Νέα προσθήκη στην Purpose Communications με Ρένα Τσαγγάρη ως PR Manager

Η Purpose Communications, το εξειδικευμένο γραφείο επικοινωνίας, που συνδέει τη στρατηγική σκέψη με τη δημιουργικότητα και την αποτελεσματική πράξη, καλωσορίζει τη Ρένα Τσαγγάρη στην ομάδα της, ως PR Manager.

Με τη νέα προσθήκη στην ομάδα, η Purpose Communications συνεχίζει να ενισχύει τη δέσμευσή της να παρέχει ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις στρατηγικής επικοινωνίας στο διευρυμένο χαρτοφυλάκιο πελατών της.

Η ένταξη της Ρένας Τσαγγάρη στο δυναμικό της Purpose Communications, φέρνει πληθώρα εμπειρίας και τεχνογνωσίας στην ομάδα, καθιστώντας την πολύτιμο μέλος για την υλοποίηση των στόχων που έθεσε από την αρχή η εταιρεία επικοινωνίας, στηρίζοντας πελάτες εντός και εκτός Κύπρου, στην ενεργοποίηση του συνολικού εταιρικού τους αποτυπώματος μέσω δράσεων και ενεργειών που αναπτύσσονται με διαφάνεια, υπευθυνότητα και συνέπεια προς όλες τις κατευθύνσεις.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τη Ρένα στην οικογένεια της Purpose Communications», δήλωσε ο Δημήτρης Ιωαννίδης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας επικοινωνίας. «Η εμπειρία της Ρένας στη διοργάνωση εκδηλώσεων, το μάρκετινγκ και τις δημόσιες σχέσεις, καθώς και το πάθος της για μετρήσιμα αποτελέσματα, την καθιστούν μια εξαιρετική προσθήκη στην ομάδα μας. Ανυπομονούμε για τις νέες προοπτικές και ιδέες που θα φέρει στις επερχόμενες καμπάνιες των πελατών μας.»

Η Ρένα Τσαγγάρη εντάσσεται στο δυναμικό της Purpose Communications σε μια ιδιαίτερα σημαντική χρονικά στιγμή, καθώς η εταιρεία συμπληρώνει και επίσημα ένα χρόνο ιδιαίτερα επιτυχημένης δραστηριότητας στον κλάδο της επικοινωνίας, με σημαντικές συνεργασίες και μετρήσιμα αποτελέσματα.

«Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη που εντάσσομαι στην ομάδα της Purpose Communications. Στόχος μου είναι να συνεισφέρω τα μέγιστα σε νέες εκστρατείες και καμπάνιες με γνώμονα τα υψηλά πρότυπα που έχει ήδη θέσει η εταιρεία στις εντυπωσιακές εκστρατείες που υλοποίησε τον τελευταίο χρόνο», σχολίασε η Ρένα Τσαγγάρη. «Η έμφαση που δίνει η εταιρεία στις ανθρώπινες αξίες, με δράσεις προώθησης ουσιαστικών αλλαγών, συμβαδίζει με τα δικά μου πιστεύω και είμαι ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με ταλαντούχα άτομα για να προσφέρουμε μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους πελάτες μας.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Purpose Communications, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.purpose-pr.com.

Δειτε Επισης

Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα