Φούρνοι Ζορπάς: Μία Χριστουγεννιάτικη καμπάνια γεμάτη ανθρωπιά

InBusinessNews  20/12/2018 13:33
Φούρνοι Ζορπάς: Μία Χριστουγεννιάτικη καμπάνια γεμάτη ανθρωπιά

Φούρνοι Ζορπάς: Μία Χριστουγεννιάτικη καμπάνια γεμάτη ανθρωπιά

InBusinessNews  20/12/2018 13:33
Στον αέρα βρίσκεται η νέα Χριστουγεννιάτικη καμπάνια των Φούρνων Ζορπάς. Η τηλεοπτική και ραδιοφωνική διαφήμιση, καθώς και το σύνολο της επικοινωνίας προβάλλουν το βασικότερο χαρακτηριστικό της ανθρώπινης φύσης, την ανθρωπιά!  

RELATED ARTICLES


Ο ξεχωριστός πρωταγωνιστής είναι ένας σκύλος και μας θυμίζει ότι ειδικά αυτές τις μέρες το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε το έχουμε μέσα μας και είναι η αγάπη. Με το μήνυμα #yparxei πάντα κάτι που μπορούμε να προσφέρουμε, ξεδιπλώνεται μία συγκινητική ιστορία που επιβεβαιώνει τη δύναμη της αλληλεγγύης. 

Η επικοινωνία της καμπάνιας μεταδίδεται εκτός από τηλεόραση, ραδιόφωνο και outdoor και σε digital μορφή μέσα από την ιστοσελίδα yparxei.zorbas.com.cy  με ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης που καθημερινά δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να κερδίσουν δώρα. Στα πλαίσια της ψηφιακής αυτής καμπάνιας, οι καταναλωτές έστειλαν και τις προσωπικές τους ευχές οι οποίες συνόδευσαν τις κάρτες που έδωσαν μαζί με τα πακέτα αγάπης οι Φούρνοι Ζορπάς σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.
 
zorbasyparxei2

 

Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια οι Φούρνοι Ζορπάς, έχουν δημιουργήσει μία μοναδική σχέση με τους καταναλωτές. Αυτή τη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης ανταποδίδουν σε κάθε ευκαιρία, για αυτό και φέτος τα Χριστούγεννα μας παροτρύνουν να αφιερώσουμε όλοι λίγο από το χρόνο μας σε μία καλή πράξη, στέλνοντας μία θετική σκέψη, χαρίζοντας ένα χαμόγελο, δίνοντας μία αγκαλιά. 
Καλές Γιορτές!

zorbasyparxei3

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας