powered by

Κομβικό έτος για τον Όμιλο Εταιρειών Δ. Ζαβός το 2022

Πλησιάζοντας την ολοκλήρωση του πρώτου εξαμήνου του 2022, ο Όμιλος Εταιρειών Δ. Ζαβός, απολαμβάνει δικαίως, θριαμβευτικά αποτελέσματα.

Τα τέσσερα οικιστικά έργα που παρουσίασε ο Όμιλος κατά το προηγούμενο έτος, Kriel Park Mansions, Limas Residences, Royal Court  και το Majestic Court είναι πλέον στην διάθεση των νέων ιδιοκτητών, αφού όλες οι κατοικίες, τα διαμερίσματα και γραφεία έχουν πουληθεί.

 

Oλοκληρώθηκαν επίσης και παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους τα επιβλητικά έργα Limassol Del Mar και The Address By The Sea, που αποτελούν πλέον κομβικά σημεία στην εξέλιξη του κατασκευαστικού τομέα στο νησί.

Για τον Όμιλο Εταιρειών Δ. Ζαβός, το 2022, θα χαρακτηριστεί ως κομβικό έτος, αφού μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουν ολοκληρωθεί πέραν των 145 μεγάλων έργων και πουλήθηκαν πέραν των 9500 μεμονωμένων ακινήτων.

Δειτε Επισης

Δήμος Παναγιώτου: Σημαντικός μοχλός ενίσχυσης της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού το Limassol Greens
Κατοικίες και διαμερίσματα σε Πάφο και Λεμεσό από την Altamira Real Estate
Αντίστροφη μέτρηση για τη δημοπρασία Μαΐου της BidX1-Διαθέσιμα πέραν των 60 ακινήτων
Αυτοψία ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας σε συγχρηματοδοτούμενα έργα στη Λεμεσό
Αγροτικά ακίνητα προς πώληση από την AstroBank
Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών: Αναγκαία η ενίσχυση του νομοθετικού πλαισίου για την ημερήσια ενοικίαση
Αλ. Βαφεάδης: Καμία αντιπαράθεση με Δήμαρχο Λάρνακας για το λιμάνι-Οι διαδικασίες προχωρούν με διάλογο και τεκμηρίωση
Κωνσταντίνος Ιωάννου: Η πρόταση νόμου για εγκλωβισμένους αγοραστές αποτελεί τη βέλτιστη δυνατή λύση
Στο τελικό στάδιο οι εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Στροβόλου
Οι ενέργειες που τρέχουν και ο οδικός χάρτης για το λιμάνι και την μαρίνα Λάρνακας-«Όλοι θέλουμε να γίνει το έργο»