Powered by

Century Travel Group: Αποκλειστική συνεργασία για το νέο «Crystal» στην Κύπρο και το GCC

Η Century Travel Group, ο μοναδικός ειδικός σε θέματα κρουαζιέρας στην Κύπρο, ανακοίνωσε την αποκλειστική συνεργασία της με τη νέα 6άστερη Crystal Cruises ως αποκλειστικός GSA για την Κύπρο και την περιοχή του ΣΣΚ (GCC), μετά την επίσημη επαναλειτουργία της με νέο όνομα και όραμα: Crystal - Exceptional at Sea.

Αυτή η εξαιρετική και αποκλειστική συνεργασία θα απευθύνεται σε ταξιδιώτες που επιθυμούν να απολαύσουν κρουαζιέρες πολυτελείας παγκόσμιας κλάσης με απαράμιλλες ευκαιρίες για εξερεύνηση και πολιτιστική εμβάθυνση - τόσο εντός όσο και εκτός του πλοίου - με κορυφαία ταξίδια ανακάλυψης σε όλο τον κόσμο σε εμβληματικούς και μη προορισμούς.

centurycruise2

Η Century Travel Group ιδρύθηκε το 2008 με τη φιλοδοξία να γίνει ο ηγέτης στον κλάδο της κρουαζιέρας στην Κύπρο, και σήμερα μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από 15 χρόνια επιτυχίας στην κυπριακή αγορά κρουαζιέρας, έχοντας συνεργαστεί με τις καλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας παγκοσμίως για να προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες στους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν από τη Λεμεσό, καθώς και από λιμάνια σε όλο τον κόσμο.

Με επικεφαλής τον βετεράνο του κλάδου και ιδρυτή της Century Travel Group, κύριο Dan Essex, η Century Travel Group θα χειρίζεται όλες τις ζητήσεις και κρατήσεις για την Crystal. Ο κ. Essex, γνωστός για τη βαθιά γνώση και κατανόηση του κλάδου της κρουαζιέρας υψηλών προδιαγραφών, ανυπομονεί να συνεργαστεί στενά με τους εταίρους στην περιοχή του GCC, καθώς και στην Κύπρο.

centurycruise3

"Είμαι απίστευτα υπερήφανος που εκπροσωπώ για άλλη μια φορά την Crystal στο GCC και στην Κύπρο", δήλωσε. "Αυτό το brand κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και ανυπομονώ να αναδείξω τις απαράμιλλες υπηρεσίες και τις εξαιρετικές εμπειρίες που προσφέρει η Crystal. Δεσμεύομαι να συνεργαστώ χέρι-χέρι με τους συνεργάτες μας για να δημιουργήσουμε αξέχαστες κρουαζιέρες για τους πιο επιλεκτικούς τους πελάτες."

"Η Century Travel έχει εμπειρία δεκαετιών στην περιοχή", δήλωσε ο αντιπρόεδρος πωλήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΜΕΑ Andrew Magowan. "Με την εμπειρία τους στην εκπροσώπηση της πρώην Crystal, είναι μια φυσική επιλογή για να μας εκπροσωπήσουν στην περιοχή και να προχωρήσουν μπροστά. Ανυπομονούμε να επαναλανσάρουμε το εξαιρετικό προϊόν μας στο GCC και στην Κύπρο."

centurycruise4

Από τους ανασχεδιασμένους κοινόχρηστους χώρους και τα μοντέρνα δωμάτια και σουίτες μέχρι τις εκλεπτυσμένες ανέσεις στα δωμάτια και τα exclusive λευκά είδη που έχουν σχεδιαστεί για βασιλικά πρόσωπα, η νέα εμπειρία του Crystal είναι ένα ευφάνταστο θέαμα. Τα φρέσκα χρώματα, οι μοναδικές υφές και τα πρώτης τάξεως υλικά στοιχεία δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που θυμίζει διαχρονικές στιγμές αναψυχής και θα αφήσει στους επισκέπτες αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή.

Ένα από τα βραβευμένα εξειδικευμένα εστιατόρια του Crystal, το Umi Uma βρίσκεται σε ένα κομψό και μοντέρνο περιβάλλον και δημιουργήθηκε από τον θρυλικό Master Chef Nobuyuki Matsuhisa, με πιάτα εμπνευσμένα από την εξωτική ποικιλία και τις παραδόσεις της Ανατολής. Το Vintage Room επιτρέπει σε περιορισμένο αριθμό επισκεπτών να απολαύσουν μια από τις πιο αποκλειστικές γευστικές εμπειρίες στη θάλασσα. Εδώ, μπορείτε να απολαύσετε ένα μενού έξι πιάτων που συνοδεύεται από την επιλογή του επικεφαλής sommelier με τα κρασιά διαλεγμένα ένα ένα από τον εμπειρογνώμονα.

centurycruise5

Τα δρομολόγια που ανακοινώθηκαν πρόσφατα για το 2025 περιλαμβάνουν επισκέψεις στο Μονακό, οι οποίες προγραμματίζονται με το Grand Prix της Formula 1, και την εμπειρία του Βόρειου Σέλαος στη Νορβηγία.

centurycruiselogo

Για τις τελευταίες ενημερώσεις σχετικά με τους μαγευτικούς προορισμούς και τα αξιοσημείωτα ταξίδια, καλέστε τους συμβούλους μας για κρουαζιέρες πολυτελείας στο 70 000 970 ή επισκεφθείτε το https://centurycyprus.com/

Δειτε Επισης

Minthis Resort: Πασχαλινή πολυτέλεια σε έναν παράδεισο εκλεπτυσμένης απόλαυσης
Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)