Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: Η μάχη των brands

To IN Business υποδέχθηκε ανθρώπους-κλειδιά πίσω από αγαπημένα brands, υπηρεσίες και προϊόντα που έχουν κερδίσει και διατηρούν την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, γεγονός που τα κατατάσσει επάξια στις κορυφές του τομέα τους και της αγοράς ευρύτερα.

Φιλοξενούνται στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού, αλλά όχι μόνοι και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά, που από μόνη της ήταν αρκετή για να μετατρέψει το cover story του μήνα σε άλλη μια πρόκληση, ικανή να κρατήσει σε εγρήγορση τη συντακτική ομάδα και το ατελιέ μέχρι και την τελευταία προ του τυπογραφείου χρονική στιγμή.

Ο καθένας από τους εκπροσώπους του κάθε brand έχει απέναντί του το… αντίπαλο δέος. Το ρεπορτάζ διαμορφώθηκε, για να δώσει, εν τέλει, τις απαντήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν, μέσω 40 στελεχών ισόποσων μαρκών.

Συνοπτικά: Πώς άρχισε, πώς συνέχισε και σε τι στοχεύει το κάθε brand, που αποτελεί κορυφή στον τομέα του; Πώς διαφοροποιείται από το αντίστοιχο που επίσης πρωταγωνιστεί στις επιλογές του κοινού; Πώς οι συντελεστές του απεικονίζουν το παρόν και ποιες προοπτικές διαβλέπουν για την αγορά το μέλλον της;

Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 7 του μήνα σε έντυπη και ψηφιακή έκδοση μιλούν δύο εκπρόσωποι από ηγετικά brands σε κάθε μια από τις 20 κατηγορίες που φιλοξενούνται, όπως, FMCGs, επαγγελματικές υπηρεσίες, φάρμακα, τηλεπικοινωνίες, ασφάλειες, μόδα, αυτοκίνητα, ακόμη και ποδόσφαιρο.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που αντιπροσωπεύουν, έχουν να επιδείξουν μια καταπληκτική πορεία και στο ίδιο μοτίβο προτίθενται να συνεχίσουν, σε ένα γήπεδο, όπως αυτό των competitors, όπου το παιχνίδι δεν σταματά ποτέ.

Στο τεύχος Μαΐου του IN Business…όταν η αναμέτρηση 40 ηγετικών brands περνά από την αρένα της αγοράς στις σελίδες του περιοδικού, όπου οι βασικοί competitors σε 20 τομείς, καλούνται να αποκαλύψουν ό,τι κάνει τη μάρκα πιο δυνατή.

Για να κατεβάσετε το περιεχόμενό του περιοδικού IN Business πατήστε στο www.inbusinessnews.com/digitaledition

Δειτε Επισης

Φιλελεύθερο ανά την Ευρώπη το ωράριο των καταστημάτων-Τι κατέδειξε έρευνα της Βουλής
Νίκος Χριστοδουλίδης: Σε αναπτυξιακή τροχιά με ακόμη πιο θετικές προοπτικές για το μέλλον η οικονομία της Κύπρου
Κερδίζουν από τους ενοικιαστές τους Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ψήφος εμπιστοσύνης στο θεσμικό πλαίσιο της Κύπρου η έκθεση της MONEYVAL
Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας