Δωρεά copy-print-scan για το δημοτικό και γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου

Η Ύπατη Αρχή της AHEPA Αμερικής διά του Ύπατου Κυβερνήτη Ευρώπης κ. Φάνου Πιτυρή, και η Περιφέρεια 27 της Κύπρου δια του Κυβερνήτη κ. Περικλή Γ. Θεοδωρίδη και του Γραμματέα κ. Γεώργιου Καλλένου, ευχαριστεί θερμά τον Επίτροπο Προεδρίας κ. Φώτη Φωτίου για την ευκαιρία που δόθηκε στην Οργάνωση να προσφέρει, δια μέσου του γραφείου του Επιτρόπου Προεδρίας, ένα τελευταίας τεχνολογίας copy-print-scan μηχάνημα KYOCERA TASKalfa 2201, ευρωσμένης αξίας, για τις ανάγκες του δημοτικού σχολείου στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο. Στη σεμνή τελετή ήταν παρόντες εκπαιδευτικοί και μαθητές του δημοτικού και γυμνασίου Ριζοκαρπάσου. 
 
Η παροχή αυτή θα βοηθήσει σημαντικά́ τους εκπαιδευτικούς και μαθητές στη βελτίωση της ποιότητας διδασκαλίας και μάθησης και θα συνεισφέρει γενικότερα στην εκπαίδευση των μαθητών του Ριζοκαρπάσου.
 
Σχετικά με την AHEPA
 
Η AHEPA είναι η μεγαλύτερη σε μέγεθος και η μακροβιότερη ελληνική ομογενειακή οργάνωση, με ιστορία σχεδόν 100 χρόνων, και εργάζεται με ζήλο και δυναμισμό για τα συμφέροντα του απανταχού Ελληνισμού, με περισσότερα από 500 τμήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (Η.Π.Α.), τον Καναδά, την Ευρώπη και με αδελφικά τμήματα στην Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία.
 
Ιδρύθηκε στις 26 Ιουλίου 1922 σε απάντηση στα κακά της θρησκοληψίας και του ρατσισμού που προέκυψαν στις αρχές του 20ου αιώνα στην Αμερικάνικη κοινωνία και σαν πλατφόρμα βοήθειας προς τους Έλληνες μετανάστες έτσι ώστε να αφομοιωθούν σ’ αυτήν. Ασπαζόμενη τις αρχαιοελληνικές αρχές, είναι φορέας προώθησης των ιδεών του Ελληνισμού, φιλανθρωπίας, εκπαίδευσης, δημόσιας ευθύνης και οικογενειακής και ατομικής διάκρισης.
 
Η AHEPA Κύπρου, Περιφέρεια 27, ιδρύθηκε το 2004 στην Λευκωσία με στόχο την εκπλήρωση της παγκόσμιας αποστολής της AHEPA αλλά και την προώθηση του δίκαιου αγώνα του Κυπριακού Ελληνισμού.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor