Κενές κατοικίες και διαμερίσματα σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate

Για ακόμα μια εβδομάδα η Altamira Real Estate παρουσιάζει στο αγοραστικό κοινό μια σειρά από ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και διαμερίσματα που θα ικανοποιήσουν κάθε επενδυτική ανάγκη.

Τα οικιστικά ακίνητα που διαθέτει προς πώληση η εταιρεία βρίσκονται σε δημοφιλείς περιοχές της Κύπρου, όπως η Αγλαντζιά, τα Λατσιά, τo Καϊμακλί, η Λακατάμεια, το Λιοπέτρι και η Πέγεια και πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Τα επιλεγμένα ακίνητα εξαιρούνται της καταβολής ΦΠΑ, ενώ το γεγονός ότι είναι ετοιμοπαράδοτα τα καθιστά επενδυτικές ευκαιρίες χαμηλού ρίσκου, κυρίως αυτή την περίοδο όπου το κατασκευαστικό κόστος είναι ιδιαίτερα αυξημένο.

Κατοικίες σε δημοφιλείς περιοχές της Λευκωσίας, στο Λιοπέτρι και στην Πέγεια

Από τις εβδομαδιαίες αναρτήσεις της εταιρείας ξεχωρίζει κενή διώροφη κατοικία με πισίνα στο Καϊμακλί, στην τιμή των €420.000. Τοποθετημένη σε μια ιδανική τοποθεσία, η κατοικία εφάπτεται της οδού Ικάρου και βρίσκεται πολύ κοντά στο Δημοτικό Σχολείο Καϊμακλίου και το Πανεπιστήμιο Frederick. Το εμβαδόν της ανέρχεται σε 300 τ.μ., ενώ είναι κατασκευασμένη με εξαιρετικής ποιότητας υλικά. Αποτελείται στο ισόγειο από χώρο υποδοχής, γραφείο, ενιαίο καθιστικό με τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα με καθιστικό, πλυσταριό και αποχωρητήριο. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο. Το ακίνητο διαθέτει επίσης σοφίτα, ενώ εξωτερικά υπάρχει η πισίνα, μηχανοστάσιο, αποθήκη, καλυμμένος χώρος στάθμευσης, καθώς και πάγκος με ψησταριά και πέργολα. Είναι ιδανική για οικογένειες και νεαρά ζευγάρια.

Διώροφη κατοικία στην Πέγεια

Στην Αγλαντζιά εντοπίσαμε κενή ισόγεια κατοικία, με τιμή €90.000. Η κατοικία βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Νικολάου, σε πολύ κοντινή απόσταση από τη λεωφόρο Κυρηνείας και το Σκαλί Αγλαντζιάς. Με συνολικό εμβαδόν 60 τ.μ., το ακίνητο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, δυο υπνοδωμάτια και μπάνιο, ενώ εξωτερικά διαθέτει αυλή και χώρο στάθμευσης.

Ισόγεια Κατοικία στην Αγλαντζιά

Είναι ιδανική για ιδιοχρησία αλλά και για ενοικίαση. Στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα επί των οδών Ξενοφώντος και Δραγούμη, πωλείται γωνιακή ισόγεια κατοικία προς €190.000. Η κατοικία είναι κενή, έχει συνολικό εμβαδόν εσωτερικών χώρων 120 τ.μ. και βρίσκεται κοντά στο Ε’ Δημοτικό σχολείο Αγλαντζιάς. Αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, δυο υπνοδωμάτια και μπάνιο, ενώ εξωτερικά, υπάρχει αυλή και κήπος.

Γωνιακή κατοικία στην Αγλαντζιά

Κενή διώροφη κατοικία με πισίνα πωλείται στο Λιοπέτρι προς €135.000. Τοποθετημένη σε μια ιδανική περιοχή κοντά στο κέντρο της κοινότητας και τον κύριο δρόμο Λιοπετρίου – Φρενάρους, η κατοικία έχει συνολικό εμβαδόν 205 τ.μ.. Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό με κουζίνα και τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια, κυρίως μπάνιο, αποχωρητήριο, αποθήκη και σοφίτα. Εξωτερικά υπάρχει αυλή. Είναι ιδανική τόσο για ιδιοχρησία όσο και για ενοικίαση.

Στην Πέγεια ξεχωρίζει διώροφη κατοικία με πισίνα θέα στη θάλασσα, στην τιμή των €260.000. Απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα μια ιδανικής περιοχής, κοντά στο κέντρο του δήμου και τις όμορφες παραλίες της περιοχής, η κατοικία έχει συνολικό εμβαδόν 128 τ.μ.. Αποτελείται από ενιαία τραπεζαρία με καθιστικό και ξεχωριστή κουζίνα στο ισόγειο, καθιστικό και αποχωρητήριο στον ημιώροφο, καθώς και τρία υπνοδωμάτια και κυρίως μπάνιο στον πρώτο όροφο. Εξωτερικά, υπάρχει μεγάλη αυλή και χώρος στάθμευσης. Αποτελεί μοναδική επιλογή για χρήση ως εξοχική κατοικία, ενώ μπορεί να ενοικιαστεί βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής, αποφέροντας υψηλές αποδόσεις.

Διαμερίσματα από €160.000

Στα Λατσιά, κοντά στο Κέντρο Υγείας του δήμου, πωλείται κενό διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων προς €280.000. Τοποθετημένο σε μια εξαιρετική περιοχή, το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 226 τ.μ. και αποτελείται από κουζίνα, πλυσταριό, καθιστικό, σαλοτραπεζαρία και μπάνιο. Διαθέτει επίσης, αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης ακάλυπτου χώρου στάθμευσης στο ισόγειο. Είναι κατάλληλο τόσο για επένδυση όσο και για ιδιοχρησία.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στα Λατσιά

Δυο κενά διαμερίσματα πωλούνται σε μια προνομιακή περιοχή των Λατσιών, επί της λεωφόρου Σταύρου Βενιζέλου και πολύ κοντά στη λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη, προς €290.000. Τα ακίνητα βρίσκονται στο ημιυπόγειο και στο ισόγειο οικιστικού κτηρίου. Το διαμέρισμα στο ημιυπόγειο έχει εμβαδόν 145 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο καθιστικό με κουζίνα και τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, πλυσταριό και αποχωρητήριο. Εξωτερικά, διαθέτει αυλή και έναν καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Το διαμέρισμα στο ισόγειο έχει εμβαδόν 138 τ.μ. και διαθέτει καθιστικό, κουζίνα, τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια, αποχωρητήριο και κυρίως μπάνιο. Είναι ιδανικά για ενοικίαση αλλά και για ιδιοκατοίκηση.

Στη Λακατάμεια ξεχωρίζει διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, με τιμή €195.000. Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετικά κοντινή απόσταση από τη λεωφόρο Αγίου Γεωργίου και τον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμειας. Με συνολικό εμβαδόν 161 τ.μ., το διαμέρισμα αποτελείται από ενιαίο σαλόνι με τραπεζαρία και κουζίνα, αποχωρητήριο και μπάνιο. Διαθέτει επίσης αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης χώρου στάθμευσης, αποθήκης και αυλής. Αποτελεί μοναδική επιλογή για νεαρά ζευγάρια.

Τέλος, στην Τάλα της επαρχίας Πάφου, πωλείται κενό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, στην τιμή των €160.000. Τοποθετημένο σε μια όμορφη τοποθεσία, κοντά στη λεωφόρο Ελευθερίας, το ακίνητο διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις στις όμορφες παραλίες της Κισσόνεργας. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, και μπάνιο, ενώ το συνολικό του εμβαδόν ανέρχεται σε 110 τ.μ.. Το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή και για ενοικίαση.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Δειτε Επισης

Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια
Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο
ΥΠΕΣ: Τα έργα που προγραμματίζονται-Αναθεώρηση στεγαστικών, «Ιππόδαμος» και «Ανακαινίζω-Ενοικιάζω»
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα