Totalserve: Παρουσιάζει γκάμα υπηρεσιών στους τομείς του blockchain και των κρυπτονομισμάτων

Η Totalserve Management Limited πρόσφατα ανακοίνωσε την επέκταση της γκάμας υπηρεσιών της στους τομείς του blockchain και των κρυπτονομισμάτων.

Σύμφωνα με την εταιρεία η οποία εδρεύει στην Λεμεσό, η ομάδα της σε συνεργασία με αξιόπιστους εταίρους και συνεργάτες, μπορεί πλέον να ανταποκριθεί και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών της οι οποίοι δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον ευρύτερο τομέα των κρυπτονομισμάτων και του blockchain.

Περαιτέρω, η Totalserve με την διεύρυνση των υπηρεσιών της στον τομέα των κρυπτονομισμάτων έρχεται να προσφέρει αξιόλογες λύσεις και να καλύψει το κενό που δύναται να δημιουργηθεί στην αγορά με την υλοποίηση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας Αγορών Κρυπτο-Στοιχείων (MiCA).

Παροχή ρυθμιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών

Άτομα ή και οργανισμοί, οι οποίοι επιθυμούν την ίδρυση / αδειοδότηση εταιρειών Παροχής Κρυπτοπεριουσιακών Υπηρεσιών ή και την επέκταση των υπηρεσιών τους σε δραστηριότητες που εμπεριέχουν χρηματοοικονομικές συναλλαγές σε κρυπτο-στοιχεία.

Επίλυση διαφορών σχετικά με κρυπτοπεριουσιακά στοιχεία

Οι οικονομικές και νομικές διαφορές με υποκείμενο τα κρυπτονομίσματα αυξάνονται με ανοδικό ρυθμό. Σε αντίθεση με τις συνήθεις προσδοκίες και ζητήματα που προκύπτουν σε σχέση με την επίλυση παραδοσιακών εμπορικών διαφορών, κατά την επίλυση διαφορών με υποκείμενο κρυπτοπεριουσιακά στοιχεία υπάρχουν ιδιαίτερα θέματα προς διερεύνηση καθώς ποίκιλες είναι οι μεταβλητές που μπορούν να επηρεάσουν την έκβαση μιας τέτοιας υπόθεσης.

Λύσεις για τα πιο πάνω δίδονται μέσω δικαστικών και εξωδικαστικών υποθέσεων που αφορούν την ανάκτηση και/ή παγιοποίηση κρυπτονομισμάτων και/ή γενικότερα στην επίλυση διαφορών με υποκείμενο ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Ο Γιώργος Οικονομίδης, αντιπρόεδρος το ομίλου σχολίασε «Δεδομένης της ιδιαιτερότητας του ευρύτερου οικοσυστήματος καθώς επίσης και της φύσης των συναλλαγών που εμπεριέχουν κρυπτοπεριουσιακά στοιχεία και της διεκπεραίωσης τους μέσω του blockchain είτε μέσω ανταλλακτηρίων, είναι ορατοί κίνδυνοι που σχετίζονται με την διασπορά και/ή κακόβουλη απόσπαση κρυπτοπεριουσιακών στοιχείων και συνίσταται πάντα η συμβουλή από ειδικά καταρτισμένους επαγγελματίες.»

Αγορά ακινήτων με την χρήση κρυπτονομισμάτων

Η Totalserve είναι επίσης σε θέση να βοηθήσει στην αγορά ακίνητης περιουσίας στην Κύπρο με αντάλλαγμα και υποκείμενο της συναλλαγής τα κρυπονομίσματα, ενεργώντας αφετέρου ως πάροχος ρευστότητας, παρέχοντας επίσης υπηρεσίες ανταλλαγής, φύλαξης και διαχείρισης κρυπτονομισμάτων.

Δειτε Επισης

Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα