"Οι κήποι της ζυθοβιομηχανίας Carlsberg είχαν γεμίσει ασφυκτικά και η μεγάλη χαρά και ικανοποίηση όλων ήταν εμφανής, ζωγραφισμένη στα  πρόσωπα τους. Η μεγαλοψυχία και η μεγάλη καρδιά των συμπατριωτών μας απεδείχθη για μια ακόμη φορά στην πράξη.  Έστειλαν ένα βροντερό μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους συμπατριώτες μας που δοκιμάζονται. Η τεράστια επιτυχία του  Φεστιβάλ Αγάπης Carlsberg έγινε εφικτή χάρη   στην προθυμία και τον ενθουσιασμό της Ομάδας Εθελοντών του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, του Συνδιοργανωτή Δήμου Ιδαλίου, αλλά  και στην γενναιόδωρη συμβολή πολλών προσωπικοτήτων και Εταιρειών που πρόσφεραν διάφορα είδη που διατέθηκαν στο Φεστιβάλ" αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ομίλου.

Δημιουργήθηκε, μέσα στους καταπράσινους κήπους της Carlsberg μια τεράστια φιλόξενη ανθρωπιστική αγκαλιά που ήταν  επενδυμένη με ένα εκλεκτό, αδιάκοπο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.  Τα παιδιά είχαν αμέτρητες ευκαιρίες χαράς, όπως βόλτες με πόνυ, Λούνα Παρκ, τραινάκι, φωτογραφίσεις με τον Άη Βασίλη, φάρμα ζώων με αγελάδες, κατσίκες και πρόβατα και πολλές άλλες δραστηριότητες που πρόσφεραν χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Πολλά περίπτερα πρόσφεραν διάφορα είδη προς πώληση όπως Χριστουγενιάτικα στολίδια, παιγνίδια, σπιτικά γλυκά, φαγητό, ποτό κ.α. Στον χώρο λειτούργησε «Κυπριακή Γωνιά» με παραδοσιακά επαγγέλματα, όπως αυτό του αγγειοπλάστη και του καρεκλά, κυπριακά είδη προς πώληση όπως σουτσιούκο, πίττες της σάτσιης, και ακόμη παραδοσιακό καφενείο. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρασκευή φρέσκου ζεστού χαλουμιού και τραχανά που μπορούσαν να τα γευθούν δωρεάν. Η κορύφωση του Φεστιβάλ επήλθε με το πρώτο σκοτάδι όπου έγινε η φωταγώγηση του  πρωτότυπου, οικολογικού Χριστουγεννιάτικου Δένδρου που σχηματίσθηκε με δέκα χιλιάδες πράσινες φιάλες μπύρας Carlsberg.

Ο κ. Φώτος Φωτιάδης, απευθυνόμενος στους χιλιάδες θαμώνες του  Φεστιβάλ,  τους ευχαρίστησε για την αθρόα προσέλευση τους και επεσήμανε ότι με το ευτυχές αυτό γεγονός και με τη συγκινητική προσφορά των υπηρεσιών πολλών ευγενών  εθελοντών, μπορέσαμε  να ανοίξουμε μια τεράστια αγκαλιά αγάπης και ελπίδας σε συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη.  Ακόμη ευχαρίστησε τους πολλούς φορείς, εταιρείες, καλλιτέχνες, εθελοντές και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Ιδαλίου που συλλογικά   δούλεψαν για την επιτυχία του Φεστιβάλ.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Ιδαλίου κ. Λεόντιος Καλλένος, εξήρε την διαχρονική και πολύπλευρη προσφορά του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης προς την Κυπριακή Κοινωνία που ιδιαίτερα σήμερα δοκιμάζεται από τις μεγάλες κοινωνικές ανάγκες των τελευταίων συγκυριών.

Το σημαντικό ποσό των €15.040, προϊόν του Φεστιβάλ Αγάπης Carlsberg, θα διανεμηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ιδαλίου σε άπορες οικογένειες  προσφέροντας τους χαρά  για τις Γιορτές των Χριστουγέννων.
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας