Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Το real estate της Κύπρου συστήθηκε σε επενδυτές απ’ όλο τον κόσμο (video)

Στην Κύπρο βρέθηκαν επενδυτές από διάφορες χώρες του κόσμου, με τους περισσότερους να προέρχονται από την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, στο πλαίσιο του 3ου Cyprus Real Estate & Property Fam Trip που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τις 16 μέχρι της 23 Ιουνίου.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό event, όπου επενδυτές και εκπρόσωποι high end πελατών, γνώρισαν από κοντά το κυπριακό real estate και κατ’ επέκταση τα μεγαλύτερα έργα που είναι υπό εξέλιξη ή έχουν ολοκληρωθεί σε διάφορες πόλεις της Κύπρου.

Επίσης, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με σημαντικούς τοπικούς φορείς, ώστε να εξοικειωθούν με την τοπική αγορά ακινήτων αλλά και να ενημερωθούν τις προοπτικές της.

Στο πλαίσιο του 3ου Cyprus Real Estate & Property Fam Trip, διάφοροι επενδυτές καθώς και εκπρόσωποι κυπριακών εταιρειών που έδωσαν το παρών τους, μίλησαν στην κάμερα του InBusiness TV.

Συγκεκριμένα ο Ronald Olufunwa της Westminster Wealth Management LLP, United Kingdom, ο Hanna Daher, Barnea Jaffa Lande Law offices, Israel, ο Harel Perelmuter, Barnea Jaffa Lande Law offices, Israel ο Παναγιώτης Βλαδίμηρου, Limassol Greens ο Σίμος Σιμιλλίδης, Pafilia , ο George Dokuchaev, BBF, η Alyssa Alken, BBF, η Xenia Chepenko, BBF, ο Μιχάλης Λεπτός, Leptos Group, ο Mikhail Filimonov, Korantina Homes, ο Udi Hevroni, Pioneer Wealth Management, Israel, και ο Ari Gottesmann, Nomadigo, Israel αναφέρθηκαν για την εμπειρία τους καθώς επίσης και για τις εντυπώσεις που απέκτησαν καθ’ όλη την διάρκεια του event.

Δειτε Επισης

Νόμος για απεγκλωβισμό των εγκλωβισμένων αγοραστών ακινήτων-Τι προνοεί και τι αλλάζει
GoIndustrial… Εγκαταστάσεις αποθηκών και βιομηχανικά τεμάχια από τη Gordian
AstroBank: Οικιστικά και αγροτικά τεμάχια προς πώληση
Quality Group: Νέα γραφεία στο κέντρο της Λάρνακας
Eλκυστικές κατοικίες από την Altia στη Λευκωσία
Δημόσια Διαβούλευση για ενοποιημένη ανάπτυξη στο Δήμο Αγίου Αθανασίου
Στο φουλ η αδειοδότηση για πολυκατοικίες-Λιγότερα, αλλά ακριβότερα τα νέα οικιστικά κτήρια
Δεύτερη προκήρυξη σχεδίου χορηγιών για φοιτητικές εστίες στην εντός των τειχών Λευκωσία
Ενώπιον του Υπουργικού το θέμα του Ακάμα
Λιγότερες, αλλά με μεγαλύτερη αξία οι άδειες οικοδομής το πρώτο ενιάμηνο