Νέο Oreo Fresh Milk-Snack

Δελτίο Τύπου  02/09/2020 10:18
Νέο Oreo Fresh Milk-Snack

Νέο Oreo Fresh Milk-Snack

Δελτίο Τύπου  02/09/2020 10:18
Μία νέα, λαχταριστή απόλαυση, έρχεται από το Oreo, το αγαπημένο «γεμιστό» μπισκότο μικρών και μεγάλων. Το νέο Oreo Fresh Milk-Snack ήρθε για να ξυπνήσει τους ουρανίσκους μας και να μας χαρίσει δροσερές, απολαυστικές στιγμές!
 
Tο νέο Oreo Fresh Milk-Snack είναι μια υπέροχη νέα πρόταση, αφού συνδυάζει σε ένα παγωμένο snack bar το μοναδικό τραγανό σοκολατένιο μπισκότο, την κρεμώδη φρέσκια κρέμα γάλακτος με το μοναδικό άρωμα βανίλιας Oreo και επικάλυψη από υπέροχη σοκολάτα γάλακτος με κομματάκια λαχταριστού μπισκότου Oreo.
 
Βρείτε το στα ψυγεία σε δύο συσκευασίες, την πρακτική ατομική συσκευασία που μας επιτρέπει να το απολαμβάνουμε τη στιγμή που το θέλουμε, όπου και αν βρισκόμαστε, και το βολικό 4-pack για να τα απολαμβάνουμε και με την παρέα.
 
Το νέο Oreo Fresh Milk-Snack φέρνει κοντά σας η εταιρία Tryfon Tseriotis LTD. Η Tryfon Tseriotis έχοντας μια ιστορία πέραν των 100 χρόνων, με βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο. Σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας, η Tryfon Tseriotis LTD προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αξίας στους καταναλωτές, με διαχρονικό της όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των brands της, στη λιανική αγορά στην Κύπρο.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας