Αιτήσεις για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε διεθνή έκθεση στο Ντουμπάι

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας (ΥΕΕΒ) ανακοινώνει ότι, στo πλαίσιο του «Σχεδίου Ενισχύσεων Ήσσονος Σημασίας De Μinimis προς κυπριακές επιχειρήσεις για συμμετοχή σε εκθέσεις Υπηρεσιών στο εξωτερικό, στις οποίες το Υπουργείο συμμετέχει με κρατικό περίπτερο», προτίθεται να συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση Τεχνολογίας και Πληροφορικής «GITEX», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι, από τις 16 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2023.

Η συμμετοχή του ΥΕΕΒ στην έκθεση αποσκοπεί στο να συμβάλεις στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των κυπριακών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών, στην προβολή του τομέα της τεχνολογίας και πληροφοριών και κατ’ επέκταση την αύξηση των εξαγωγών τόσο σε υφιστάμενες όσο και νέες αγορές.

Οι συμμετέχοντες στο κρατικό περίπτερο θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν και προωθήσουν τις τεχνολογίες τους, καθώς και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες δικτύωσης και επιχειρηματικής συνεργασίας που προσφέρονται τόσο με ξένες εταιρίες-εκθέτες όσο και με επαγγελματίες επισκέπτες.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με την έκθεση οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα των διοργανωτών (https://www.gitex.com/).

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να προμηθεύονται την Αίτηση Συμμετοχής, και τον Ενημερωτικό Οδηγό, από την Υπηρεσία Εμπορίου, Κλάδο Προώθησης Υπηρεσιών, καθώς επίσης και από την ιστοσελίδα του ΥΕΕΒ :«Προκήρυξη Σχεδίου για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο στην Έκθεση Τεχνολογίας και Πληροφορικής GITEX».

Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με ιδιωτικό courier μέχρι τις 29/03/2023.

Αιτήσεις συμμετοχής που θα υποβάλλονται μετά τις 29/03/2023 θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Σημειώνεται ότι, με την προκήρυξη της πιο κάτω Έκθεσης δεν αναλαμβάνεται εκ μέρους του Υπουργείου καμία δέσμευση σε περίπτωση μη συμμετοχής ικανοποιητικού αριθμού επιχειρήσεων στην υπό αναφορά Έκθεση.

Δειτε Επισης

«Απαραίτητη η ενίσχυση του κοινωνικού διαλόγου και της τριμερούς συνεργασίας»
Μαρία Παναγιώτου: Η Κύπρος υλοποίησε πολιτικές για πιο βιώσιμη αγροτική οικονομία
Γιάννης Παναγιώτου: Εργαζόμαστε για καλύτερη ρύθμιση των εργασιακών σχέσεων
Νίκος Χριστοδουλίδης: Διαχρονικά υψηλό το αίσθημα ευθύνης των κοινωνικών εταίρων
Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
Ζεσταίνεται η αγορά ενόψει Πάσχα-Η μάχη των προσφορών και το αδιαχώρητο στις υπεραγορές
Προειδοποιούν οι επόπτες... Παραμένουν αυξημένοι οι κίνδυνοι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ε.Ε.
Ο ΚΟΑΠ στηρίζει την εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα»
Στο 7% μέχρι Μάρτιο η υλοποίηση των αναπτυξιακών δαπανών