ΑΣΔΥΚ: Στήριξη των παιδιών της Παιδοογκολογικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου

Με πρωτοβουλία του Κλαδικού Συμβουλίου της ΑΣΔΥΚ του Τμήματος Γεωργίας συγκεντρώθηκε το ποσό των 2.384 ευρώ για τη στήριξη των παιδιών που νοσηλεύονται στην Παιδοογκολογική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου και των οικογενειών τους.
 
Η συλλογή των χρημάτων έγινε με τη συμβολή όλου του προσωπικού του Τμήματος, της Διοίκησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΣΔΥΚ.
 
Η προσπάθεια εντάσσεται στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Κλαδικού Συμβουλίου της ΑΣΔΥΚ του Τμήματος Γεωργίας.
 
Το ποσό των 2384 ευρώ παραδόθηκε σήμερα, υπό μορφή κουπονιών για αγορές τροφίμων και ενδυμάτων για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα. Από το πιο πάνω ποσό παραχωρήθηκαν επίσης δωροκουπόνια ύψους 150 ευρώ για την ανανέωση της βιβλιοθήκης της μονάδας.
 
Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Κώστας Καδής, ο οποίος παρέδωσε την προσφορά ανέφερε τα εξής:
 
«Μεταφέρουμε όλη τη θετική μας ενέργεια, μαζί και τις ευχές μας, για την όσο το δυνατό γρηγορότερη ανάρρωση και υπερπήδηση των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν τα παιδιά».
 
Το Κλαδικό Συμβούλιο της ΑΣΔΥΚ του Τμήματος Γεωργίας ευχαριστεί τον κ. Κώστα Καδή και τη Διευθύντρια του Τμήματος Γεωργίας για το προσωπικό τους ενδιαφέρον, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της πρωτοβουλίας αυτής με τη συνδρομή τους.
 
Επίσης, ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις AΝDREW AND GEORGIO CLOTHING για τις αγορές ρουχισμού, τις υπεραγορές ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ, τον ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΕΔΕΜ και τον όμιλο ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΩΤΗ για τις αγορές τροφίμων, καθώς και τα βιβλιοπωλεία ΜΑVROMATIS BOOK AND STATIONERY LTD.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor