Πραγματοποιήθηκε το Creative Women International Platform Exclusive Networking Event

Δελτίο Τύπου  14/10/2021 10:29
Πραγματοποιήθηκε το Creative Women International Platform Exclusive Networking Event

Πραγματοποιήθηκε το Creative Women International Platform Exclusive Networking Event

Δελτίο Τύπου  14/10/2021 10:29

Μια αποκλειστική εκδήλωση με διαδικτυακή σύνδεση, παρουσία της πρώτης κυρίας της Κύπρου, κ. Άντρης Αναστασιάδη, πραγματοποιήθηκε στην Gallery A.G. Leventis την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Creative Women, μια διαδικτυακή πλατφόρμα υψηλού κύρους, για γυναίκες ηγέτες και επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο που επικεντρώνεται στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ | ΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

ANDRI

Με ένα ταχέως αναπτυσσόμενο σχήμα συμμετοχής και εκπροσώπους σε 40 χώρες, το Creative Women προσφέρει μια ανοιχτή πλατφόρμα για κοινή εμπειρία, καινοτομία και καθοδήγηση.

Οι γυναίκες που συνεισφέρουν, είναι οι γυναίκες που επηρεάζουν τις επιχειρήσεις, οι οποίες είναι εμπειρογνώμονες από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τα νέα ταλέντα της χιλιετίας και επιτυχημένους επιχειρηματίες. Οι ομιλητές εμφανίζονται σε δημοσιεύσεις όπως το Forbes, το Entrepreneur και η Huffington Post.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 13 Οκτωβρίου περιλάμβανε ιδιωτικές περιηγήσεις στις συλλογές της Gallery, παρουσιάσεις κορυφαίων γυναικών επιχειρηματιών της Κύπρου, γυναικών μελών της κυβέρνησης και διεθνών μελών της πλατφόρμας Creative Women που συμμετείχαν στην εκδήλωση μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης.

Την παρουσίαση των προσκεκλημένων των Creative Women, ανέλαβε η πρώτη κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Άντρη Αναστασιάδη.

  • Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων: Αννίτα Δημητρίου,
  • Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλο των Creative Women: Olga Balakleets,
  • Πρόεδρο των Creative Women Κύπρου: Raluca Ioana Man,
  • Εκτελεστική Διευθύντρια και Συνεργάτης των Creative Women: Dr Viola Edward,
  • Creative Women Επίτιμες Πρέσβεις: Έλενα Τάνου, Άννα Ζαβού, Farah Shammas και CW USA Επίτιμη
  • Πρέσβειρα: Alysia Helming

Πολλοί διεθνείς συνεργάτες των Creative Women παγκοσμίως θα συμμετέχουν στην εκδήλωση μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης.

Οι επισκέπτες θα λάβουν βιβλία και προϊόντα ομορφιάς αποκλειστικής αυτοεξυπηρέτησης από τον Kypwell, παραγωγό καλλυντικών με έδρα την Κύπρο.

Η εκδήλωση φιλοξένησε ένα αποκλειστικό κόσμημα από τη συλλογή Nadia’s και μια αποκλειστική συλλογή προϊόντων ομορφιάς από τον Kypwell. Και οι δύο ονομάστηκαν The Path of Aphrodite for the Theatrum Vitae platform, τονίζοντας έτσι τη σημασία των δημιουργικών συνεργασιών.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το event κατά τη διάρκεια ενός αποκλειστικού κοκτέιλ στην εντυπωσιακή βεράντα στον τελευταίο όροφο της γκαλερί A.G. Leventis, με την εκπληκτική θέα στη Λευκωσία.

Η εκδήλωση ήταν με την στήριξη της Serpro, Kypwell, Creator Unlimited και SoldOut Tickets και η δεξίωση για κοκτέιλ με την NEXTMARKETS.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλατφόρμα Creative Women και το παγκόσμιο σχήμα συμμετοχής της, επικοινωνήστε με το admin@creativewomen.co και επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.creativewomen.co.

ANDRI
ANDRI

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας