Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Πρωτοβουλία ΕΒΕΠ για να καταστεί η Πάφος κέντρο παροχής υπηρεσιών υγείας

Στην εκτίμηση ότι με σωστές κινήσεις και αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της πόλης και επαρχίας Πάφου, μπορούμε να την καταστήσουμε περιφερειακό κέντρο παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας, προέβη ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Γιώργος Μάης, προσθέτοντας πως το ΕΒΕΠ σε συνεργασία με άλλους φορείς της πόλης θα αναλάβει όλες τις σχετικές πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ χαρακτήρισε επίσης πολύ σημαντικούς τους νέους τομείς δραστηριότητας. H Πάφος συνέχισε, δεν έχει πλέον ως οικονομικούς άξονες μόνο στον τουρισμό και στον τομέα ανάπτυξης γης, σημειώνοντας πως στο κάδρο προστέθηκαν τα τελευταία χρόνια η εκπαίδευση και οι ιατρικές υπηρεσίες.

Πρόκειται, είπε ο κ. Μάης, «για δύο νέους πυλώνες τους οποίους μπορούμε να αξιοποιήσουμε περισσότερο, με οφέλη τόσο οικονομικά, αλλά κυρίως κοινωνικά».

Πρόσθεσε πως η επιτυχής πορεία του Πανεπιστημίου Νεάπολις σε συνδυασμό με την εγκατάσταση και λειτουργία της Σχολής Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΠΑΚ και η λειτουργίας του Αμερικάνικου Πανεπιστημίου της Βηρυτού, δημιουργούν τις προυποθέσεις για εξέλιξη της περιοχής μας σ΄ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο, τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με όλα τα γνωστά οφέλη για όλους μας.

Επεσήμανε τέλος πως το ΕΒΕ Πάφου αναλαμβάνει δράσεις και ενέργειες που αναβαθμίζουν το κύρος και την εικόνα της Πάφου, ως αξιόπιστου επενδυτικού προορισμού, με στόχο την προσέλκυση ξένων επενδύσεων.

Αυτό επιδιώκει να το πετύχει μέσα από προγράμματα προβολής της Πάφου στο εξωτερικό, την οργάνωση και συμμετοχή σε επιχειρηματικές αποστολές, σεμινάρια και άλλες εκδηλώσεις, κατέληξε ο κ. Μάης.

Δειτε Επισης

Ανοικτός ο δρόμος για ιδιωτικές επενδύσεις σε γήπεδα-«Αν κάποιος έχει τη διάθεση, καλώς να ορίσει»
Τα νέα γραφεία της EY Κύπρου-Σημείο αναφοράς για το μέλλον της εργασίας (pics)
Εβδομάδα διαβουλεύσεων και διαλόγου με οργανωμένες ομάδες της Λάρνακας
Η Kyriakides Mushrooms στηρίζει το Ίδρυμα «Μοναδικά Χαμόγελα»
Η Τράπεζα Κύπρου υπογράφει τις Αρχές Υπεύθυνης Τραπεζικής των Ηνωμένων Εθνών
Η περιοδεία του φορτηγού της Coca-Cola για τα Χριστούγεννα
Πέραν των 70 διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων στη Διεθνή Εκδήλωση EMC 2023
Αύριο η διεξαγωγή του 11th Banking, Forum & FinTech EXPO
Ολοκληρώθηκε το 1ο Executive Education Programme του University of Cambridge σε συνεργασία με το CIM-Cyprus Business School
Μεγάλο ενδιαφέρον του επιχειρείν στην ετήσια γενική συνέλευση του Invest Cyprus