Δικηγορικό γραφείο Χρυσοστομίδη: Υποψήφιο στα IN Business Awards στην κατηγορία Υπηρεσίες

Το δικηγορικό γραφείο Χρυσοστομίδης Δικηγόροι & Νομικοί Σύμβουλοι ιδρύθηκε το 1981 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα στην Κύπρο. Από τον Ιανουάριο του 2010, το γραφείο λειτουργεί ως Δικηγορική Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης (Δ.Ε.Π.Ε.). Οι δικηγόροι και νομικοί σύμβουλοι του γραφείου, οι οποίοι εξειδικεύονται σε διάφορους τομείς δικαίου, παρέχουν ολοκληρωμένες και ευρείες νομικές υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις εξειδικευμένες απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Η πορεία του γραφείου από την ίδρυσή του επικεντρώνεται στη σταθερή ανάπτυξη και προσαρμογή στον διαρκώς μεταβαλλόμενο ρόλο του νομικού επαγγέλματος. Ενώ έχει υπερδιπλασιαστεί σε μέγεθος και έχει επεκτείνει τους τομείς δικαίου στους οποίους εξειδικεύεται, το γραφείο μένει σταθερό στα πρότυπα που τέθηκαν από τους ιδρυτές του - δηλαδή, την παροχή εξαιρετικών και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών για τους πελάτες του, διατηρώντας ταυτόχρονα τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα του.

Οι βασικοί τομείς νομικών υπηρεσιών του γραφείου συμπεριλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα: Εμπορικό και Εταιρικό Δίκαιο, Δικαστηριακά Θέματα και Διαιτησίες, Ακίνητη Ιδιοκτησία, Πνευματική Ιδιοκτησία, Τεχνολογία, Ενεργειακό Δίκαιο, Φορολογικό Δίκαιο, Δίκαιο του Ανταγωνισμού, Τραπεζικά Θέματα, Οικογενειακό Δίκαιο, Εργατικό Δίκαιο, Συνταγματικό και Διοικητικό Δίκαιο, Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο, Ναυτιλιακό Δίκαιο. Τα προσόντα, η κατάρτιση και το εκτεταμένο εύρος εξειδίκευσης των 80 και πλέον επαγγελματιών που στελεχώνουν το γραφείο (δικηγόροι, νομικοί σύμβουλοι και υποστηρικτικό ή γραμματειακό προσωπικό), συμβάλλουν συλλογικά στην παραγωγή μιας σφαιρικής παροχής νομικών και άλλων συναφών υπηρεσιών.

Το διευρυμένο πελατολόγιο του γραφείου περιλαμβάνει πολυεθνικές εταιρείες και ξένους επιχειρηματίες, αλλά και σημαντικό αριθμό Κυπρίων πελατών και εταιρειών. Αποτέλεσμα της πολυετούς επαφής του γραφείου με διεθνείς πελάτες, αλλά και της συμμετοχής των μελών του σε διεθνείς επαγγελματικούς δικηγορικούς οργανισμούς, συνέδρια και σεμινάρια για νομικά θέματα, όπως επίσης και της πολύχρονης παροχής υπηρεσιών σε πελάτες με έδρα την Κύπρο, είναι η δημιουργία μιας πολύπλευρης και ισορροπημένης επαγγελματικής μονάδας συμβουλευτικών υπηρεσιών, η οποία λειτουργεί συνδυάζοντας τη λεπτομερή γνώση του νομικού πλαισίου που ισχύει στην Κύπρο, μαζί με πολύπλευρη γνώση του διεθνούς νομικού πλαισίου.

Η αξιολόγηση τομέων νομικών υπηρεσιών που γραφείου, αλλά και της εμπειρογνωμοσύνης των μελών του από τους σημαντικότερους διεθνείς οίκους αξιολόγησης δικηγορικών γραφείων και δικηγόρων, το αναδεικνύουν μεταξύ των κορυφαίων στην Κύπρο. Αξιοσημείωτες είναι οι πρώτες θέσεις που καταλαμβάνουν τα τμήματα του γραφείου που αξιολογούνται, στα κορυφαία Chambers Global & Europe, The Legal 500 ΕΜΕΑ, Chambers HNW, και IFLR1000. Σημαντική επίσης είναι η αναγνώριση συνεταίρων και δικηγόρων από διάφορα τμήματα του γραφείου.

Το γραφείο Χρυσοστομίδης Δικηγόροι & Νομικοί Σύμβουλοι είναι το αποκλειστικό, για την Κύπρο, μέλος δύο εκ των μεγαλύτερων και σημαντικότερων διεθνών δικτύων δικηγορικών γραφείων ανά το παγκόσμιο. Είναι ιδρυτικό μέλος του Lex Mundi, το οποίο θεωρείται ως το κορυφαίο δίκτυο ανεξάρτητων δικηγορικών γραφείων στον κόσμο. Το γραφείο ανήκει επίσης και στο World Services Group (WSG) – ένα διεθνές δίκτυο στα μέλη του οποίου συγκαταλέγονται κορυφαίοι παροχείς υπηρεσιών (συμπεριλαμβανομένων κυρίως νομικών υπηρεσιών) από όλο τον κόσμο. Η αποκλειστική συμμετοχή ως γραφείο της Κύπρου στα προαναφερθέντα διεθνή δίκτυα, καθώς και η στενή και μακροχρόνια συνεργασία με πολλούς διεθνείς νομικούς φορείς, αποδίδουν μια διεθνή προσέγγιση, προσφέροντας στους πελάτες του γραφείου απρόσκοπτες διασυνοριακές λύσεις σε νομικά ζητήματα που αφορούν χώρες εκτός της Κύπρου.

Η υποψηφιότητα του γραφείου Χρυσοστομίδης Δικηγόροι & Νομικοί Σύμβουλοι στα φετινά In Business Awards, στην κατηγορία των Υπηρεσιών, αποτελεί σημαντικό σταθμό και ορόσημο στην ιστορία του, και ταυτόχρονα αναγνώριση της συλλογικής δέσμευσης για παροχή υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένων νομικών συμβουλών και υπηρεσιών από την ίδρυση του. Οι βασικές αξίες πάνω στις οποίες ιδρύθηκε το γραφείο είναι οι κινητήριες δυνάμεις πίσω από το πώς λειτουργεί σήμερα και αποτελούν την καρδιά της κουλτούρας και της φιλοσοφίας του. Η εστίαση στον άνθρωπο αντικατοπτρίζεται τόσο στο ίδιο το γραφείο, όσο και στη δέσμευσή του προς τους πελάτες του.

Το Δικηγορικό γραφείο Χρυσοστομίδη: Υποψήφιο στα IN Business Awards στην κατηγορία Υπηρεσίες.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

Δειτε Επισης

CNP Ασφαλιστική και Πυροσβεστική ενημέρωσαν το κοινό για πρόληψη και κατάσβεση πυρκαγιάς
Philip Morris Cyprus: Στους κορυφαίους εργοδότες στην Κύπρο για δεύτερη συνεχή χρονιά
Συναντήσεις Χατζημανώλη στην Κίνα με στελέχη ναυτιλιακών, ναυλομεσιτικών γραφείων και τραπεζών
Αφροδίτη Ψαρά και Γιώργος Ψαράς: Είναι μεγάλη μας τιμή που έχουμε ξεχωρίσει σε αυτόν τον τομέα (vid)
Επίσημη παρουσίαση του Δείκτη Χρηματοοικονομικής Ευημερίας
Professional Services: Η νέα γενιά καταθέτει οράματα, φιλοδοξίες και προβληματισμούς
Σοφία Βορκά: Αποτέλεσμα καθημερινής εργασίας για μια βιώσιμη ζωή στο σπίτι η βράβευση της IKEA (vid)
Προς πώληση έργα του Sovereign Art Foundation Student Prize Cyprus 2024
Διάκριση Δήμου Αγλαντζιάς για το πρόγραμμα της Coca-Cola στην Κύπρο «Zero Drop-Aποστολή Νερό»
Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)