Η τράπεζα στα χέρια σας με το Hellenic Bank Mobile App

Το online banking έχει γίνει πια μέρος της καθημερινότητας των πολιτών και στην Κύπρο, καθώς ολοένα και περισσότεροι απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι ψηφιακές υπηρεσίες, όπως η εξοικονόμηση χρόνου και η δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Τα στοιχεία που καταγράφει η Ελληνική Τράπεζα πιστοποιούν ότι οι πελάτες της αξιοποιούν στο έπακρο τις ψηφιακές υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει, καθώς πέραν του 82% των συνολικών συναλλαγών πραγματοποιούνται πλέον μέσω των εναλλακτικών καναλιών της Ελληνικής Τράπεζας, ενώ οι χρήστες του online banking έχουν ξεπεράσει τις 200,000.

Αιχμή του δόρατος στην ψηφιακή στροφή της Ελληνικής Τράπεζας αποτελεί το ανανεωμένο Hellenic Bank Mobile App. Προσφέροντας μια άνετη και εύχρηστη εμπειρία, το Hellenic Bank Mobile App φέρνει το υποκατάστημα στα χέρια των καταναλωτών. Μέσω της εφαρμογής της Τράπεζας, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν ενέργειες όπως να μεταφέρουν χρήματα, να διεκπεραιώσουν πληρωμές, να εξοφλήσουν λογαριασμούς κοινής ωφελείας καθώς και να αποκτήσουν άμεσα πρόσβαση στους λογαριασμούς τους, στις κάρτες και στις συναλλαγές τους, σε μερικά δευτερόλεπτα. Το Hellenic Bank Mobile App, επίσης διαθέτει το εργαλείο Contact Pay, το οποίο οι πελάτες μπορούν να αξιοποιήσουν για να στείλουν ή να λάβουν χρήματα, από και προς τις αποθηκευμένες επαφές τους, από και προς λογαριασμούς της Ελληνικής Τράπεζας.


Απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές
Αξίζει να σημειωθεί ότι με γνώμονα την προστασία των πελατών της, η Ελληνική Τράπεζα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση της ασφάλειας των ψηφιακών της προϊόντων. Το Hellenic Bank Mobile App προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές, καθώς η σύνδεση στον λογαριασμό του κάθε χρήστη πραγματοποιείται βιομετρικά, χωρίς να είναι απαραίτητη η εισαγωγή κωδικών, αλλά με το δαχτυλικό αποτύπωμα ή την αναγνώριση προσώπου. Παράλληλα, η ταυτοποίηση γίνεται πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ. Με αυτό τον τρόπο, οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας έχουν τον έλεγχο των οικονομικών τους μέσω προσωποποιημένων ειδοποιήσεων, ενώ με τη βιομετρική ταυτοποίηση, μπορούν να είναι σίγουροι ότι οι αγορές τους στα καταστήματα και στο διαδίκτυο πραγματοποιούνται με ασφάλεια.

Παράλληλα, μέσω του Hellenic Bank Mobile App, οι χρήστες μπορούν να απενεργοποιήσουν προσωρινά την κάρτα τους με το πάτημα ενός κουμπιού σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας της, και να την επαναφέρουν με τον ίδιο τρόπο άμεσα, απλά και γρήγορα.


Ψηφιακό πορτοφόλι
Πέρα από το Hellenic Bank Mobile App οι πελάτες της Τράπεζας, που κατέχουν συσκευές Android ή HUAWEI μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Hellenic Bank Wallet, ή το ApplePay σε περίπτωση που είναι χρήστες iPhone ή iPad, για να πραγματοποιήσουν πληρωμές ανέπαφα και γρήγορα μέσω των smartphone τους.

«Τα ψηφιακά προϊόντα της Ελληνικής Τράπεζας προσθέτουν πραγματική αξία στην καθημερινότητα των πελατών μας, παρέχοντας τους τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν μια σειρά τραπεζικών συναλλαγών μέσω των συσκευών τους, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήμα. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας οι πελάτες μας μπορούν να αποφύγουν τις ουρές στα υποκαταστήματα ή την ταλαιπωρία στους δρόμους και να αφιερώσουν τον πολύτιμο χρόνο τους στις οικογένειες και την προσωπική τους ζωή», δήλωσε σχετικά ο Γιώργος Σκλάβος, Επικεφαλής Εταιρικής Επικοινωνίας και Ταυτότητας της Ελληνικής Τράπεζας.

Δειτε Επισης

Εναρμόνιση για αγορές πιστώσεων ζητά από την Κύπρο η Κομισιόν
Οικονομικός αλφαβητισμός στα σχολεία: Τα αποτελέσματα του πρώτου εκπαιδευτικού προγράμματος της ActionAid
Μειώθηκαν οι καταθέσεις, αυξήθηκαν τα δάνεια τον Ιούνιο
Με δύο εκ. στην 33East η Τράπεζα Κύπρου-Έμπρακτη στήριξη στο Κυπριακό Ταμείο Χρηματοδότησης Κεφαλαίου
Ο άγνωστος αλλά σημαντικός ρόλος των τραπεζών στη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης(video)
Τράπεζα Κύπρου: Στις 8 Αυγούστου η ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του εξαμήνου
H εταιρική κοινωνική ευθύνη στον πυρήνα της δράσης της Ελληνικής Τράπεζας
Λουίς ντε Γκίντος: Στο ανώτατο όριο η κερδοφορία των ευρωπαϊκών τραπεζών-Θα αρχίσει να μειώνεται
Deutsche Bank: Ζημιές 143 εκατ. ευρώ το δεύτερο τρίμηνο του 2024
Η κατάσταση των ΜΕΔ στο τραπεζικό σύστημα της χώρας-Στα πόσα εκατ. τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια