Powered by

The Macallan Experience στο L' Atelier Robuchon: Μια βραδιά με εκλεπτυσμένη κουζίνα και κορυφαίο ουίσκι

Ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι συντροφιά με εξελιγμένες γεύσεις και εκλεπτυσμένα αρώματα έλαβε χώρα το Σάββατο 17 Ιουνίου στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, όταν το διάσημο εστιατόριο L'Atelier Robuchon, «συναντήθηκε» με την εξαιρετική συλλογή ουίσκι του περίφημου The Macallan Distillery. Το dinner event με την ονομασία The Macallan Experience ήταν αυτό ακριβώς για τους παρευρισκόμενους: μια μοναδική, ανεξίτηλη εμπειρία σχεδιασμένη ειδικά γι’ αυτούς και την οποία θα θυμούνται για χρόνια!

Από την αρχή μέχρι το τέλος, το event The Macallan Experience στο L'Atelier Robuchon χαρακτηρίστηκε από μια αρμονική συνύπαρξη απολαυστικών, εξεζητημένων γεύσεων, ευχάριστης παρέας και ζεστής ατμόσφαιρας, δημιουργώντας μια αξέχαστη βραδιά για όλους τους παρευρισκόμενους.

macallanexperience2

Το event ξεκίνησε στις 19:00 με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν μια ζεστή και εγκάρδια υποδοχή στον χώρο από την ομάδα του L'Atelier Robuchon. Η οικεία ατμόσφαιρα, η εντυπωσιακή διακόσμηση και η προσοχή στη λεπτομέρεια που χαρακτηρίζουν το εστιατόριο-κόσμημα της Μαρίνας Αγίας Νάπας, συνέβαλαν σε ένα φιλόξενο περιβάλλον που έθεσε τις βάσεις για την ανεπανάληπτη εμπειρία που θα ακολουθούσε. Στη συνέχεια οι ειδικοί mixologists και οι σεφ του L'Atelier Robuchon συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μοναδικούς και συναρπαστικούς συνδυασμούς με επιλογές από το εκλεπτυσμένο μενού του εστιατορίου και την απολαυστική συλλογή single malt ουίσκι του The Macallan Distillery. Η γαστρονομική τεχνογνωσία του σεφ ήταν έκδηλη σε κάθε πιάτο, καθώς οι γεύσεις συμπλήρωναν τέλεια τα πλούσια χαρακτηριστικά κάθε γουλιάς ουίσκι The Macallan. Μια πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων σε μια απαράμιλλη γαστρονομική εμπειρία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ενθουσίασε τους απαιτητικούς ουρανίσκους των συνδαιτυμόνων.

macallanexperience3

Στο τέλος της βραδιάς τα θετικά σχόλια των καλεσμένων ήταν συντριπτικά, με όλους να εκφράζουν τη μεγάλη τους ικανοποίηση που βίωσαν αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία. Τα ενθουσιώδη σχόλια αφορούσαν την εξαιρετική ποιότητα της κουζίνας, την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης και, φυσικά, τα κορυφαία ουίσκι The Macallan που ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Το L'Atelier Robuchon σερβίρει τις υψηλής γαλλικής γαστρονομίας δημιουργίες του αείμνηστου σεφ Joël Robuchon σε ένα κομψό περιβάλλον. Προσελκύει τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας στις μεγαλουπόλεις όπου λειτουργεί, από το Παρίσι, το Ντουμπάι και τη Νέα Υόρκη μέχρι το Χονγκ Κονγκ, το Τόκιο και πλέον στην Μαρίνα Αγίας Νάπας.

Δειτε Επισης

Minthis Resort: Πασχαλινή πολυτέλεια σε έναν παράδεισο εκλεπτυσμένης απόλαυσης
Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)