TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις

Προτάσσοντας πως ο αθλητισμός είναι πολύ περισσότερο από συμμετοχή σε αγώνες και επιδόσεις, αλλά ένα ισχυρό μέσο για κοινωνική αλλαγή και ανθρώπινη πρόοδο, το TELETHON, που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς στην κοινωνία της Κύπρου, και ο Κεραυνός Στροβόλου, ένας από τους παλαιότερους και πιο ιστορικούς αθλητικούς συλλόγους του νησιού, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους.

Η επίσημη έναρξη της συνεργασίας παρουσιάστηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, κατά τη διάρκεια του καλαθοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Κεραυνού και ΑΕΚ Λάρνακας, στο κατάμεστο γήπεδο Κώστας Παπαελληνάς στον Στρόβολο. Οι καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας την επετειακή φανέλα για τα 30 χρόνια TELETHON, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στο φίλαθλο κοινό για την υποστήριξη τους προς τον φιλανθρωπικό θεσμό.

Telethon - Keravnos 2

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα, εκπρόσωποι του TELETHON και του Κεραυνού Στροβόλου έκαναν δηλώσεις, επισημαίνοντας τη σημασία της συνεργασίας αυτής για την προώθηση και περαιτέρω προβολή του φιλανθρωπικού έργου του θεσμού.

Ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ και επικοινωνίας του Κεραυνού Στροβόλου κ. Κωνσταντίνος Παπαέλληνας δήλωσε: «Αυτή η συνεργασία αντικατοπτρίζει τη βαθιά πεποίθησή μας στην ισχύ του αθλητισμού ως εργαλείου για την προαγωγή της υγείας, της εκπαίδευσης και της κοινωνικής ευαισθητοποίησης». Παράλληλα τόνισε πως «η συνεργασία με το TELETHON σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για τον Κεραυνό και μέσα από αυτήν τη συνεργασία, ελπίζουμε να αναδείξουμε τη σημασία του έργου του θεσμού καθώς και την αξία της προσφοράς προς συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν πολλαπλές δυσκολίες εξαιτίας νευρομυϊκών παθήσεων».

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του ο Γενικός Εκτελεστικός και Ιατρικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, καθ. Λεωνίδας Φυλακτού, ευχαρίστησε θερμά όλο το οικοδόμημα του Κεραυνού για τη φιλοξενία και δήλωσε ότι «είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε την αθλητική κοινότητα να αγκαλιάζει με τόση δύναμη το φιλανθρωπικό μας έργο, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για στήριξη και ενδυνάμωση των ατόμων με αναπηρία που παρακολουθούνται από το Ινστιτούτο.

Το σημαντικότερο στοιχείο της συνεργασίας αυτής, ήταν η ανακοίνωση του ηλεκτρονικού έρανου που διοργανώνει ο Κεραυνός μέσω της ιστοσελίδας του TELETHON με στόχο τη συγκέντρωση €3,000. Η επίτευξη του στόχου αυτού, έχει μοναδικό σκοπό την υποστήριξη του έργου του TELETHON, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την οικονομική στήριξη του Συνδέσμου Μυοπαθών και των ερευνητικών προγραμμάτων του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου.

Telethon - Keravnos 1

Αυτή η πρωτοβουλία που αποτελεί μόνο την αρχή μιας σειράς από δράσεις και εκδηλώσεις μεταξύ του Κεραυνού και του TELETHON Κύπρου, υπογραμμίζει τη δέσμευση τους να εργαστούν από κοινού για την ενίσχυση και προαγωγή του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων, δείχνοντας ότι η αλληλεγγύη και η υποστήριξη μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή εκείνων που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Θερμές ευχαριστίες στο δικηγορικό γραφείο Χρίστος Γεωργιάδης & Συνεργάτες για την ευγενική στήριξη του σε όλες τις ενέργειες που προγραμματίζονται να γίνουν στο πλαίσιο της συνεργασίας του Telethon με τον Κεραυνό Στροβόλου.

Link για τα e-donations:

https://www.cing.ac.cy/telethon/telethon-donations/telethon-donations-page-details/make-your-donation-for?edonation_id=20

Δειτε Επισης

Διαφωνεί και υποβάλλει έφεση κατά της απόφασης της ΕΚΚ για πρόστιμο η IC Markets (EU)
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού GOLD: The 12th Invest Cyprus International Investment Awards
Δικαιώνει Cyta και ΑΗΚ για τους έξυπνους μετρητές το Εφετείο-Δεν υπήρξε έκδηλη παρανομία
Η Μαρίνα Χατζημανώλη τέλεσε τα εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης της Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων
Επανέρχονται σταδιακά τα συστήματα της Cyta που επηρεάστηκαν από βλάβη της Crowdstrike
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Διοικητικό πρόστιμο €200.000 στην IC Markets (EU)
Χορήγηση υποτροφιών από το Enavsma Foundation
Πώς επηρεάζει τη Cyta η βλάβη στα συστήματα της Microsoft-Η ανακοίνωση της Αρχής
Η αποστολή του Lidl Kids Team Κύπρου στο Μόναχο που χάρισε θέαμα και εμπειρίες ζωής
Ανανέωση συνεργασίας Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος με TechIsland