H LEXUS αποκαλύπτει το LBX στο Λονδίνο με μια καθηλωτική έκθεση τέχνης

Με την εκδήλωση "Extraordinary Car Park" που πραγματοποιείται στο Σόχο του Λονδίνου από τις 21 έως τις 24 Σεπτεμβρίου, σηματοδοτείται η δεύτερη στη σειρά pop-up εμπειρία LBX της Lexus, σε όλη την Ευρώπη, μετά το Extraordinary Car Wash του Μιλάνου τον Ιούλιο.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που κινητοποιεί όλες τις αισθήσεις στο έπακρο, αντικατοπτρίζοντας τις ρίζες του LBX στο στυλ και στον σχεδιασμό, περιλαμβάνοντας εντυπωσιακές και δια δραστικές φωτεινές εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν για τον εορτασμό της άφιξης του ολοκαίνουργιου LBX, ενός μοντέλου-ορόσημο για τη Lexus η οποία διοργανώνει μια σειρά από τέσσερις pop-up εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη, με τη δεύτερη να πραγματοποιείται στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Κάθε εκδήλωση επικεντρώνεται στην ανάδειξη των καθημερινών εμπειριών και στον επαναπροσδιορισμό του οχήματος, μέσω καθηλωτικών εγκαταστάσεων.

london-entrance

Η ιδέα του να μετατραπούν οι "καθημερινές" στιγμές σε "εξαιρετικές" βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του LBX: ένα υβριδικό compact SUV που είναι ανεπανάληπτο στον σχεδιασμό και ταυτόχρονα πρακτικό για την καθημερινή οδήγηση στην πόλη.

Από τις 21 έως τις 24 Σεπτεμβρίου στο QPark, 51 Poland Street, W1F 7ND στο Λονδίνο, η Lexus φιλοξενεί μια συγκλονιστική εμπειρία τέχνης, γεμάτη με εντυπωσιακά φώτα σε μια ζεστή χρωματική παλέτα που συνάδει με τον κόσμο της Lexus. Αυτή η εκδήλωση με επίκεντρο τον σχεδιασμό, αναδεικνύει το γεγονός ότι το στυλ αποτελεί κεντρική ιδέα του LBX -του μικρότερου οχήματος της Lexus- στο οποίο συμπυκνώνονται η ομορφιά και τα ζωντανά σχήματα από κάθε γωνία.

Ο χώρος της εκδήλωσης μοιάζει με ένα καθημερινό πάρκινγκ, ωστόσο οι επισκέπτες θα μεταφέρονται μέσα από τη θεατρική πρόσοψη σε έναν χώρο εμπνευσμένο από την LBX, ώστε να ταξιδέψουν και εκείνοι μέσα από την εκδήλωση όπως ένα όχημα θα διέσχιζε έναν χώρο στάθμευσης. Το LBX τοποθετείται στο επίκεντρο της όλης εμπειρίας, αποδεικνύοντας πώς το νέο μοντέλο κάνει το "καθημερινό εξαιρετικό".

Οι επισκέπτες θα κινούνται μέσα από αψίδες LED και στέγαστρα φωτός, καθώς εξερευνούν τον χώρο της εκδήλωσης, διαμορφώνοντας μια ιδανική συγκυρία για τους λάτρεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να δημιουργήσουν ανεπανάληπτο περιεχόμενο για τα κοινωνικά τους δίκτυα.

london-lightcorner

Το Extraordinary Car Park συνθέτει μια καθηλωτική εμπειρία τέχνης, καθώς φιλοξενεί πεδία κυματιστών λαμπτήρων φωτός που ενεργοποιούνται φωνητικά, αλλά και οθόνες καρδιακών παλμών που αλληλοεπιδρούν με μια οθόνη από ράβδους LED. Όλα τα παραπάνω βρίσκονται εναρμονισμένα με την έννοια Omotenashi, μια κεντρική αξία της Lexus -που δηλώνει την απαράμιλλη φιλοξενία- και είναι ευδιάκριτη στον όμορφα διαμορφωμένο, χαλαρωτικό χώρο που προορίζεται για απόλαυση αναψυκτικών με ήρεμη, ατμοσφαιρική μουσική.

Η τελική εγκατάσταση στον χώρο προορίζεται για την παρουσίαση του εμβληματικού LBX -δίνοντας μια ευκαιρία στους επισκέπτες να εκτιμήσουν τη δεξιοτεχνία Takumi που ενσωματώνεται σε κάθε βελονιά του premium compact SUV. Την ίδια στιγμή ένας παρακείμενος τοίχος-γκαλερί φιλοξενεί εικόνες που παρουσιάζουν τους εσωτερικούς χρωματισμούς του LBX και το πώς το τελευταίο μοντέλο της Lexus κάνει την πολυτέλεια προσωπική.

Ο Tommaso Grassi, επικεφαλής του τμήματος εμπειρίας πελατών και επικοινωνίας της Lexus Europe, σχολιάζει:

"Μετά την επιτυχία της πρώτης μας pop-up εκδήλωσης LBX στο Μιλάνο της Ιταλίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε την προσιτή πολυτέλεια της Lexus σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους, μέσω του Extraordinary Car Park στο Λονδίνο. Αυτή η πολυαισθητηριακή εκδήλωση αποπνέει τη φιλοσοφία του LBX, η οποία βασίζεται στην αρχή του να κάνει το καθημερινό εξαιρετικό, μέσα από καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις που θα αναδεικνύουν τις ρίζες του νέου μοντέλου στο στυλ και στον σχεδιασμό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα καλωσορίσουμε τους επισκέπτες και πάλι με την υπογραφή της Omotenashi φιλοξενία μας αυτόν τον Σεπτέμβριο".

Πριν από το λανσάρισμα του LBX στις αρχές του 2024, θα πραγματοποιηθούν άλλες δύο εκδηλώσεις το Φθινόπωρο/Χειμώνα του 2023:

The Extraordinary Street Gallery στη Μαδρίτη 26 έως 29 Οκτωβρίου 2023

The Extraordinary Boulangerie στο Παρίσι 23 έως 25 Νοεμβρίου 2023

  • Σχετικά με το LBX:

Το ολοκαίνουργιο, αμιγώς υβριδικό ηλεκτρικό LBX είναι το μικρότερο Lexus μέχρι σήμερα, ωστόσο δικαίως θεωρείται μοντέλο-ορόσημο, καθώς πρόκειται για ένα μοντέλο που καταρρίπτει την παραδοσιακή ιεραρχία της πολυτέλειας, αλλάζοντας τα δεδομένα για τη Lexus στην Ευρώπη.

london-lbx

Με νέο σχήμα εντός της καθιερωμένης γκάμας SUV της Lexus, προσφέρει απήχηση στο νεανικό κοινό, αλλά και σε εκείνους που μπορεί να μην είχαν σκεφτεί στο παρελθόν ένα Lexus.

Μάθετε περισσότερα για το ολοκαίνουργιο Lexus LBX στο https://newsroom.lexus.eu/world-premiere-of-the-all-new-lexus-lbx/.

www.lexus.com.cy

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου