Αξιοποιήστε περισσότερες δυνατότητες στο Office365 με το Copilot

Στο σημερινό επιχειρηματικό τοπίο, το να παραμένεις μπροστά συχνά σημαίνει να αγκαλιάζεις προηγμένες τεχνολογίες. Η κυκλοφορία του Copilot για το Microsoft 365 από τη Microsoft, ένας τεχνητός νοημοσύνης βοηθός σχεδιασμένος για να επανασχεδιάσει την παραγωγικότητα, παρουσιάζει μια χρυσή ευκαιρία για οργανισμούς όλων των ειδών. Ωστόσο, όπως συμβαίνει με κάθε καινοτομία, η προετοιμασία είναι κλειδί. Ενώ τα οφέλη της τεχνητής νοημοσύνης είναι αδιαμφισβήτητα, το ίδιο ισχύει και για τους πιθανούς κινδύνους, ιδιαίτερα όσον αφορά τη συμμόρφωση, την προστασία δεδομένων και την αθέμιτη κοινοποίηση ευαίσθητων πληροφοριών.

Αναστρέφοντας σε προηγούμενες εμπειρίες, όπως η εισαγωγή του Delve, όπου οι οργανισμοί αντιμετώπισαν απρόσμενες προκλήσεις με τους ελέγχους κοινοποίησης του SharePoint, γίνεται σαφές ότι η φρόνιμη στάση είναι πρωταρχικής σημασίας. Στη Veracloud, υποστηρίζουμε τους πιθανούς χρήστες του Copilot να είναι προσεκτικοί, ιδίως όσον αφορά την αθέμιτη κοινοποίηση.

Ένας από τους βασικούς παράγοντες είναι η πρόσβαση του Copilot στα δεδομένα που αποθηκεύονται στο OneDrive για την Επιχείρηση και το SharePoint Online. Ενώ η ικανότητα του Copilot να εκμεταλλευτεί αυτές τις πληροφορίες για να ικανοποιήσει τα αιτήματα του χρήστη είναι αναμφίβολα βολική, υπάρχει και ο κίνδυνος αποκάλυψης εμπιστευτικών δεδομένων με τις εξόδους του.

vera1

Η Veracloud μπορεί να βοηθήσει!

Ενώ η απόκτηση μιας άδειας Copilot σημαίνει την έναρξη, η διασφάλιση ασφαλούς και στρατηγικής χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης στον χώρο εργασίας σας περιλαμβάνει μια σειρά από κρίσιμα βήματα, και η Veracloud είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει σε αυτό το μετασχηματιστικό ταξίδι:

  • Εκπαίδευση Ηγεσίας: Βεβαιωνόμαστε ότι η ηγεσία σας κατανοεί την τεχνητή νοημοσύνη και το δυναμικό του Copilot, ενισχύοντας την ικανότητά της να οδηγήσει αποτελεσματικά την καινοτομία.
  • Τεχνική Αξιολόγηση: Βοηθάμε να αξιολογήσετε την έτοιμότητα του οργανισμού σας για το Copilot, εξασφαλίζοντας την πρόσβαση στα δεδομένα ενώ παράλληλα προστατεύουμε τις ευαίσθητες πληροφορίες με ισχυρή διακυβέρνηση δεδομένων.
  • Στρατηγική Εφαρμογή: Συνδράμουμε στη δημιουργία ενός στρατηγικού σχεδίου για την εφαρμογή του Copilot, εντοπίζοντας πεδία για βελτίωση της παραγωγικότητας και παρέχοντας πλήρη εκπαίδευση για ομαλή ενσωμάτωση.
  • Καθορισμός Στόχων για Επιτυχία:

Ορίστε σαφείς στόχους για τη χρήση του Copilot, από βραχυπρόθεσμη αύξηση της παραγωγικότητας έως μακροπρόθεσμα κέρδη απόδοσης, και παρακολουθήστε την πρόοδο μέσω του πίνακα ελέγχου του Copilot με την υποστήριξη της Veracloud.

vera2

Η Έτοιμοτητα της Veracloud για την Αξιοποίηση της Επιτυχίας

Εάν αντιμετωπίζετε ασαφή βήματα για την εφαρμογή του Copilot σε ολόκληρο τον οργανισμό και τη μέγιστη αξία του, αυτή η αξιολόγηση έτοιμοτητας είναι για εσάς. Η Έτοιμοτητα της Veracloud για την Επιτυχία στο Copilot του Microsoft 365 είναι μια αξιολόγηση στην οποία θα προσδιορίσουμε τι χρειάζεται να κάνει ο οργανισμός σας για να εφαρμόσει και να αξιοποιήσει αποτελεσματικά το Copilot για το Microsoft 365.

Χρονοδιάγραμμα Εφαρμογής:

  • Επικοινωνία με την ομάδα της Veracloud
  • Εργαστήρια ανακάλυψης
  • Ανάλυση των εργαστηρίων και ερωτηματολογίου
  • Παροχή ανάλυσης και συστάσεων

Μέχρι το τέλος, μπορείτε να περιμένετε:

  • Αξιολόγηση ετοιμότητας αδειοδότησης και τεχνικής
  • Αξιολόγηση προστασίας δεδομένων και διακυβέρνησης πελατών
  • Ανακάλυψη υψηλής αξίας επιχειρηματικών σεναρίων προσαρμοσμένων στις ειδικές ανάγκες της επιχείρησής σας
  • Επισκόπηση των οφελών του Copilot
  • Συστάσεις για τη βελτίωση της έτοιμοτητας του οργανισμού σας για την εφαρμογή του Microsoft 365 Copilot

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:

Info@veracloud.eu

www.veracloud.eu

+356 2388 4400

Δειτε Επισης

Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα