Τα στελέχη της Coca-Cola HBC Κύπρου μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες μέσα από μια σειρά εμψυχωτικών ομιλιών μέσω Facebook Live

H Coca-Cola HBC Κύπρου, διατηρεί ζωντανή την επαφή της με το κοινό, και ιδιαίτερα τους νέους, μέσα από πρωτοβουλίες και περιεχόμενο που τους δίνει έμπνευση για τα μελλοντικά τους βήματα. Με την ενεργή συμμετοχή των ανθρώπων της και αξιοποιώντας την τεχνολογία, η εταιρεία δημιούργησε το Upside, μια ψηφιακή ενότητα με δράσεις και επίκαιρες θεματικές που αφορούν θέματα καριέρας, σταδιοδρομίας και προσωπικής εξέλιξης.

Την Παρασκευή 27  Νοεμβρίου, ξεκίνησε μέσω Facebook Live στην σελίδα της Coca-Cola HBC Κύπρου, ο πρώτος κύκλος περιεχομένου του Upside, ανοιχτός και προσβάσιμος σε όλους όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν, όπου στελέχη της εταιρείας, μοιράζονται προσωπικές τους ιστορίες και εμπειρίες πάνω σε σύγχρονες θεματικές. Πιο συγκεκριμένα οι θεματικές είναι :

Ανθεκτικότητα: Ο Γιάννης Βίδρας, Commercial Excellence Manager Ελλάδας και Κύπρου, μοιράστηκε μέσα από την προσωπική του ιστορία τη σημασία της ανθεκτικότητας και πώς αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να βοηθήσει τον καθένα στη προσωπική και επαγγελματική του εξέλιξη ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο.

Ενδυνάμωση: Η Ειρήνη Κεφαλογιάννη, Legal Manager Ελλάδας και Κύπρου, ακολούθησε στις 4 Δεκεμβρίου. Μίλησε για το πώς μέσα από τις εμπειρίες μας συνειδητοποιούμε τη σημασία της ενδυνάμωσής μας και των ανθρώπων γύρω μας και πώς μέσα από αυτό καταφέρνουμε να νιώθουμε ολοκληρωμένοι τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο .

Μάθηση: Η Φωτίνα Φαφούτη, Coffee Development Manager Ελλάδας, θα μοιραστεί την αξία της απόκτησης διαφορετικών εμπειριών και της συνεχούς μάθησης από την επαγγελματική της πορεία έως τώρα, και όλα όσα έχει διδαχθεί από τις αλλαγές, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες στην εξέλιξή της.

Agility: Ο Δημήτρης Αλεβιζόπουλος, BSS Commercial Functional Leader Ελλάδας και Κύπρου, θα μιλήσει για το πώς έχοντας ως προτεραιότητα τα «θέλω» του, μπορεί κανείς να βρει αυτό που τον γεμίζει, ακόμα και στο πιο απαιτητικό εταιρικό περιβάλλον και να ανταποκριθεί σε μια καριέρα υψηλών στόχων και προδιαγραφών. 

Μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα της Coca-Cola HBC Κύπρου στο Facebook!
    
Σχετικά με την Coca-Cola HBC Cyprus:
 
Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola HBC Cyprus, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Μέσω των εγκαταστάσεών της στην Κύπρο, οι οποίες περιλαμβάνουν τρεις  γραμμές παραγωγής, δύο μονάδες διανομής και πέντε γραφεία πωλήσεων, διανέμει  και εμπορεύεται τα προϊόντα τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Coca – Cola Light, Coca – Cola Zero, Fanta, Sprite, FuzeTea, Powerade και τα mixers Schweppes), καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τους χυμούς, το φρέσκο ​​γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΛΑΝΙΤΗΣ αλλά και το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΥΚΚΟΣ. Επίσης, διανέμει το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, τα ΤΣΑΚΙΡΗΣ chips και τα ενεργειακά ποτά Monster και Predator.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα cy.coca-colahellenic.com και στο Facebook στο https://www.facebook.com/CocaColaHBC.cy/
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor