Powered by

Εμπλουτίζεται ο χάρτης της εστίασης στη Λεμεσό-Νέες αφίξεις σε παλιό λιμάνι, μαρίνα, Σαριπόλου και κάστρο(pics)

Με νέες αφίξεις εμπλουτίζεται το τελευταίο διάστημα το παλιό λιμάνι, η μαρίνα, η ιστορική παλιά πόλη στη Λεμεσό, ενώ σύντομα αναμένονται περαιτέρω προσθήκες στην πλατεία Σαριπόλου.

Οι επερχόμενες και πρόσφατες αφίξεις αφορούν εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες και all day προορισμούς, ανάμεσά τους και νέες γαστρονομικές εμπειρίες, όπως κορεατική και μεξικάνικη κουζίνα.

Οι προσθήκες, πέραν του ότι εμπλουτίζουν τον τομέα εστίασης, ψυχαγωγίας και αναψυχής, αποτελούν και ένδειξη της ζωντάνιας και δυναμικότητας που διακρίνει το κέντρο της πόλης.

Παλιό Λιμάνι Λεμεσού

  • Lila Izakaya

Το νέο ασιατικό εστιατόριο, Lila Izakaya Bar άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του, στην Πλατεία Συντάγματος, σε ένα κομψό περιβάλλον, με εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα.

Σερβίρει πανασιατική κουζίνα, εμπλουτίζοντας τον γαστρονομικό χάρτη της περιοχής.

1

Ειδικότερα, προσφέρεται μία ποικιλία γεύσεων από ιαπωνική και πανασιατική κουζίνα, όπως επίσης signature και κλασικά κοκτέιλ και ποτά.

lila

  • Roe and Bone

Ένα νέο concept άνοιξε τις πόρτες του Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, το οποίο θα ήρθε για εμπλουτίσει τις επιλογές εστίασης και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών.

roe bone

roe and bone 2

Πρόκειται για το Roe and Bone που μετά από ανακαίνιση του χώρου, άνοιξε τις πόρτες του εντός Μαρτίου.

Με θέα τη θάλασσα και το παλαιό λιμάνι, το Roe and Bone, χαρακτηρίζεται από φινέτσα, υψηλή αισθητική και μοντέρνα αρχιτεκτονική και σχεδιασμό.

Το νέο εστιατόριο και oyster bar με έμπνευση από τη μεσογειακή, γαλλκή και ασιατική κουζίνα, σερβίρει επιλεγμένα πιάτα και αναμένεται ότι θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού. Μεταξύ άλλων, σερβίρει στρείδια, φρέσκο ψάρι, sushi, steak καθώς και signature cocktails.

roe

Μαρίνα Λεμεσού

  • MATA

Το MATA άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στη Μαρίνα Λεμεσού.

Είναι το πρώτο κορεάτικο εστιατόριο στην Κύπρο, το οποίο ξεχωρίζει όχι μόνο για την αυθεντική κορεατική κουζίνα όπου τα υλικά εισάγονται απευθείας από την Κορέα αλλά και για την ήσυχη και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα.

mata

Ανάμεσα στις δελεαστικές γεύσεις που σερβίρει, προσφέρει στους επισκέπτες και ένα μοναδικό μείγμα ποτών που περιλαμβάνει αυθεντική κορεατική μπύρα, όπως η Cass και Hite, το διάσημο κορεατικό soju και το παραδοσιακό κρασί από ρύζι, Makgeolli.

mata1

  • PAUL

Αρχές του χρόνου άνοιξε τις πόρτες του και αγκαλιάστηκε από το κοινό η φημισμένη γαλλική αλυσίδα PAUL Boulangerie-Patisserie-Restaurant-Café στη Μαρίνα Λεμεσού.

Το νέο κατάστημα PAUL ξεχωρίζει όχι μόνο για τη χαρακτηριστική γαλλική φινέτσα και κουζίνα του, αλλά και για τη διαρρύθμισή του σε δύο ξεχωριστούς χώρους: PAUL Patisserie & Espresso Bar και PAUL Café & Restaurant.

paul

Το τμήμα Patisserie & Espresso Bar λειτουργεί με σύστημα αυτοεξυπηρέτησης (self service). Οι επισκέπτες μπορούν να παραγγείλουν από το takeaway bar της φημισμένης, πλούσιας βιτρίνας των PAUL και να απολαύσουν τις επιλογές τους στον φιλόξενο χώρο του καταστήματος ή και στο σπίτι.

viber_image_2024-04-02_14-39-44-991

Στο PAUL Café & Restaurant, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν brunch, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο, επιλέγοντας από μία μεγάλη γκάμα με signature choices, με άρωμα Γαλλίας.

paul

Παλιά Πόλη, Κάστρο Λεμεσού

  • Novak

Το Novak αποτελεί τον νέο all day προορισμό της Λεμεσού που άνοιξε τις πόρτες του τον Δεκέμβριο του 2023.

no

viber_image_2024-04-02_14-39-42-733

Βρίσκεται στην παλαιά πόλη της Λεμεσού, στο ιστορικό κέντρο πλησίον του μεσαιωνικού κάστρου της πόλης σε ένα από τα πιο παραδοσιακά δρομάκια, στην οδό Γενεθλίου Μιτέλα 24.

Οι πετρόκτιστες καμάρες εντυπωσιάζουν και μεταφέρουν τον επισκέπτη σε μια άλλη εποχή. Το Novak σερβίρει καφέ, ποτό, cocktails διάφορα platters και επιδόρπια, ενώ ο χώρος προσφέρεται και για private events.

novak

Πλατεία Σαριπόλου

  • Armadillo

Μετρά αντίστροφα το νέο opening στην πλατεία Σαριπόλου. Πρόκειται για το Armadillo το οποίο θα σερβίρει μεξικάνικες και αμερικανικές γεύσεις, εμπλουτίζοντας της επιλογές στο κέντρο της Λεμεσού.

viber_image_2024-04-02_14-39-42-253

armandillo

  • Mandarin Oldtown Limassol

Στην πλατεία Σαριπόλου θα ανοίξει εντός των ημερών το Mandarin Oldtown Limassol.

Μετά από ανακαίνιση του υφιστάμενου χώρου, το Mandarin θα σερβίρει επιλεγμένα πιάτα για brunch, μεσημεριανό και βραδινό. Επίσης, το μενού του περιλαμβάνει καφέ και διάφορα cocktails.

viber_image_2024-04-02_14-39-42-498

mandarin

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»