Νέες ευκαιρίες σε ακίνητα και αυτή την εβδομάδα από την Altamira Real Estate

Με μια ευρεία γκάμα ακινήτων, τα οποία ικανοποιούν διαφορετικές επενδυτικές ανάγκες, επανέρχεται και αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate.

Πολυτελή διαμερίσματα, οικιστικά οικόπεδα αλλά και επαγγελματικοί χώροι σε περιοχές υψηλής ζήτησης, όπως ο Στρόβολος, η Αγλαντζιά, τα Λιβάδια, ο Άγιος Αθανάσιος και το Αυγόρου, αντιπροσωπεύουν μοναδικές ευκαιρίες για τους υποψήφιους αγοραστές.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

ΛΕΜΕΣΟΣ

PR37649

Ευρύχωρη και κενή διώροφη κατοικία ξεχωρίζει στον Άγιο Αθανάσιο. Σε μια δημοφιλή τοποθεσία, με εξαιρετική πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Λεμεσού, η κατοικία, εμβαδού 300 τ.μ., διαθέτει υπόγειο, ισόγειο και όροφο. Το ακίνητο αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια ενώ στο ισόγειο διαθέτει ενιαίο σαλόνι/καθιστικό με τζάκι, κουζίνα, πλυσταριό και μεγάλη αυλή και βεράντες. Η κατοικία διατίθεται για πώληση στην τιμή των €550.000.

PR36764

Γραφείο πωλείται σε κεντρική τοποθεσία της Αγία Ζώνης, στο κέντρο της Λεμεσού, επί της διασταύρωσης του πεντάδρομου. Πρόκειται για μια εξαιρετική τοποθεσία με διαχρονικά υψηλή ζήτηση για ακίνητα. Βρίσκεται στον 4ο όροφο του κτηρίου «NICOLAOU PENTADROMOS CENTER», έχει εμβαδό κλειστών χώρων 84 τ.μ. και ενοικιάζεται προς €325/μήνα. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και πωλείται προς €140.000.

PR38686

Γωνιακό οικιστικό οικόπεδο εντοπίσαμε στο Τραχώνι, κοντά στο εμπορικό κέντρο «My Mall» και την όμορφη παραλία «Lady's Mile». Το ακίνητο πωλείται στην τιμή των €115.000, έχει εμβαδόν 468 τ.μ. και εφάπτεται δημόσιου δρόμου με συνολική πρόσοψη 40 μέτρα. Εμπίπτει εντός της Πολεοδομικής Ζώνης Η2, με ανώτατο συντελεστή δόμησης 90% και κάλυψη 50%.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

PR37482

Στον Στρόβολο, κοντά στο σχολείο «Falcon» και τα φώτα του Οκτάγωνου, ξεχωρίσαμε πολυτελές και καινούργιο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην ελκυστική τιμή των €210.000. Ιδανικά τοποθετημένο σε μια ελκυστική τοποθεσία, κοντά σε όλες τις υπηρεσίες και ανέσεις, το κενό διαμέρισμα αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα και καλυμμένη βεράντα. Το συνολικό εμβαδόν του ανέρχεται σε 103 τ.μ., ενώ διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο ισόγειο.

Σε ήσυχη τοποθεσία στο Γέρι πωλούνται τρία κενά διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου προς €180.000. Τα διαμερίσματα είναι πανομοιότυπα και τοποθετούνται στον 1ο και 2ο όροφο πολυκατοικίας. Αποτελούνται από κουζίνα, καθιστικό, αποχωρητήριο με ντους και ένα υπνοδωμάτιο. Διαθέτουν από ένα χώρο στάθμευσης και αποθήκη. Το εμβαδόν κλειστών χώρων του κάθε ακινήτου ανέρχεται σε 53 τ.μ..

Γραφείο εντοπίσαμε σε μια δραστήρια τοποθεσία των Άγιων Ομολογητών, επί της Λεωφόρου Κέννεντυ. Το ακίνητο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κέννεντυ, σε μια ιδανική και κεντρική τοποθεσία. Εσωτερικά, αποτελείται από διαχωρισμένους γραφειακούς χώρους και κουζίνα, ενώ το συνολικό εμβαδόν ανέρχεται σε 146 τ.μ.. Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και τρεις καλυμμένους χώρους στάθμευσης στο υπόγειο. Σημειώνεται ότι το ακίνητο πωλείται στην τιμή των €250.000 και ενοικιάζεται προς €832/μήνα.

Στην Αγλαντζιά, επί της πολυσύχναστης λεωφόρου Λάρνακος, ξεχωρίσαμε κατάστημα με μεσοπάτωμα, στην τιμή των €170.000. Αποτελείται από ενιαίο χώρο πώλησης προϊόντων και ταμείου, ενώ στο μεσοπάτωμα διαθέτει αποθηκευτικό χώρο, αποχωρητήριο και κουζίνα. Επιπλέον, διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης χώρων στάθμευσης. Το συνολικό εμβαδόν του ανέρχεται σε 103 τ.μ. και ενοικιάζεται προς €700/μήνα.

ΛΑΡΝΑΚΑ / ΕΛ. ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Στην κοινότητα Αυγόρου, το ενδιαφέρον κεντρίζει ημιτελής οικιστική ανάπτυξη με εννέα διώροφες κατοικίες δύο υπνοδωματίων και κοινόχρηστη πισίνα. Η κάθε κατοικία διαθέτει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 97 τ.μ., ενώ κάποιες από αυτές έχουν και σοφίτα. Η οικιστική ανάπτυξη πωλείται στην τιμή των €420.000 και αποτελεί μοναδική επενδυτική ευκαιρία για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Οικιστικό οικόπεδο με εμβαδόν 637 τ.μ. πωλείται στα Λιβάδια προς €100.000. Σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από τη Λεωφόρο Αρχ. Μακάριου Γ’ και τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας, το ακίνητο διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια, ενώ εφάπτεται δημοσίου δρόμου, με πρόσωπο 16 μέτρα.

Σε ελκυστική τοποθεσία στο κέντρο της Λάρνακας και συγκεκριμένα στην ενορία Σωτήρος, κοντά στον κυκλικό κόμβο του Λιμανιού, εντοπίσαμε κατάστημα με μεσοπάτωμα στην τιμή των €240.000. Το εσωτερικό εμβαδόν του ακινήτου ανέρχεται σε 126 τ.μ., ενώ διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης αυλής και χώρων στάθμευσης. Αυτή τη στιγμή ενοικιάζεται προς €467/μήνα.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

ΕΒΕ Πάφου: Καμία προσφορά για γέφυρα σύνδεσης βιομ. περιοχών Μεσογής-Τρεμιθούσας
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Αυτή είναι η πρόταση του ΑΚΕΛ για επιβολή τέλους 5% επί των απροσδόκητων κερδών των τραπεζών
Το... τερματίζουν οι Κινέζοι για την πλωτή μονάδα-Οι ισχυρισμοί CMC για το FSRU και ποια η πραγματικότητα
Όλες οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της Τρ. Κύπρου-Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανά ψήφισμα
Επανεκλογή Τάκη Αράπογλου στην προεδρία-Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου
Έκπληκτη η ΕΤΥΦΑ, απορρίπτει ισχυρισμούς της κινεζικής CMC: «Δεν θα την ακολουθήσουμε στην παραπλάνηση»
Μείωση 1,57% στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Απρίλιο
Κώστας Κουμής: Εντός στόχων παρά τις αντιξοότητες-Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου