Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Υποτροφίες σε φοιτητές/τριες του ΤΕΠΑΚ από το ίδρυμα PwC Foundation

Υποτροφίες σε επτά άριστους προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου(ΤΕΠΑΚ), παραχώρησε το ίδρυμα PwC Foundation.

Οι υποτροφίες δόθηκαν σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια που αφορούν την ακαδημαϊκή επίδοση και το κοινωνικοοικονομικό υπόβαθρο των φοιτητών/τριών.

Τις υποτροφίες απένειμε η Διευθύντρια του PwC Foundation και Επικεφαλής του τμήματος Marketing & Επικοινωνίας της PwC Κύπρου, κα Κωνσταντίνα Λογοθέτη, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023, στην αίθουσα της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου.

tepakpwc2

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, Καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης ευχαρίστησε το PwC Foundation για τη γενναιόδωρη προσφορά και στήριξή του προς τη φοιτητική κοινότητα του Πανεπιστημίου, η οποία “δεν αποτελεί”, όπως είπε, “μόνο μια σημαντική οικονομική βοήθεια προς τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου που την έχουν περισσότερο ανάγκη, αλλά και μια επιβράβευση για την αξιόλογη ακαδημαϊκή τους επίδοση”.

tepakpwc3

Ο Καθηγητής Ζαφείρης αναφέρθηκε στην υφιστάμενη και πολύπλευρη συνεργασία του Πανεπιστημίου με την PwC, εκφράζοντας την ετοιμότητα του Πανεπιστημίου για περαιτέρω ενίσχυση και διεύρυνση αυτής της συνεργασίας, στον επιστημονικό, ερευνητικό και κοινωνικό τομέα.

tepakpwc4

Σε δικό της χαιρετισμό, η Διευθύντρια του PwC Foundation και Επικεφαλής του τμήματος Marketing & Επικοινωνίας της PwC Κύπρου, κα Κωνσταντίνα Λογοθέτη, εξέφρασε την πρόθεση του οργανισμού να θεσμοθετηθεί η παραχώρηση υποτροφιών προς τους φοιτητές και φοιτήτριες του ΤΕΠΑΚ κάθε χρόνο.

Η κα Λογοθέτη ανέφερε ότι το νεοσύστατο PwC Foundation είναι ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που δημιουργήθηκε από την επιθυμία των ίδιων των ανθρώπων του οργανισμού για μια πιο ουσιαστική και ενεργή συμμετοχή στην τοπική κοινωνία, παρέχοντας ποικιλόμορφη στήριξη σε τρεις πυλώνες: 1) Εκπαίδευση & πολιτισμός, 2) Νεανική επιχειρηματικότητα και 3) Προσφορά από τους ανθρώπους μας.

Δειτε Επισης

Altius Insurance και ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τέταρτη συνεχή χρονιά
Λουίς Ντε Γκίντος: Εντυπωσιακή βελτίωση στην οικονομία και το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου
Συντεχνία Ισότητα: Αποχή από την υπερωριακή εργασία για μια εβδομάδα στα ταχυδρομεία
«Yianis Christodoulou Foundation»: Εγκαινίασε έξι νέα έργα σε ειδικά δημόσια σχολεία της Κύπρου
Τρεις υποτροφίες 30.000 ευρώ σε φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Κύπρου από τον Σερ Στ. Χατζηιωάννου
Η Danatcon μετεξελίσσεται και μετονομάζεται σε Human Centric
1ο Oncology Forum: Στο επίκεντρο του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου ο άνθρωπος
Τα «Μοναδικά Χαμόγελα» παρουσιάζουν ένα διαφορετικό ταξίδι ζωής μέσα από την τέχνη
Hellenic Bank Partnership Stories: ANCALA Partners LLB
Έλα με την ομάδα σου στο Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan