Παγκόσμιο βραβείο για την Cablenet μαζί με την Plume στα Global Telecom Awards

Η Cablenet, κορυφαίος Τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Κύπρο, μαζί με την Plume, στρατηγικό της συνεργάτη κατέκτησαν μία σημαντική νίκη στα 11α Ετήσια Παγκόσμια Βραβεία Τηλεπικοινωνιών, Glotel Awards της Telecoms.com που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023, στο Plaisterers' Hall του Λονδίνου. Η κατάκτηση του βραβείου στην κατηγορία Most Innovative Operator Cloud Offering, αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της Cablenet για καινοτομία και αριστεία στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών, που αφορά στο λανσάρισμα της πρωτοπόρου Υπηρεσίας Purple Max Internet.

Τα Glotel Awards, που φημίζονται ως ο κορυφαίος παγκόσμιος θεσμός αναγνώρισης πρωτοποριακών επιτευγμάτων στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών, τιμούν τις εταιρείες που συμβάλλουν σημαντικά στην πρόοδο και τον μετασχηματισμό του παγκόσμιου Τηλεπικοινωνιακού τοπίου. Η αξιοσημείωτη νίκη, ιδίως όταν συναγωνίζεσαι με τα μεγάλα ονόματα στον παγκόσμιο χώρο των Τηλεπικοινωνιών, υπογραμμίζει την αφοσίωσή της εταιρείας στην παροχή πρωτοποριακών λύσεων και υπηρεσιών που διευρύνουν τα όρια του κλάδου.

Σε συνεργασία με την Plume, βασικό συνεργάτη στην επιδίωξη της Cablenet για τεχνολογική πρόοδο, το βραβείο αυτό σηματοδοτεί την επιτυχή ενσωμάτωση λύσεων τελευταίας τεχνολογίας στις προσφορές της Cablenet. Η συνεργασία με την Plume διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην ικανότητα της Cablenet να ανταποκρίνεται και να υπερβαίνει τις εξελισσόμενες ανάγκες της πελατειακής της βάσης.

Ο κ. Γιάννος Μιχαηλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Cablenet, εξέφρασε τη χαρά του για την επιτυχία της εταιρείας, δηλώνοντας: "Η κατάκτηση του Global Telecoms Award στην κατηγορία Most Innovative Operator Cloud Offering, αποτελεί τεράστια τιμή για την Cablenet. Αντανακλά την ακλόνητη δέσμευσή μας στην καινοτομία και την παροχή εξαιρετικών Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Το επίτευγμα αυτό αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης των ταλαντούχων ατόμων της ομάδας μας και των στρατηγικών συνεργασιών που οδηγούν στην επιτυχία μας".

Η αναγνώριση της Cablenet στα Glotel Awards όχι μόνο ενισχύει το κύρος της στον κλάδο, αλλά αναδεικνύει την Κύπρο σε κόμβο Τηλεπικοινωνιακής καινοτομίας.

Το βραβείο αναδεικνύει τον αντίκτυπο της εταιρείας σε παγκόσμια κλίμακα, ενισχύοντας τη θέση της ως ηγέτη στην παροχή παγκόσμιας κλάσης Τηλεπικοινωνιακών λύσεων.

Δειτε Επισης

Πράσινη και ψηφιακή μετάβαση με το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας
Οι μεταρρυθμίσεις και οι επενδύσεις του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας που αλλάζουν την Κύπρο
Το REPowerEU σηματοδοτεί μια νέα εποχή
Το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Κύπρου βελτιώνει την καθημερινότητα του κάθε πολίτη και ενισχύει την οικονομία
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)
Κύπρος Νικολαΐδης: Αυτό το βραβείο είναι σημαντικό για μένα, προέρχεται από την πατρίδα μου (vid)
Γιώργος Κοσιής & Σάββας Κοσιής: Επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, δεν σταματάμε εδώ (vid)
Γιώργος Μούντης: Επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς των συναδέλφων και συνεργατών μας το IN Business Award (vid)
Grant Johnson: Το μέλλον του τουρισμού στην Κύπρο προμηνύεται λαμπρό (vid)
Κατιάνα Μούσα: Η ECOMMBX βλέπει μπροστά, τα καλύτερα έρχονται (vid)