Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού IN Business: Ο ρόλος και ο λόγος των opinion leaders και influencers

Τι είναι ένας opinion leader και πώς επιτυγχάνει να διαμορφώνει γνώμες και αποφάσεις στην κοινή γνώμη;

Άτομα με επιρροή και σημαντική παρουσία στα social media, έκαστος στον τομέα και στο στοχευόμενο κοινό του, από την πολιτική και το επιχειρείν μέχρι τη μόδα και τη μαγειρική, καθοδηγητές γνώμης επί πληρωμή και μη, φανερώνουν τους τρόπους και τους λόγους με τους οποίους διαμορφώνουν γνώμες και μας δίνουν μια χορταστική γεύση για το ποιους μας αρέσει να… ακολουθούμε.

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού IN Business, που κυκλοφορεί στα περίπτερα, αλλά και σε ψηφιακή έκδοση, αυτή την Κυριακή 7 Απριλίου, 17 opinion leaders της Κύπρου ανοίγουν τα χαρτιά τους και ποζάρουν στον φακό του περιοδικού.

Στόχος, να εστιάσουμε σε κάποιους από τους κυριότερους opinion leaders της χώρας μας. Ψάξαμε, σκεφτήκαμε, ρωτήσαμε, συγκρίναμε, συζητήσαμε και καταλήξαμε σε ένα αρκούντως αντιπροσωπευτικό δείγμα ανθρώπων της Κύπρου που όντως έχουν επιρροή στην καθημερινότητα των πολιτών σε πλείστους τομείς και ζώνες ενδιαφέροντος. Βασικό κριτήριο επιλογής, απετέλεσε η δύναμη που έχουν στα social media.

Παράλληλα, φορείς και επαγγελματίες της επικοινωνίας παίρνουν θέση για την ορθή χρήση του opinion leadership.

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού IN Business που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 7 Απριλίου σε έντυπη και ψηφιακή έκδοση διαβάστε επίσης:

InBusiness 900x506 mockup APRIL
  • Taking the opportunity

Χρηματοδοτικά προγράμματα και υποστηρικτικές υπηρεσίες που θα ανακοινωθούν αυτή τη χρονιά από το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) και τα οποία μπορούν να απογειώσουν κάθε επιχείρηση κι ιδέα με προοπτική, απαριθμεί ο γενικός διευθυντής, Θεόδωρος Λουκαΐδης.

  • Τόλμησε την υπέρβαση

Στη Cyta μετράνε τους ανθρώπους τους στη βάση της αξίας και όχι της αρχαιότητας, όπως ακριβώς γίνεται στον ιδιωτικό τομέα.

Αφήνοντας πίσω το παρωχημένο σύστημα αξιολόγησης, ήλθε το αργυρό της διεθνούς πιστοποίησης Investors In People, διάκριση για την οποία ο chief operations officer και επικεφαλής ανθρώπινου δυναμικού του οργανισμού, Νίκος Στυλιανού λέει πως είναι μόνο η αρχή.

  • Gateway to success

Πώς μια ιδέα μετατράπηκε σε ένα εκκολαπτήριο γνώσης και εκπαίδευσης σε θέματα οικονομικού εγγραμματισμού και όχι μόνο για 28 χιλιάδες και πλέον μαθητές και φοιτητές;

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, πρόεδρος του Junior Achievement Κύπρου (JA), που ετοιμάζεται να παραδώσει τα ηνία, μιλά για την επιτυχία των στόχων.

  • All about stories

Για τις ιστορίες μαρκών που αγοράζει σήμερα ο κόσμος, όταν επιλέγει προϊόντα και υπηρεσίες, μας μιλούν οι Σταύρος Χριστοδούλου - managing director, Λεόντιος Φιλοθέου-director και Δάφνη Προδρόμου-strategy associate της Whiteboard Consultants.

  • An extroverted approach

Παράδοση, καινοτομία, φιλοξενία, μεσογειακό ταπεραμέντο και ανθρωποκεντρισμός είναι όσα μπορούν να αποδώσουν συνοπτικά το προφίλ του Ομίλου Thanos Hotels & Resorts, όπως συνάγεται από τα λεχθέντα του director of business development, Παναγιώτη Κυπριανού.

  • BUSINESS GUIDES

Best companies to work for

The Milky Way

Δειτε Επισης

Ανοίγει γραφείο στην Κύπρο η ΕΤΕπ-«Σημαντική στιγμή, η οικονομία της χώρας θα έχει άμεση εξυπηρέτηση»
Βραβείο Καινοτομίας «Digital Water Award 2024» στο Κέντρο Αριστείας «Κοίος»
Συναγερμός στο Υπ. Οικονομικών για Τρ. Κύπρου-Παρακολουθεί στενά για CarVAl Investors και Caius Capital LLC
Το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο+ με επίκεντρο τον άνθρωπο
Σημαντική μείωση 11,1% στην τιμή δικαιώματων εκπομπής ρύπων εντός Ιουνίου
Έπεσε η αυλαία των τελετών αποφοίτησης του ΤΕΠΑΚ
Μέσω Evacol η είσοδος της Hellenic Healthcare στο American Medical Center-Στην ΕΠΑ η συναλλαγή
Στην Αθηνά Μιχαηλίδου οι προτάσεις του ΕΤΕΚ για θερμική άνεση των σχολικών αιθουσών
Είδε Χριστόδουλο Πατσαλίδη το ΚΕΒΕ- Συζητήθηκε το ψηλό κόστος δανεισμού που επιβαρύνει τις επιχειρήσεις
Η υιοθέτηση τεχνολογιών από ΜμΕ για να ενισχύσουν την κυβερνοασφάλεια