Νέα συνέταιρος της Harris Kyriakides η Γεωργία Αθανασίου

Η Harris Kyriakides ανακοινώνει ότι από την 1η Ιανουαρίου 2023 η Γεωργία Αθανασίου προστίθεται στην ομάδα των Συνέταιρων.  

Η Γεωργία Αθανασίου είναι επικεφαλής του Τραπεζικού και Χρηματοπιστωτικού Τμήματος Harris Kyriakides. Εξειδικεύεται σε υποθέσεις χρηματοπιστωτικού τομέα και ασχολείται κυρίως με τον χειρισμό τραπεζικών υποθέσεων και άλλων οικονομικών διαφορών, με εγχώριες και διεθνείς διαδικασίες για την ανάκτηση χρεών και την εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων. Διαθέτει πολυετή δικαστηριακή εμπειρία σε υποθέσεις που άπτονται των προαναφερόμενων ζητημάτων, εκπροσωπώντας χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και εταιρείες εξαγοράς πιστώσεων ενώπιον των κυπριακών δικαστηρίων. Περαιτέρω, ασχολείται με διαδικασίες εκποίησης ακινήτων καθώς και εξωδικαστικά θέματα αναδιάρθρωσης δανείων και διαδικασίες εκκαθάρισης. Ακόμη, ασχολείται με ποινικές υποθέσεις, με Ευρωπαϊκά Εντάλματα Σύλληψης και εκδόσεις φυγόδικων.

Η Γεωργία είναι απόφοιτος του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στο Ποινικό Δίκαιο & Ανθρώπινα Δικαιώματα από το ίδιο πανεπιστήμιο. Είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Oxygono, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του Cyprus Forum, μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Συνδέσμου Προστασίας Δικαιωμάτων Φυλακισμένων και Αποφυλακισθέντων και μέλος της Επιτροπής κατά της Διαφθοράς του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου. Συμμετέχει επίσης στη συγγραφή συλλογικών τόμων και επιστημονικών άρθρων που σχετίζονται με τους βασικούς τομείς της ενασχόλησής της.

Δειτε Επισης

To μήνυμα Ανδρέα Δημητριάδη πριν τις εκλογές-«Για ένα ισχυρό και διεκδικητικό ΚΕΒΕ»
Στη Δέσποινα Θεοδοσίου το βραβείο Ισότητας των Φύλων του ΔΝΟ
MSPS Cyprus: Η Κρίστια Κουρσάρου αναλαμβάνει τη θέση της PR Director
Στους κορυφαίους της GC Powerlist του Legal 500 η Κάτια Σάντη
Θλίψη στο CIIM-Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής και επί σειρά ετών πρόεδρος του πανεπιστημίου
Ίδρυσε δική του εταιρεία μετά την αφυπηρέτησή του από την Deloitte ο Νίκος Κυριακίδης
Η κοινότητα Συσκλήπου βράβευσε το... παιδί της John Christodoulou για την πολυετή προσφορά του
14 millennial επαγγελματίες που διαπρέπουν στην επιχειρηματική αρένα της Κύπρου
Καινούργιος επαγγελματικός σταθμός για τον Αιμίλιο Ταννούση-Εντάσσεται στη Gravity Private Wealth
Από την Microsoft στην Amazon ο Αμερικανοκύπριος Panos Panay