Intellar: Αναβάθμιση με Robotic Process Automation & Machine Learning

Ψηφιακή αυτοματοποίηση - το μέλλον ή το ζούμε ήδη;

Σημαντικό ερώτημα όταν σκεφτεί κανείς ότι πολύ σπάνια θα συναντήσουμε εταιρείες που να μην έχουν αναβαθμιστεί ψηφιακά, έστω και λίγο.

Η εποχή της ψηφιακής αυτοματοποίησης είναι εδώ και ο σκοπός της είναι να βοηθήσει τόσο την καθημερινότητα μας, αλλά κυρίως στο κομμάτι της εργασίας, αφού πάντα ψάχνουμε τρόπους να κάνουμε τη δουλειά μας πιο εύκολη και αποτελεσματική.

Κάπου μεταξύ αυτών των μεταβλητών δημιουργήθηκε και η Intellar! Μια νεοφυής καινοτόμα επιχείρηση που ειδικεύεται στην ανάπτυξη πρωτοποριακών λύσεων τεχνολογίας βασισμένες σε Robotic Process Automation (RPA) και Machine Learning, βοηθώντας οργανισμούς ανεξαρτήτως μεγέθους να εναρμονιστούν στην ψηφιακή εποχή, να αναπτυχθούν και να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί.

Τι ακριβώς κάνει η Intellar;

Η Intellar, μέσω της συνεργασίας με την UiPath, την νούμερο ένα παγκόσμια εταιρεία λογισμικού που εξειδικεύεται στο RPA, αναπτύσσει λύσεις που χρησιμοποιούνται για τον αυτοματισμό των επαναλαμβανόμενων και χρονοβόρων διαδικασιών στις επιχειρήσεις, με σκοπό τη βελτίωση της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας. Οι εξειδικευμένες αυτές λύσεις προσαρμόζονται αναλόγως των επιχειρησιακών αναγκών του εκάστοτε οργανισμού, και λειτουργούν εν αρμονία με οποιαδήποτε υφιστάμενα λογισμικά.

Με το πάντρεμα της τεχνολογίας RPA που χρησιμοποιεί λογισμικά ρομπότ (bots) και Machine Learning (Μηχανική Μάθηση), οι λύσεις της Intellar προσφέρουν σημαντικά οφέλη στις επιχειρήσεις όπως η μείωση του χρόνου που απαιτείται για την εκτέλεση καθηκόντων, η αποφυγή λαθών και η βελτίωση της ποιότητας των δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να διεκπεραιώνουν περισσότερες εργασίες γρηγορότερα, με λιγότερους πόρους και περισσότερη ακρίβεια. Η αποδοτικότητα γίνεται ο κινητήριος μοχλός του οργανισμού, οδηγώντας σε μείωση του επιχειρησιακού κόστους, τοποθετώντας τον οργανισμό σε πλεονεκτικότερη θέση από τον ανταγωνισμό.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι η Intellar βοήθησε ήδη οργανισμούς να βελτιώσουν τον χρόνο εκπλήρωσης άλλωστε χρονοβόρων διαδικασιών μέχρι και στο 90% ή και να μειώσουν το επιχειρησιακό τους κόστος έως και 50%. Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι τα οφέλη της επένδυσης (R.O.I) για τον εκάστοτε οργανισμό, είναι φανερά σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Intellarmain

Το 2022 η χρονιά ορόσημο για την Intellar

Το 2022 ήταν η χρονιά που η Intellar δήλωσε το παρόν της στην αγορά της Κύπρου. Αναγνωρισμένη από το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής σαν καινοτόμα επιχείρηση, και έχοντας διακριθεί σε διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Κύπρου, έκανε ένα δυνατό μπάσιμο στον τομέα τον ναυτιλιακών, αφού ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο μιας μεγάλης ναυτιλιακής εταιρείας με έδρα την Κύπρο. Μέσω της στενής αυτής συνεργασίας, η εταιρεία έχει αναπτύξει εξειδικευμένες λύσεις στον τομέα των ναυτιλιακών.

Εντούτοις, οι λύσεις της Intellar έχουν πολύπλευρο χαρακτήρα και μπορούν να εφαρμοστούν ανεξάρτητα από τον τομέα που δραστηριοποιείται ένας οργανισμός. Πιο συγκεκριμένα, διαδικασίες εσωτερικών τμημάτων που μπορούν να αυτοματοποιηθούν, όπως το λογιστικό τμήμα με μεγάλο όγκο μη αποδοτικών διεργασιών.

Το μέλλον με Intellar

Η Intellar δεσμεύεται να συνεχίσει να βελτιώνεται και να επενδύει σε έρευνες ανάπτυξης αναδυόμενων τεχνολογιών, ώστε να διασφαλίζει τη δημιουργία καινοτόμων και ποιοτικών λύσεων για τους πελάτες της. Με την ανθρωποκεντρική προσέγγιση της, αναγνωρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε συνεργάτη της.

Η ψηφιακή αυτοματοποίηση δεν είναι πλέον στρατηγικός στόχος για το σύντομο μέλλον. Το μέλλον είναι εδώ με την Intellar.

Website : https://intellar.ai/

Social Media: https://www.linkedin.com/company/intellar-ltd/

Δειτε Επισης

Cyta: Σε εξέλιξη περιστατικό απάτης μέσω γραπτών μηνυμάτων sms-Συστήνει προσοχή
Το ταξίδι της μετεγκατάστασης και γιατί οι ξένες tech εταιρείες... ψηφίζουν Κύπρο-Η Palta και η Wargaming
Γιατί έρχονται στην Κύπρο οι Google, Amazon, SalesForce & Binance;
NEDECO: Σχεδιάστε σήμερα τη μελλοντική σας ανάπτυξη και βιωσιμότητα
Αλλαγής σκυτάλης στα ηνία της Cablenet-Νέος CEO ο Ιωάννης Μαυρίδης
Η AWS ανακοινώνει νέες καινοτόμες λειτουργίες για το Amazon Bedrock
ConsulTech: Ενώνει δυνάμεις με την αμερικανική TKI με στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων
Είκοσι νέες ψηφιακές υπηρεσίες εντός του 2024-Τα πλάνα του Υφ. Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής
Με μεγάλη επιτυχία το «2ο Cyprus: The New Global Tech & Innovation Hub Summit» (pics)
Η Quadcode ενώνει δυνάμεις με την Capacitor Partners για το μεγαλύτερο Hackathon στην Κύπρο