Η Grant Thornton Κύπρου στηρίζει το Ίδρυμα «Σοφία για τα παιδιά»

Φέτος, το καινοτόμο έργο του «Σοφία για τα Παιδιά» ονομάζεται «Giraffes For Hope» και ο συμβουλευτικός-ελεγκτικός οίκος Grant Thornton Κύπρου υποστηρίζει με υπερηφάνεια αυτό το σκοπό, υιοθετώντας μια συλλεκτική καμηλοπάρδαλη – έργο τέχνης.

Το έργο «Giraffes For Hope» στοχεύει στη συγκέντρωση χρημάτων για την οικονομική υποστήριξη των προγραμμάτων και πρωτοβουλιών του «Σοφία για τα Παιδιά», τα οποία εστιάζονται σε παιδιά στην Κύπρο και την Κένυα. Συγκεκριμένα, στην το ίδρυμα παρέχει μόρφωση, ασφάλεια, φαγητό και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε περισσότερα από 4500 παιδιά. Στην Κύπρο, το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» αφορά στην παροχή μεσημεριανού γεύματος σε όλα τα παιδιά 16 ολοήμερων δημοτικών σχολείων στην Κύπρο. Το «Σοφία για τα Παιδιά» παρέχει μόνιμη υποδομή στα σχολεία, κατασκευάζοντας την κουζίνα, και εξασφαλίζει επίσης τον σχετικό εξοπλισμό, την προμήθεια τροφίμων και άλλες σχετικές πρώτες ύλες. Μέσω του προγράμματος, δίνεται η δυνατότητα εργοδότησης σε άνεργες μητέρες με το να μαγειρεύουν τα γεύματα, καθημερινά για όλα τα παιδιά του σχολείου.

Η καθεμιά από τις είκοσι μεγάλες καμηλοπαρδάλεις θα είναι μοναδική, καθώς φιλοτεχνήθηκαν αφιλοκερδώς από αντίστοιχο αριθμό Κυπρίων καλλιτεχνών.

Το συγκεκριμένο έργο δίνει την ευκαιρία για τις τοπικές επιχειρήσεις να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πράξουν συλλογικά με σκοπό την στήριξη των παιδιών, σε τομείς που το χρειάζονται περισσότερο όπως την ασφάλεια, την υγεία και την εκπαίδευση.

Η Grant Thornton Κύπρου παραμένει πιστή στη δέσμευσή της όσον αφορά τηn υποστήριξη προγραμμάτων με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor