Πάνω από 3.000 επιχειρήσεις αναπτύχθηκαν με τη Wolt στην Κύπρο το 2023

Περισσότερες από 3.000 επιχειρήσεις είχαν τη δυνατότητα να αυξήσουν τον τζίρο και τις παραγγελίες τους, μέσα από τη συνεργασία τους με την κορυφαία πλατφόρμα στην Κύπρο, τη Wolt, κατά τη διάρκεια του 2023. Είναι μάλιστα εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο αριθμός των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων ξεκίνησε από μερικές εκατοντάδες το 2020, οπότε ξεκίνησε η λειτουργία της εταιρείας στην Κύπρο, παρουσιάζοντας μέση ετήσια αύξηση της τάξεως του 80%, για την τριετία 2020-2023.

Παράλληλα, η μέση ετήσια αύξηση του τζίρου των επιχειρήσεων μέσα από την πλατφόρμα της Wolt, ξεπέρασε το 100% για την τριετία, ενώ και η αύξηση των εισερχομένων παραγγελιών ήταν αντίστοιχη, επιβεβαιώνοντας έτσι τις ευκαιρίες ανάπτυξης που παρέχει η Wolt στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Η Wolt, ήδη από την έναρξη της λειτουργίας της στην κυπριακή αγορά το 2020, έχει γνωρίσει σημαντική ανάπτυξη, επεκτείνοντας τη δραστηριότητά της σε πέντε πόλεις παγκύπρια. Ταυτόχρονα, συνεχής είναι και η αύξηση των επιχειρήσεων που εντάσσονται στην πλατφόρμα, διευρύνοντας τις επιλογές των χρηστών σε εστιατόρια και προϊόντα λιανικής, με τη Wolt να αναδεικνύεται ως ο απόλυτος προορισμός για όλες τις ανάγκες των καταναλωτών, αποτελώντας σήμερα ένα “shopping mall” στην τσέπη του καταναλωτή.

Την ίδια στιγμή, η Wolt βελτιώνει και εμπλουτίζει συνεχώς τις υπηρεσίες και τα εργαλεία που διαθέτει, για την καλύτερη εξυπηρέτηση, προβολή και στήριξη των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. Σε αυτό το πλαίσιο, προχωρά στο λανσάρισμα δύο νέων εργαλείων: το Hybrid Delivery και τα Wolt Ads.

Παρουσιάζει το Hybrid Delivery!
Στο πλαίσιο της διεύρυνσης και αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών, η Wolt λανσάρει το Hybrid Delivery, ως μία επιπλέον επιλογή παράλληλα με το self-delivery, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο στην πλατφόρμα για συνεργαζόμενες επιχειρήσεις εστίασης. Αυτό το νέο εργαλείο επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επιλέγουν μεταξύ της αξιοποίησης του δικτύου συνεργατών διανομέων της Wolt ή του δικού τους προσωπικού διανομέων, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζεται το ότι οι επιχειρήσεις έχουν μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στο πώς προχωρούν με την αποστολή των παραγγελιών, έτσι ώστε να κάνουν τη βέλτιστη επιλογή με βάση το τι είναι πιο συμφέρον λειτουργικά και οικονομικά.

Wolt Ads στη διάθεση των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων!
Το εργαλείο Wolt Ads απευθύνεται τόσο σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (Wolt Ads for Merchants), όσο και σε brands (Wolt Ads for Brands), προκειμένου να συνεισφέρει στην επιτάχυνση της ανάπτυξης και την ενίσχυση της προβολής των επιχειρήσεων που έχουν ενταχθεί στην πλατφόρμα. Με αυτό το εργαλείο συνδυάζεται η καλύτερη προβολή των επιχειρήσεων που επιλέγουν να το αξιοποιήσουν, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να ανακαλύψουν νέα venues και προσφορές, πραγματοποιώντας τις αγορές τους.

Η Wolt μετρά μέχρι σήμερα περισσότερα από 36 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες στην πλατφόρμα της, σε 27 αγορές παγκοσμίως και σε πάνω από 500 πόλεις. Στόχος της είναι να συνεχίζει να αυξάνει τον αριθμό των εξυπηρετούμενων χρηστών, των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων και των πόλεων στις οποίες δραστηριοποιείται, ενώ παράλληλα βελτιώνει περαιτέρω τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τα εργαλεία για την καλύτερη προβολή και στήριξη των επιχειρήσεων που επιλέγουν να εντάσσονται στην πλατφόρμα της.

Δειτε Επισης

Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Απεικονιστικών Κέντρων Ιατρικής
Και με βούλα Υπουργικού, γενικός διευθυντής του ΟΑΥ ο Ανδρέας Παπακωνσταντίνου
To Waste Wisely Cyprus πάει Fork Food Market παρέα με το Zero Waste Project Quasimodo
MSPA Europe/Africa Conference: Σε εξέλιξη το συνέδριο για το mystery shopping στη Λεμεσό
International Compliance Forum: Επιστροφή τον προσεχή Οκτώβριο
Η Πολυκλινική Υγεία διοργανώνει για 5η χρονιά τον Θαλάσσιο Μαραθώνιο για στήριξη του Αντικαρκινικού
Το Cyprus Professional Services Conference ανέδειξε την Κύπρο ως διεθνές business hub
Krypto: Συμμετέχει και στηρίζει ως Bronze Partner το Reflect Festival
Οι εκδηλώσεις της ΚΟΕ σε συνεργασία με τους συνεργάτες-χορηγούς ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων
Επαγγελματικές υπηρεσίες: Η νέα γενιά ως εργοδότης και τα επιχειρηματικά μοντέλα που προκρίνει