Μικροί αθλητές του σήμερα… πρωταθλητές του αύριο

Σε μια καινοτόμο προσπάθεια διάδοσης των ιδεωδών του αθλητισμού, ως τρόπου ζωής, ακόμα και στις μικρότερες ηλικίες, ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού περιλαμβάνει και φέτος στο πρόγραμμα του, τον Αγώνα Νεολαίας Andrey & Julia Dashin's Foundation.

Ο Αγώνας Νεολαίας Andrey & Julia Dashin's Foundation αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή χαράς για τους μικρούς μας φίλους, που θέλουν να τρέξουν στο Μαραθώνιο, να αθληθούν και να απολαύσουν τις ομορφιές της Λεμεσού.

Όπως δήλωσε η ιδρύτρια του Andrey & Julia Dashin's Foundation, κ. Τζούλια Ντασίνα, η συμμετοχή στο Δρόμο Νεολαίας αποτελεί τη σπίθα που χρειάζεται ένα παιδί ώστε να αρχίσει να ασκείται καθημερινά, τονίζοντας παράλληλα ότι οι ενήλικες πρέπει να αποτελούν πρότυπα υγειούς τρόπου ζωής και διατροφής. Μάλιστα η κ. Ντασίνα δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η αποφασιστικότητα και τα χαμόγελα των παιδιών, την ώρα του τερματισμού, αποτελούν μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ.

Ο Αγώνας Δρόμου Νεολαίας Andrey και Julia Dashin’s Foundation θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαρτίου, στις 11.30 π.μ. κατά μήκος του Μόλου, με θέα τη θάλασσα και περιλαμβάνει δύο διαδρομές. Παιδιά 6-9 ετών μπορούν να τρέξουν στη διαδρομή των 500 μέτρων, ενώ παιδιά 10-13 ετών μπορούν να λάβουν μέρος στη διαδρομή των 1000 μέτρων. Για την εκκίνηση οι μικροί μας φίλοι θα πρέπει να συγκεντρωθούν στο δυτικό τμήμα του Μόλου. 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor
Πνευματικά δικαιώματα: Χρήση έργων από επιχειρήσεις και καταστήματα