Powered by

Coffee Berry: Ενισχύουν το πολυδιάστατο έργο του Οργανισμού «Γκολ στη Ζωή»

Πιστά στο ραντεβού τους με την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ παραμένουν και φέτος τα Coffee Berry του Ομίλου Ζορπάς, στέλνοντας το μήνυμα, «Με κάθε καφέ… Σκοράρεις».

Με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής συνεισφοράς, η ομάδα των Coffee Berry γιορτάζει και ενώνει δυνάμεις με τον Εθελοντικό-Φιλανθρωπικό Οργανισμό των ποδοσφαιριστών, «Γκολ στη Ζωή», συμβάλλοντας με έμπρακτο τρόπο στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο νέας εκστρατείας που θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου, τα Coffee Berry θα συνεισφέρουν €0,30 από κάθε αγορά ροφήματος με το νέο blend καφέ, Elegant, στον Οργανισμό «Γκολ στη Ζωή».

Το «Γκολ στη Ζωή» ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό να αναδείξει την ανθρώπινη πλευρά του ποδοσφαίρου, κατόπιν επιθυμίας των ίδιων των ποδοσφαιριστών να επιστρέψουν στην κοινωνία ένα μέρος της αγάπης με την οποία τους περιβάλλει ο κόσμος της Κύπρου.

Στα έξι χρόνια παρουσίας του, το «Γκολ στη Ζωή» κατάφερε - χάρη στην τεράστια υποστήριξη από εταιρείες, φορείς και τον κόσμο - να συγκεντρώσει και να συνεισφέρει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε άτομα, οικογένειες και σύνολα που αντιμετώπισαν το σκληρό πρόσωπο της ζωής.

Μεγάλος στόχος του Οργανισμού είναι η περάτωση ενός έργου πνοής στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ. Ψηλά στις προτεραιότητες του Οργανισμού είναι και η ευαισθητοποίηση τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και των νέων της Κύπρου για την αξία της συμμετοχής και του εθελοντισμού, του Fair Play και της κοινωνικής προσφοράς.

Εκ μέρους των Coffee Berry, η κ. Σοφία Τσενέ, Group Marketing Manager του Ομίλου Ζορπάς, ανέφερε: «Η Παγκόσμια Ημέρα του Καφέ αποτελεί για εμάς ορόσημο, αφού διαχρονικά επιλέγουμε να γιορτάσουμε προσφέροντας πίσω στο κοινωνικό σύνολο. Για φέτος, γινόμαστε συμπαίκτες με τον Οργανισμό «Γκολ στη Ζωή» και στηρίζουμε το πλούσιο έργο που επιτελεί. Με τη βοήθεια του κόσμου, είμαι βέβαιη ότι μαζί θα καταφέρουμε να στεφθούμε πρωταθλητές στο πιο σημαντικό γήπεδο… αυτό της ζωής!».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του «Γκολ στη Ζωή», κ. Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, ανέφερε: «Ευχαριστούμε θερμά τα Coffee Berry και τον Όμιλο Ζορπάς που επέλεξαν το “Γκολ στη Ζωή” για τη φετινή φιλανθρωπική τους δράση, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα καφέ. Καλούμε όλο τον κόσμο, φίλους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, να αγκαλιάσει αυτή την ενέργεια και μέσα από τα Coffee Berry να μας ενισχύει, ώστε να σκοράρουμε άλλο ένα Γκολ στη Ζωή».

Στην επόμενη επίσκεψή σας στα καταστήματα Coffee Berry, δοκιμάστε τη νέα ποικιλία Elegant και ενισχύστε τον οργανισμό Γκολ στη Ζωή. Σε αυτό το γήπεδο, είμαστε όλοι συμπαίκτες!

Δειτε Επισης

Minthis Resort: Πασχαλινή πολυτέλεια σε έναν παράδεισο εκλεπτυσμένης απόλαυσης
Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)