Κυβερνοασφάλεια: Νέα στρατηγική συνεργασία της BIONIC και της geevo®

Η Bionic Electronics H.T LTD είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια νέα στρατηγική συνεργασία με την geevo®, κορυφαία εταιρεία στον κλάδο κυβερνοασφάλειας. Αυτή η νέα συνεργασία, επιτρέπει στην Bionic να συνδυάσει την τεχνογνωσία, την εξειδίκευση αλλά και τους πόρους, για να δώσει στους πελάτες της ολοκληρωμένες και ασφαλείς λύσεις τεχνολογίας.

Καθώς οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να εξαρτώνται όλο και περισσότερο από την τεχνολογία, η σημασία της κυβερνοασφάλειας έχει γίνει ολοένα και πιο κρίσιμη. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η Bionic προσφέρει ακόμη πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες για ριζική προστασία από κυβερνοαπειλές και αδυναμίες σε συστήματα τεχνολογία.

Η Bionic ειδικεύεται στην παροχή καινοτόμων λύσεων που βοηθούν τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν τη λειτουργία τους, να μειώσουν το κόστος και να αυξήσουν την παραγωγικότητα. Με αυτήν τη νέα συνεργασία, ενισχύει τις υπηρεσίες της, προσφέροντας ιδανικές λύσεις σε θέματα κυβερνοασφάλειας, εξασφαλίζοντας την προστασία των δεδομένων και συστημάτων των πελατών της ανά πάσα στιγμή. Μερικές από αυτές τις νέες υπηρεσίες είναι: Brand Protection, Security Operational Center, Live Assessment Monitoring, Security Awareness Trainings, Penetration Testing και Vulnerability Assessment, ISO Certifications, Incident Response και Digital Forensics.

Μαζί, οι δύο εταιρίες θα εργαστούν για τη δημιουργία και παροχή εξατομικευμένων λύσεων κυβερνοασφάλειας ως προς τις εκάστοτε ανάγκες και ανησυχίες του κάθε πελάτη ξεχωριστά, μέσα από μια σειρά υπηρεσιών, όπως ασφάλεια δικτύου, προστασία τελικών σημείων (endpoint), συλλογή πληροφοριών για πιθανές απειλές, αλλά και άμεση αντίδραση και αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού κυβερνοαπειλής.

Η Bionic, μαζί με την geevo®, τον νέο εταίρο της στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, δεσμεύεται να παραμείνει στην πρώτη γραμμή όλων των τεχνολογικών εξελίξεων, προσφέροντας στους πελάτες της τις πιο προηγμένες λύσεις για τους οργανισμούς τους. Δηλώνει πανέτοιμη να ξεκινήσει αυτή τη νέα συνεργασία, με υπέρτατο σκοπό, να παρέχει ουσιαστικά και ασφαλή αποτελέσματα και να βοηθά πάντα τους πελάτες της να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους ξέγνοιαστοι από ζητήματα που άπτονται της κυβερνοασφάλειας.

Δειτε Επισης

Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»
Μπροστά στις προκλήσεις της τεχνητής νοημοσύνης