Ο Sunil Kapoor partner και COO της Oesterreichischer Lloyd Seereederei (Cyprus)

Η Oesterreichischer Lloyd Seereederei (Cyprus) Ltd ανακοίνωσε τη διορισμό του Sunil Kapoor ως νέου partner και COO.

Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει: «Με μια ξεχωριστή καριέρα που εκτείνεται σε περίπου 40 χρόνια στη ναυτιλιακή βιομηχανία, ο Sunil φέρνει μια πλούσια εμπειρία στην ομάδα μας. Στον ρόλο του, ο Sunil θα ηγηθεί των δραστηριοτήτων ανάπτυξης επιχειρήσεων και εύρεσης συμφωνιών στον τομέα διαχείρισης και ιδιοκτησίας πλοίων.

Η εκτενής εμπειρία του και οι ηγετικοί του ρόλοι σε Ινδία, Χονγκ Κονγκ και Κύπρο τον τοποθετούν με μοναδικό τρόπο για να οδηγήσει τις στρατηγικές πρωτοβουλίες της Oesterreichischer Lloyd».

Πριν ενταχθεί στη OL Shipping, ο Sunil υπηρέτησε ως Διευθυντής στη FML Ship Management Limited, Κύπρος, θυγατρική εταιρεία της Caravel Group Company.

«Υπό την ηγεσία του, η FML Ship Management ιδρύθηκε στη Λευκωσία το 2007 και μεγάλωσε, ώστε να απασχολεί 40 επαγγελματίες και να λειτουργεί 45 πλοία υπό Πλήρη Τεχνική Διαχείριση. Ο Sunil είχε επίσης υπό την εποπτεία του τις καθημερινές εργασίες των γραφείων της Fleet Management σε Λονδίνο, Τουρκία και Ντουμπάι», συνεχίζεται η ανακοίνωση.

Ο Sunil Kapoor, απόφοιτος του DMET (1977-1981) στην Καλκούτα, μια κορυφαία πανεπιστημιακή μονάδα στην Ινδία, κατέχει πτυχίο στη Ναυτιλιακή Μηχανική (Marine Engineering and sailed). Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα, και μεαξύ άλλων υπηρέτησε ως επιθεωρητής της Lloyds πριν μετακομίσει στο Χονγκ Κονγκ.

«Η δέσμευσή του στη ναυτιλιακή εκπαίδευση είναι εμφανής μέσω του ρόλου του ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου που συνδέεται με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Επιπλέον, ο Sunil Kapoor από το 2022 είναι ο αντιπρόεδρος του Cyprus Marine Club στη Λεμεσό. Εξελέγη επίσης στο Διοικητικό Συμβούλιο του CSC από το 2021 έως το 2023. Συμμετέχει ενεργά στις τεχνικές επιτροπές των μεγάλων κατηγοριών κατάταξης," συνέχισε η Oesterreichischer Lloyd Seereederei (Cyprus) στην ανακοίνωσή της.

«Με μια παγκόσμια προοπτική και εμπειρία στη διαχείριση και λειτουργία πλοίων, ο Sunil Kapoor είναι έτοιμος να αναβαθμίσει τη δυναμική της OL Shipping και να τροφοδοτήσει τη μελλοντική μας ανάπτυξη», συνέχισε η εταιρεία.

Ο Capt. E. Koch, πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος και partner της Oesterreichischer Lloyd, ανέφερε με τη σειρά του: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Sunil Kapoor στην ομάδα μας και προσβλέπουμε στη φρέσκια οπτική που φέρνει. Η πλούσια εμπειρία και η ηγετική του ικανότητα θα συμβάλλουν αναμφίβολα στη συνεχή επιτυχία και ανάπτυξη της Ομάδας Ναυτιλίας της OL».

Η Oesterreichischer Lloyd Shipping Group, με μια εντυπωσιακή ιστορία 188 ετών και μια παρουσία 28 ετών στην Κύπρο, προσβλέπει με ανυπομονησία στη θετική επίδραση της συνεισφοράς του Sunil Kapoor.

Δειτε Επισης

Μέχρι τις 27 Μαΐου οι πρώτοι προϋπολογισμοί των Επ. Οργανισμών Αυτοδιοίκησης
Goody’s Burger House: Έρχονται στη Λευκωσία-Ετοιμάζουν άνοιγμα στο Mall of Cyprus
Θ. Μιχαηλίδης: Χαμηλότερες του περσινού καλοκαιριού οι πληρότητες, αλλά αυτό μπορεί να ανατραπεί
Νέα μεικτή ανάπτυξη με διαμερίσματα και γραφεία αποκτά η Λεμεσός
CBN Young Dragon Awards: Έρχονται για να επιβραβεύσουν τους νεαρούς «δράκους» του επιχειρείν
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Η ανταγωνιστικότητα της Ε.Ε., η οικονομική ασφάλεια και αυτά που πρέπει ν’ αλλάξουν
Οι μεγαλομέτοχοι 35+ εισηγμένων εταιρειών
Μαρία Παναγιώτου: Υπάρχει ενδιαφέρον για το e-κοφίνι, ξεπέρασαν τους 1200 οι συμμετέχοντες
Το ταξίδι της μετεγκατάστασης και γιατί οι ξένες tech εταιρείες... ψηφίζουν Κύπρο-Η Palta και η Wargaming
Φιλελεύθερο ανά την Ευρώπη το ωράριο των καταστημάτων-Τι κατέδειξε έρευνα της Βουλής