Η ECOMMBX παρουσιάζει τα ΙΝ Business CFO Awards 2023

Οι Οικονομικοί Διευθυντές, τείνουν να είναι οι αφανείς ήρωες πίσω από μεγάλες συναλλαγές ή και σημαντικά έργα. Συχνά είναι οι υπεύθυνοι για την επιτυχία της εταιρείας τους. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο πιστεύουμε ότι οι Κύπριοι επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα αξίζουν τα δικά τους ειδικά ετήσια βραβεία, τα οποία απονέμονται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του CFO Management Forum.

Τα IN Business CFO Awards θα διεξαχθούν για έκτη φορά στο πλαίσιο του 18ου CFO Management Forum που διοργανώνει η IMH και παρουσιάζει η ECOMMBX. Κατά τη διάρκεια του Φόρουμ θα απονεμηθούν 5 βραβεία σε στελέχη στις ακόλουθες πέντε κατηγορίες:

  • CFO Award
  • Finance & Technology Award
  • Corporate Governance, Compliance, and Internal Audit Award
  • Transactions, Corporate Finance, Restructuring and M&As Award
  • Public Sector Finance Award

Τελευταίες εξελίξεις και καίρια ζητήματα

Σπουδαίες προσωπικότητες θα βρεθούν επί σκηνής, την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia για να εκφράσουν θέσεις, απόψεις και εκτιμήσεις για θέματα που απασχολούν τον ολοένα και πιο συναρπαστικό κόσμο των CFO, στο πλαίσιο του 18ο CFO Management Forum.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την πολύτιμη ευκαιρία να ακούσουν τις σκέψεις των κορυφαίων του Κλάδου για καίρια θέματα όπως ο πληθωρισμός, η αύξηση επιτοκίων και η επίδρασή τους τόσο στην κυπριακή οικονομία όσο και στις ίδιες τις επιχειρήσεις. Μια δεύτερη ανάγνωση θα γίνει σε ό,τι αφορά τη μεγάλη πρόκληση της ρευστότητας και τη διαχείρισή της. Άλλωστε, η πανδημία και ο πόλεμος στην Ουκρανία προκάλεσαν ήδη αρκετές πληγές στην οικονομία.

Στην ατζέντα του Συνεδρίου βρίσκονται, εξάλλου, ζητήματα σχετικά με τους μισθούς και τις αποδοχές, ενώ, απάντηση θα δοθεί και στο εξής καυτό ερώτημα: Ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος αντιστάθμισης του αυξημένου κόστους; Η περικοπή κόστους ή η αύξηση των τιμών;

Το πώς οι CFOs πρέπει να κινηθούν ώστε να δημιουργήσουν στέρεες βάσεις και να κινηθούν με τρόπο που να περιορίσουν τον πληθωρισμό αποτελούν επίσης βασικά θέματα που θα απασχολήσουν το Συνέδριο. Η συνδρομή της τεχνολογίας στο δρόμο προς τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη παίζει σημαντικό ρόλο, κάτι που θα αναλυθεί από ειδικούς κατά τη φετινή εκδήλωση.

Ποιους ενδιαφέρει

Τα 18th CFO Management Forum & CFO Awards απευθύνονται σε Finance Directors, Οικονομικούς διευθυντές επιχειρήσεων όλων των μεγεθών και κλάδων, διευθυντές και στελέχη Λογιστηρίου όλων των μεγεθών και κλάδων, CEOs και μέλη Διοικητικών Συμβουλευτικών Επιχειρήσεων, στελέχη Accounting, Audit και Tax firms, σύμβουλους Επιχειρήσεων και στελέχη Τραπεζών.

Η συμμετοχή στο 18ο CFO Management Forum & IN Business CFO Awards είναι μόνο κατόπιν πρόσκλησης. Για υποβολή αίτησης συμμετοχής, πατήστε εδώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Κύριος χορηγός: ECOMMBX

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): JCC Payment Systems, Supernova

Υποστηρικτής: Grey Goose®, UNICARS

Με την στήριξη: Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ)

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha TV, CBN(Cyprus Business News), περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙΝ Βusiness, Super FM

Δειτε Επισης

ΤΕΠΑΚ: Δωρεάν εκπαίδευση για όσους φροντίζουν άτομα με alzheimer και άλλα είδη άνοιας
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Φρίξος Λάρκος: Η Crowdbase και η αυξανόμενη εξοικείωση των Κύπριων επενδυτών με το crowdfunding
Έναρξη β’ κύκλου υποβολής αιτήσεων για μεταπτυχιακές σπουδές στο ΤΕΠΑΚ
Στιγμές χαρές και συγκίνησης χάρισε σε χιλιάδες φιλάθλους ο τελικός του Κυπέλλου Coca-Cola
ΕΒΕ Λευκωσίας: Νέος γραμματέας-διευθυντής ο Ανδρέας Α. Αντωνιάδης
Η Purpose Communications ανακοινώνει την έναρξη του 2ου κύκλου της Purpose Academy
Δήλωσε τη συμμετοχή σου στο 9ο Cyprus Professional Services Conference
Grantxpert-Team Building Workshop: Ενδυνάμωση ομαδικότητας και συνεργασίας
Στέλλα Μιχαηλίδου: Σοβαρή υποστελέχωση του Γραφείου-Στο έλεος της γραφειοκρατίας και των κανονισμών