Logicom Solutions: «Software Partner of the Year for EMEA South» στο Cisco Partner Summit

Την τιμητική διάκριση ως 'Software Partner of the Year’ για την περιοχή EMEA South παρέλαβε η Logicom Solutions στο Cisco Partner Summit 2023, που διεξήχθη στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών, το Νοέμβριο του 2023.

Το σημαντικό αυτό βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρεία, ως επιβράβευση της μεγαλύτερης αύξησης πωλήσεων λογισμικού Collaboration και Security της Cisco, που έχει επιτευχθεί το 2023, ανάμεσα σε 21 χώρες της Νότιας περιοχής EMEA.

Τα Cisco Partner Summit Global Awards, αποτελούν την υψηλότερη μορφή αναγνώρισης για τους συνεργάτες της Cisco. Συγκεκριμένα, ο θεσμός αναδεικνύει και επιβραβεύει τους συνεργάτες οι οποίοι καινοτομούν στην παροχή λύσεων βοηθώντας τους πελάτες τους να εξελίσσονται ψηφιακά με την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και λύσεων Cisco.

"Στόχος και προσπάθεια μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να αξιοποιήσουν την τεχνολογία, ώστε να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους.

Επενδύουμε χρόνο για να κατανοήσουμε σε βάθος τις προκλήσεις και τη στρατηγική τους, έχοντας πάντα το συμφέρον αυτών στο επίκεντρο των εργασιών μας.

Η βράβευση της εταιρείας μας από τη Cisco, είναι ιδιαίτερα τιμητική, καθότι επιβεβαιώνει την προσήλωση μας στην προσφορά αξίας στους πελάτες μας, με νέες, καινοτόμες λύσεις της CISCO, και αποτελεί επιστέγασμα της συνεχούς εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται από την ομάδα της Logicom Solutions, προς εξυπηρέτηση των ψηφιακών και τεχνολογικών αναγκών των πελατών μας", δήλωσε ο κ. Χρυσόστομος Κρητιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Logicom Solutions.

Η Logicom Solutions είναι Gold Certified συνεργάτης της Cisco και κάτοχος πολλών πιστοποιήσεων Cisco, όπως Advanced Collaboration Architecture, Advanced Data Center Architecture, Advanced Enterprise Networks Architecture, SP Architecture, Advanced Security Architecture και Advanced Video Specialization.

Δειτε Επισης

Γιατί έρχονται στην Κύπρο οι Google, Amazon, SalesForce & Binance;
NEDECO: Σχεδιάστε σήμερα τη μελλοντική σας ανάπτυξη και βιωσιμότητα
Αλλαγής σκυτάλης στα ηνία της Cablenet-Νέος CEO ο Ιωάννης Μαυρίδης
Η AWS ανακοινώνει νέες καινοτόμες λειτουργίες για το Amazon Bedrock
ConsulTech: Ενώνει δυνάμεις με την αμερικανική TKI με στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων
Είκοσι νέες ψηφιακές υπηρεσίες εντός του 2024-Τα πλάνα του Υφ. Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής
Με μεγάλη επιτυχία το «2ο Cyprus: The New Global Tech & Innovation Hub Summit» (pics)
Η Quadcode ενώνει δυνάμεις με την Capacitor Partners για το μεγαλύτερο Hackathon στην Κύπρο
Η Κύπρος ως ιδανικός προορισμός για να ζει, να εργάζεται και να δραστηριοποιεί κανείς τις επιχειρήσεις του
Παγκράτιος Βανέζης: Η σημασία ενός ισχυρού καθεστώτος διανοητικής ιδιοκτησίας