Η Catherine Magelssen στο CIM Summit 2023

Σημαντική είναι η συνδρομή των μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων στην ανάκαμψη των οικονομιών από τους συστημικούς κλυδωνισμούς. Η ανάγκη να αποκατασταθεί η τάξη στην αγορά κινητοποιεί τον ιδιωτικό τομέα ο οποίος λαμβάνει μέτρα και επιλέγει σύγχρονες στρατηγικές που θα συμβάλουν στις κοινές προσπάθειες ανάκαμψης.

Έτσι οι πολυεθνικές επιχειρήσεις συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάκαμψη της αγοράς και λειτουργούν ως στήριγμα όταν οι κρίσεις υπερβαίνουν τις οικονομικές δυνατότητες των κυβερνήσεων. Δεν πρόκειται όμως για εξωτερικές ενέργειες αποκλειστικά. Διαφοροποίηση των αποφάσεων παρατηρείται και εντός του Οργανισμού με αντίστοιχες πρακτικές που συμβαδίζουν με τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Συζήτηση επί του θέματος θα κάνει η Catherine Magelssen, Assistant Professor, Strategy and Entrepreneurship, του London Business School. Καλεσμένη στο CIM Summit 2023 η Καθηγήτρια θα προβεί σε ομιλία με θέμα «Strategic Decisions in a New Era of Business», στο πλαίσιο της οποίας θα εξεταστούν πολιτικές που ακολουθούνται από επικεφαλής Οργανισμών στη σύγχρονη εποχή.

Ακαδημαϊκό υπόβαθρο, εμπειρία σε Οργανισμούς

Η Catherine Magelssen είναι Eπίκουρη Καθηγήτρια Στρατηγικής και Επιχειρηματικότητας, στο London Business School. Πραγματοποιεί μελέτες σχετικές με τη στρατηγική πολυεθνικών επιχειρήσεων, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη δομή εντός της επιχείρησης. Σήμερα, η έρευνά της επικεντρώνεται στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις αναπτύσσουν, οργανώνουν και διαχειρίζονται τα άυλα περιουσιακά τους στοιχεία και τις στρατηγικές επιπτώσεις στην ανταλλαγή γνώσεων, την καινοτομία και την ανάπτυξη της επιχείρησης. Πριν ενταχθεί στην ακαδημαϊκή κοινότητα, εργάστηκε ως οικονομικός σύμβουλος και διαχειρίστηκε διεθνή έργα τιμών μεταβίβασης, συμβούλευσε πολυεθνικές επιχειρήσεις σχετικά με τη διάρθρωση των ενδοεπιχειρησιακών σχέσεων, και προέβαινε σε αποτίμηση άυλων περιουσιακών στοιχείων.

Οι τελευταίες εξελίξεις σε Μάρκετινγκ και Διοίκηση

Οι προτεραιότητες που πρέπει να θέσουν οι μεγάλοι Οργανισμοί και οι προοπτικές της σύγχρονης ψηφιακής εποχής θα βρεθούν ενώπιον του CIM Summit 2023, το Σάββατο 8 Απριλίου, στο Hilton Nicosia. Η εκδήλωση που πραγματοποιείται από το CIM και συντονίζει η IMH, διοργανώνεται σε ετήσια βάση και δίνει την ευκαιρία σε κυπριακές επιχειρήσεις να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του Μάρκετινγκ και της Διοίκησης και να βρουν πολύτιμες απαντήσεις στους καίριους προβληματισμούς τους.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Summit απευθύνεται σε Στελέχη επιχειρήσεων, Ανώτερα κυβερνητικά στελέχη, Διευθυντές μάρκετινγκ, ανθρώπινου δυναμικού, πωλήσεων, παραγωγής, Logistics, brands και σε άλλα στελέχη που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στις επιχειρήσεις

Το CIM προωθεί ενεργά την επιχειρηματική εκπαίδευση και προσφέρει προστιθέμενη αξία στα μέλη και στους αποφοίτους του και ως εκ τούτου τα ενθαρρύνει να το παρακολουθήσουν.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: CIM-Cyprus Business School, Πλατινένιος Xορηγός: Green Energy Group Χρυσοί Χορηγοί: Char. Pilakoutas Ltd, VE Very Exclusive Accessories Ltd Αργυροί Χορηγοί: Alphamega Hypermarkets, Cablenet, C.A.PAPAELLINAS Group, Gan Direct, Iron Mountain, McDonald’s, MetLife Χάλκινοι Χορηγοί: Cyfield Group, GR8 Tech, Jamie Oliver Kitchen, KEAN, KPMG, NetU, Remedica, Spyros Vassiliou & Associates LLC, Tototheo Maritime, ZORBAS Group Ειδικός Συνεργάτης: Bank of Cyprus Υποστηρικτές: Commercial General Insurance, Cyprus Forum, DHL Express, LandasColour, LightBlack Solutions, Panayiotides, Photos Photiades Group Συντονιστής: IMH

Δειτε Επισης

ΤΕΠΑΚ: Δωρεάν εκπαίδευση για όσους φροντίζουν άτομα με alzheimer και άλλα είδη άνοιας
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Φρίξος Λάρκος: Η Crowdbase και η αυξανόμενη εξοικείωση των Κύπριων επενδυτών με το crowdfunding
Έναρξη β’ κύκλου υποβολής αιτήσεων για μεταπτυχιακές σπουδές στο ΤΕΠΑΚ
Στιγμές χαρές και συγκίνησης χάρισε σε χιλιάδες φιλάθλους ο τελικός του Κυπέλλου Coca-Cola
Τι προμηνύει το μέλλον της λογιστικής από τη σκοπιά γνωστών CEO
Η Purpose Communications ανακοινώνει την έναρξη του 2ου κύκλου της Purpose Academy
Δήλωσε τη συμμετοχή σου στο 9ο Cyprus Professional Services Conference
Grantxpert-Team Building Workshop: Ενδυνάμωση ομαδικότητας και συνεργασίας
Στέλλα Μιχαηλίδου: Σοβαρή υποστελέχωση του Γραφείου-Στο έλεος της γραφειοκρατίας και των κανονισμών