ΠΕΨΗΣ & ΥΙΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΛΤΔ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1977, έχοντας το όνομα του ιδρυτή «Ανδρέας Χρυσοστόμου (ΠΕΨΗΣ)», ενώ από το 2001 μετονομάστηκε σε ΠΕΨΗΣ & ΥΙΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΛΤΔ. Εργοδοτεί σήμερα μια άρτια ομάδα προσωπικού, που αποτελείται από εβδομήντα πέντε (75) προσοντούχους και έμπειρους επαγγελματίες, όπως τοπογράφους μηχανικούς, πολιτικούς μηχανικούς, εργοδηγούς και μηχανοδηγούς, ενώ οι συνεργάτες, προμηθευτές και υπεργολάβοι ξεπερνούν τους εξακόσιους (600).

Η ΠΕΨΗΣ & ΥΙΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΛΤΔ δραστηριοποιείται και πρωτοπορεί στο διαχωρισμό οικοπέδων, μέσω της βιομηχανοποίησης των κατασκευαστικών εργασιών στον τομέα αυτό. Τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολείται συστηματικά και με τις αγοραπωλησίες ακινήτων. Επιπρόσθετα, διαθέτει δικό της συνεργείο ασφάλτου, εκτελώντας σχετικές εργασίες. Ενεργή είναι και η συμμετοχή της σε ποικίλα κυβερνητικά έργα κοινής ωφελείας σε διάφορες επαρχίες του νησιού, όπως κατασκευή κοινοτικών κοιμητηρίων, δρόμων και πάρκων, νέων δρόμων και χώρων στάθμευσης εκπαιδευτηρίων κ.ά. Αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους πελάτες και συνεργάτες, η εταιρεία υιοθετεί σύστημα διαχείρισης ποιότητας, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015, το οποίο εφαρμόζεται σε όλες τις δραστηριότητές της. Παράλληλα, διαθέτει όλους τους απαραίτητους πόρους σε μηχανολογικά μέσα και είναι επανδρωμένη με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Εναλλακτικές λύσεις

Ακολουθώντας τις ανάγκες των πελατών και το κάλεσμα των δύσκολων καιρών που βιώνουμε, η εταιρεία παρέχει τη λύση διαχωρισμού της γης με τη μέθοδο της πλήρους ή μερικής αντιπαροχής. Είναι η εναλλακτική επιλογή/λύση, που παρέχει στους πελάτες της, που δεν διαθέτουν το χρηματικό ποσό για διαχωρισμό της γης τους αλλά παρ’ όλα αυτά θέλουν να την αξιοποιήσουν.

Η εταιρεία, λοιπόν, αντί για πληρωμή λαμβάνει ως αντάλλαγμα μέρος από τα οικόπεδα που προκύπτουν από τον διαχωρισμό και εκτελεί όλες τις εργασίες που απαιτούνται, για να παραδώσει στους πελάτες οικόπεδα με ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας. Επιπρόσθετα, η εταιρεία αποτελεί πηγή οικοπέδων. Διαθέτει προς πώληση οικόπεδα σε προνομιακές τιμές είτε αυτά προέρχονται μέσω αντιπαροχών είτε από αγορές ακινήτων της εταιρείας και είναι για όλα τα βαλάντια. Οι επιλογές των οικοπέδων ποικίλουν (χαρακτηριστικά, περιοχή, εμβαδό, τιμή) και γι’ αυτό η εταιρεία με βεβαιότητα θεωρεί ότι απευθύνεται σε όλες τις κοινωνικές τάξεις. Τα τελευταία χρόνια, μιας και οι εποχές το επιβάλλουν, η εταιρεία προχώρησε στην εφαρμογή μιας νέας πολιτικής. Θέλοντας να στηρίξει το νεαρότερο κοινό στο νέο του ξεκίνημα, με την ανέγερση της πρώτης του κατοικίας, σχεδιάζει μεγάλα οικόπεδα, για να δίνεται η δυνατότητα πώλησής τους και ως μισά, με εμβαδόν, όμως, που να επιτρέπει την ανέγερση μιας αξιοπρεπούς κατοικίας.

Υποστήριξη πελατών

Συζητείται τον τελευταίο καιρό έντονα η επιβολή μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ 5% για την ανέγερση της πρώτης κατοικίας με μέγιστο εμβαδό 140 τ.μ., ενώ παράλληλα το κατασκευαστικό κόστος εκτοξεύτηκε. Αυτό επηρεάζει σίγουρα σε μεγάλο βαθμό τόσο τους νεαρούς ενδεχόμενους αγοραστές αλλά και γενικότερα όσους θα ήθελαν να επενδύσουν σε ακίνητα. Συνεπώς, η εταιρεία θα συνεχίσει αυτό που ήδη εφαρμόζει, δηλαδή τη διαθεσιμότητα μισών οικοπέδων, γιατί θεωρεί ότι το πελατολόγιο της συγκεκριμένης κατηγορίας θα αυξηθεί και θα ποικίλλει. Ενδεχομένως η σημερινή δυσμενής εικόνα της οικονομίας, αρχής γενομένης το 2013 με το κούρεμα των καταθέσεων, ακολούθως της μετάδοσης του κορωνοϊού που μας μαστίζει από το 2020 και τώρα του πόλεμου Ρωσίας - Ουκρανίας, να παραμείνει ως έχει και για τα επόμενα χρόνια. Συνεπώς, έχοντας τα πιο πάνω ως προκλήσεις η εταιρεία έχει ως κύριο μέλημα να παραμείνει σταθερή στην παροχή της υψηλότερης ποιότητας των έργων της με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προς όφελος των πελάτων της, για να αποτελεί τη μοναδική επιλογή τους, αλλά και να συνεχίσει να παρέχει οικονομικές επιλογές στα οικόπεδα που προσφέρει.    

Ο στόχος της ΠΕΨΗΣ & ΥΙΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΛΤΔ, σταθερός τα τελευταία χρόνια αφού οι συνθήκες δεν ευνοούν, είναι η άμεση υποστήριξη των πελατών της, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των έργων, σε οτιδήποτε χρειαστούν, αποφεύγοντας έτσι το απρόσωπο που διακατέχει τις μεγάλες εταιρείες. Η υποστήριξη αυτή αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση της εταιρείας, γιατί όντας ένα μικρό νησί όπου όλοι γνωρίζουν όλους, η εταιρεία δημουργεί πιστό και σταθερό πελατολόγιο, που το ίδιο της προωθεί νέους πελάτες.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΕΨΗΣ & ΥΙΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΛΤΔ

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αγίου Γεωργίου 35, 1ος όροφος, Λακατάμια, Λευκωσία

T.κ.: 2310

Τ.θ.: 12172, 2341 Λακατάμια, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22814030

Φαξ: 22814184

E-mail: info@pepsis.com.cy

Ιστοσελίδα: www.pepsis.com.cy

 

Δειτε Επισης

PLACELIFT - Γιορτάζουμε την ολοκλήρωση των 100 έργων από την Placelift!
MSP IOANNOU BROS
CYBARCO CONTRACTING
CSS & ASSOCIATES LLC
CONAGRO
AGC CONTRACTORS LTD
ΠΕΨΗΣ & ΥΙΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΛΤΔ
ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ
Προσοχή εργοτάξιο