Powered by

Πετάξτε με την Emirates σε ονειρικούς προορισμούς αυτόν τον χειμώνα

Καθώς ξεκινά η περίοδος προγραμματισμού των φθινοπωρινών και χειμερινών ταξιδιών μας, η Emirates κάνει την τέλεια εποχική απόδραση πιο προσιτή από ποτέ. Με μια μεγάλη γκάμα προορισμών για όλα τα γούστα, η Emirates είναι η ιδανική επιλογή για να πετάξετε στα μέρη εκείνα που δεν βλέπατε την ώρα να επισκεφτείτε. Από τη στιγμή που ξεκινάτε το ταξίδι σας, η αεροπορική εταιρεία διασφαλίζει ότι θα φτάσετε στον προορισμό σας με τον πιο ευχάριστο τρόπο, με την απόλυτη εμπειρία που προσφέρει στους πελάτες της και τις διεθνώς αναγνωρισμένες της υπηρεσίες.

Η Emirates έχει ετοιμάσει μια λίστα με κορυφαίους προορισμούς για να εξερευνήσετε τον φετινό χειμώνα.

Ντουμπάι
Ως πολυσύχναστος κοσμοπολίτικος κόμβος, το Ντουμπάι έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο περιζήτητους ταξιδιωτικούς προορισμούς όλο τον χρόνο. Στεγάζοντας το ψηλότερο κτήριο του κόσμου, το Μπουρτζ Χαλίφα, η πόλη του Ντουμπάι διαθέτει μια από τις εμβληματικότερες πανοραμικές θέες παγκοσμίως, με τους εντυπωσιακούς αρχιτεκτονικούς σχεδιασμούς αιχμής που τη χαρακτηρίζουν.

Ένα ευρύ φάσμα επιλογών ψυχαγωγίας και τουριστικών πόλων έλξης, συμπεριλαμβανομένων θεματικών πάρκων, νυχτερινής ζωής, πολιτιστικών εκδηλώσεων και ψυχαγωγικών θεαμάτων διεθνούς επιπέδου, καθιστά το Ντουμπάι ιδανικό προορισμό για κάθε είδους ταξιδιώτες, είτε ταξιδεύουν μόνοι, με φίλους ή οικογενειακώς.

Ενώ το φαγητό στο Ντουμπάι σας προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσετε μια εντυπωσιακή ποικιλία από πιάτα και εδέσματα από διαφορετικούς πολιτισμούς, τα ψώνια στο Ντουμπάι αποτελούν μια εξίσου μοναδική εμπειρία, με εμπορικά κέντρα που προσφέρουν μεγάλη ποικιλία ετεροκλήτων ειδών πολυτελείας, μια εξαιρετική επιλογή διεθνών επωνυμιών και καταστημάτων, καθώς και μοναδικά κίνητρα όπως αφορολόγητες αγορές.

H Emirates αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί 7 πτήσεις την εβδομάδα από Λάρνακα προς Ντουμπάι. Το δρομολόγιο εκτελείται από το ευρείας ατράκτου αεροσκάφος Boeing 777-300ER όλο τον χρόνο, με χωρητικότητα άνω των 20.000 θέσεων μηνιαίως.

Μάλτα
Μια πληθώρα ιστορικών μνημείων, πολυτελών ξενοδοχείων, εξαιρετικών εστιατορίων, καθώς και τα καταγάλανα νερά του αρχιπελάγους που την περιβάλλει, κάνουν τη Μάλτα ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν την ομορφιά και τη γοητεία.

Πολλά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του βραχώδους αυτού νησιωτικού κράτους είναι στην πραγματικότητα υποθαλάσσια. Η πληθώρα ναυαγίων και κοραλλιογενών υφάλων έχει δώσει τεράστια ώθηση στον καταδυτικό τουρισμό. Στην περίπτωση που δεν επιλέξετε να επιδοθείτε σε υποθαλάσσιες δραστηριότητες, μπορείτε να περιηγηθείτε στα διάφορα νησάκια της χώρας – τα αδελφά νησιά Κομίνο και Γκόζο αποτελούν από μόνα τους μοναδικούς τουριστικούς πόλους έλξης.

Μετά την περιήγησή σας στα πολιτιστικά αξιοθέατα της Μάλτας, έρχεται η ώρα της χαλάρωσης. Σας περιμένουν πολλές πανέμορφες παραλίες όπου μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τον ήλιο. Οι ιδιαίτερης ομορφιάς αμμώδεις παραλίες Għajn Tuffieħa και Golden Bay βρίσκονται στο βορειοδυτικό κομμάτι της Μάλτας, ενώ οι πιο βραχώδεις παραλίες κυριαρχούν στο ανατολικό κομμάτι της, όπου βρίσκονται και τα περισσότερα θέρετρα.

Το δρομολόγιο εκτελείται από το υπερσύγχρονο ευρείας ατράκτου αεροσκάφος Boeing 777-300ER – το μεγαλύτερο επιβατικό αεροσκάφος που πετάει στην Κύπρο. Με οκτώ ιδιωτικές σουίτες στην Πρώτη Θέση, 42 θέσεις στη Διακεκριμένη (Business) και 310 στην Οικονομική Θέση, οι πελάτες που ταξιδεύουν από Λάρνακα προς Μάλτα μπορούν να απολαύσουν την παγκοσμίου επιπέδου εξυπηρέτηση και τα κορυφαία προϊόντα της Emirates.

tailandi10002

Ταϊλάνδη
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Ταϊλάνδη αποτελεί την πύλη εισόδου για όλους τους προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας. Με απίστευτη τροπική ομορφιά, αρχαίους ναούς, εκπληκτική κουζίνα και έντονη νυχτερινή ζωή, η Ταϊλάνδη διαθέτει μια χαώδη γοητεία που προσελκύει ανθρώπους από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ένα καλό σημείο για να ξεκινήσετε την περιδιάβασή σας είναι η Μπανγκόκ. Πρόκειται για μια εκπληκτική πόλη που προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς, καταπληκτικού street food, προσιτές τιμές, νυχτερινές αγορές που σφύζουν από κόσμο και μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων για κάθε γούστο και βαλάντιο. Με τα σαγηνευτικά χαρακτηριστικά και τη φήμη που διαθέτει ως ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως, η Μπανγκόκ σάς εγγυάται μια αξέχαστη και απολαυστική ταξιδιωτική εμπειρία.

Το Πουκέτ αποτελεί ένα ακόμα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της Ταϊλάνδης, γεγονός που σημαίνει ότι εδώ θα βρείτε πολλά να δείτε και να κάνετε, ιδίως αν είστε πρόθυμοι να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

Το νησί διαθέτει μοναδικά πολιτιστικά αξιοθέατα και τον δικό του χαρακτήρα, γεγονός που κάνει τους επισκέπτες να το προτιμούν ξανά και ξανά. Το Πουκέτ θα σας εκπλήξει, επίσης, με την αξιοζήλευτη φυσική ομορφιά του. Μπορείτε να επισκεφτείτε τα ιδιαίτερης ομορφιάς ασβεστολιθικά καρστ στη νότια πλευρά (βραχώδεις σχηματισμοί που αναδύονται σε μεγάλο ύψος έξω από το νερό προκαλώντας τον θαυμασμό των επισκεπτών) ή, εάν αισθάνεστε τολμηροί, μπορείτε να επιχειρήσετε να εξερευνήσετε τη ζούγκλα στη βόρεια πλευρά του νησιού και να θαυμάσετε το ειδυλλιακό τοπίο και την υπέροχη άγρια ζωή.

Με 28 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Μπανγκόκ και 14 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Πουκέτ, η Emirates προσφέρει στους ταξιδιώτες ευέλικτες και βελτιωμένες συνδέσεις μεταξύ Ταϊλάνδης και Ντουμπάι, καθώς και σε άλλους 140 προορισμούς σε 6 ηπείρους.

Ταξιδεύοντας με την Emirates
Από τα αναπαυτικά και ευρύχωρα καθίσματα μέχρι γεύματα εμπνευσμένα από την τοπική κουζίνα, τα ταξίδια με την Emirates προσφέρουν μια ασυναγώνιστη εμπειρία πολυτέλειας και άνεσης. Σε επιλεγμένες πτήσεις μεγαλύτερης διάρκειας, η Emirates προσφέρει δωρεάν οικολογικά σετ περιποίησης με τα απαραίτητα για να φτάσετε αναζωογονημένοι στον προορισμό σας.

Οι επιβάτες μπορούν να καθίσουν αναπαυτικά και να χαλαρώσουν συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο σε όλη τη διάρκεια της πτήσης και επιλέγοντας ανάμεσα σε 6.500 κανάλια για να απολαύσουν κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, μουσική, podcast, παιγνίδια, ακουστικά βιβλία, και πολλά άλλα με το ice, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει της Emirates.

Η Emirates συνεχίζει να επεκτείνει το παγκόσμιο δίκτυό της, εξυπηρετώντας περισσότερους από 140 προορισμούς σε έξι ηπείρους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε https://www.emirates.com/cy/greek/. Μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριό σας μέσω του emirates.com, από τα κατά τόπους γραφεία της Emirates, μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων ή μέσω διαδικτυακών ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Το πολυβραβευμένο πρόγραμμα Skywards της Emirates και της flydubai παρέχει στα μέλη του τη δυνατότητα να κερδίζουν Μίλια όταν χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες των συνεργαζόμενων εταιρειών όπως αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, τράπεζες και εμπορικά καταστήματα. Στα μέλη δίνεται, επίσης, η δυνατότητα να εξαργυρώνουν τα Μίλια τους σε μια ευρεία γκάμα προνομίων και παροχών όπως εισιτήρια από συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες, αναβαθμίσεις εισιτηρίων, διαμονές σε ξενοδοχεία, εισιτήρια, φιλοξενία σε αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, ξεναγήσεις, καθώς και σε εμπειρίες που δεν αγοράζονται.

Για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα Skywards της Emirates, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.emirates.com/cy/greek/skywards/

Δειτε Επισης

Δίωρη συνάντηση Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη για το τερματικό-Ουδέν ανακοινώσιμο
SoftOne Technologies Α.Ε.: Οι τρεις εταιρείες που προχωρούν σε απόκτηση κοινού ελέγχου επί της εταιρείας
Φρίξος Λάρκος: Η Crowdbase και η αυξανόμενη εξοικείωση των Κύπριων επενδυτών με το crowdfunding
Ryanair: «Παράθυρο» για μικρές αυξήσεις στα εισιτήρια το καλοκαίρι
Κρίσιμο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Γιαντάο για το τερματικό στο Βασιλικό-Νέα «πυρά» από CPP
Δήλωσε τη συμμετοχή σου στο 9ο Cyprus Professional Services Conference
Σε τροχιά υλοποίησης 30 παραθαλάσσιες επαύλεις αξίας €20 εκατ. στην Πέγεια
Έξι προτροπές προς τις κυπριακές Αρχές από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο
Οι μάρκες αυτοκινήτων που επέλεξαν οι αγοραστές-Σε ανοδική τροχιά η αγορά
Κόστος ηλεκτρισμού και καυσίμων: Πόσα ξόδεψαν οι εταιρείες το 2023