Το real estate της Κύπρου συστήθηκε σε επενδυτές απ’ όλο τον κόσμο (video)

Στην Κύπρο βρέθηκαν επενδυτές από διάφορες χώρες του κόσμου, με τους περισσότερους να προέρχονται από την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, στο πλαίσιο του 3ου Cyprus Real Estate & Property Fam Trip που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τις 16 μέχρι της 23 Ιουνίου.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό event, όπου επενδυτές και εκπρόσωποι high end πελατών, γνώρισαν από κοντά το κυπριακό real estate και κατ’ επέκταση τα μεγαλύτερα έργα που είναι υπό εξέλιξη ή έχουν ολοκληρωθεί σε διάφορες πόλεις της Κύπρου.

Επίσης, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με σημαντικούς τοπικούς φορείς, ώστε να εξοικειωθούν με την τοπική αγορά ακινήτων αλλά και να ενημερωθούν τις προοπτικές της.

Στο πλαίσιο του 3ου Cyprus Real Estate & Property Fam Trip, διάφοροι επενδυτές καθώς και εκπρόσωποι κυπριακών εταιρειών που έδωσαν το παρών τους, μίλησαν στην κάμερα του InBusiness TV.

Συγκεκριμένα ο Ronald Olufunwa της Westminster Wealth Management LLP, United Kingdom, ο Hanna Daher, Barnea Jaffa Lande Law offices, Israel, ο Harel Perelmuter, Barnea Jaffa Lande Law offices, Israel ο Παναγιώτης Βλαδίμηρου, Limassol Greens ο Σίμος Σιμιλλίδης, Pafilia , ο George Dokuchaev, BBF, η Alyssa Alken, BBF, η Xenia Chepenko, BBF, ο Μιχάλης Λεπτός, Leptos Group, ο Mikhail Filimonov, Korantina Homes, ο Udi Hevroni, Pioneer Wealth Management, Israel, και ο Ari Gottesmann, Nomadigo, Israel αναφέρθηκαν για την εμπειρία τους καθώς επίσης και για τις εντυπώσεις που απέκτησαν καθ’ όλη την διάρκεια του event.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας